NHL (aktualne)

O športe...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no a trochu viac svetla mi do toho celeho este pridal dnesny sport (sakris, uz si nepamatam ci na JOJke, alebo markize). zhovarali sa tam s tomasom kopeckym a ten tvrdil, ze henrik ma za ulohu venovat sa prave crosbymu, proste a jednoducho ho vygumovat z ladu. podla doterajsich statistik finale sa mu to celkom slusne dari. teda malkin mal dalsi dovod vyvolat prave s henrikom bitku...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hossov "faul" :D

//: Takže Pens znížili a doslova ušli hrobárovi z lopaty..
Game 4 rozhodne, či séria bude ešte dramatická alebo Detroit získa pohár na domácom ľade.
Prílohy
hossa.gif
Hossa
(2.94 MiB) 146 stiahnutí
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

To čo bolo? Do márišky.. Som si pekne krásne nastavil budík na 2.00 ráno, nádherne sa v noci zobudím, zapnem Nova Sport, pozerám - ešte len sa rozcvičujú, pohoda.. Celý som natešený, aký nádherný zápas to bude a vtom sa spoza mňa vynorí sestra, ktorá na mňa začne na celý byt kričať, že to mám vypnúť, že ona ráno vstáva do školy, že to je nahlas a ostré svetlo, že chce spať.. ja som samozrejme nechcel zobudiť rodičov, tak som ustúpil, vypol som zvuk a pozeral bez zvuku.. nachvíľu zaspala opica jedna a potom zase že jej svetlo vadí.. tak som sa na to vysral a vypol som po góle Zetterberga na 1:1 TV.. ale nech sa teší, zajtra s ňou vydrbem! Okolo postele jej spravím dokonalú clonu, a do televízora si napojím sluchátka, mne nebude žena zakazovať pozerať hokej! Škoda, že ma to nenapadlo už včera večer, že bude štrajkovať.. Zajtra si hádam zápas už vychutnám!

:D

No a aby som nebol OT, pridám aj svoj názor na včerajší zápas.. Bohužiaľ, Pens vyhrali, aj keď asi naozaj boli lepším tímom.. Malkin sa nepoučil a stále skákal a bol pri každom konflikte, Slováci sa, žiaľbohu, nepresadili.. dúfam, že zajtra to už bude lepšie a že DET získa SC na domácom ihrisku už o 2 zápasy..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Verný tradíciám, očakávam v štvrtom zápase série od Hossu 2 góly!
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No dufam ze Detroit vyhra tuto seriu a tym aj stanley cup. Majo by si zasluzil za svoje vykony uz takuto odmenu. No a bolo by to aj krute, ked minule odisiel z Pittsburghu :D a teraz by vyhrali. Prajem im to. No a blizi sa 4. zapas serie, v ktorom by mal Majo zahviezdit, tak GL :hokej1:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som posednu tretinu v noci, tlak Pitt za stavu 2:2 v poslednej tretine bol dost velky, na strely viedol Pitt 7:0, potom prisiel zbytocny faul (nedovolene branenie) a Pitt strelil rozhodujuci gol. V tom sa Det spamatal a zacal tlacit, avsak nic z toho nevytazili. Verim vsak, ze pozajtra Det zvitazi a strhne to na svoju stranu s tym, ze doma to uz premeni.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

begbeee napísal:Verný tradíciám, očakávam v štvrtom zápase série od Hossu 2 góly!
nebol by som proti, ale nieco mi nasepkava, teda uz nasepkalo pred zaciatkom finalovej serie, ze marian to nechava na siedmy zapas, respektive jeho predlzenie. kludne si mozte vsadit:D .
Innocence
VIP
VIP

Tak keby dal v siedmom gól v predĺžení, idem na všetky zahraničné fóra a chválim sa, že som Slovák.. :D

PIT dnes bohužiaľ vyrovnal a piaty zápas musia DET vyhrať ak chcú reálne pomýšľať na SC.. v noci si privstanem a budem fandiť o106, snáď ma až do USA budú počuť.. GO WINGS!
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Veru, nech len pekne dvíha Stanley cup nad hlavu Detroit... Hossa si už určite nejaké veľké víťazstvo v kariére zaslúži po toľkých rokoch, čo drie korčule. Dokonca sa mi zdá, že ani medailu z MS nemá ale to si nie som istý... Crosbymu s Malkinom ešte tečie mlieko po brade :lol: Na titul si pokojne môžu počkať.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Muffi napísal:Veru, nech len pekne dvíha Stanley cup nad hlavu Detroit... Hossa si už určite nejaké veľké víťazstvo v kariére zaslúži po toľkých rokoch, čo drie korčule. Dokonca sa mi zdá, že ani medailu z MS nemá ale to si nie som istý... Crosbymu s Malkinom ešte tečie mlieko po brade :lol: Na titul si pokojne môžu počkať.
Mas pravdu Hossa nema medailu z MS

Kazdopadne, ja budem len rad ked aj teraz obide naprazdno :lol:
Innocence
VIP
VIP

Samozrejme, prajem to Hossovi, už len pre toho Talbota debilného.. DET nesmie zaváhať doma, potom možno Pittsburghu zobrať zápas doma a ak nie tak potvrdiť v siedmom zápase.. mimochodom, kedy sa hrá (prípadný) siedmy zápas? Vo štvrtok ráno o tretej idem do Poľska a prídem v piatok o polnoci.. stíham pozerať? Pozeral som a niekde píše 12.2, niekde 13.2 a mám v tom "hokej".. Hrá sa zo štvrtka na piatok alebo z piatka na sobotu? Ď. Keby som nevidel najlepší zápas sezóny, dosť by ma to sklamalo..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mnohi ospevovali fleuryho, no po tomto zapase mam dojem ze vsetky zapasy ktore prehrali prehrali vdaka nemu....hip hip huraaaaaa :aasmile3: :hokej1:
Innocence
VIP
VIP

Výborne, nič mi za posledných pár dní nezdvihlo náladu viac ako keď som na Aktualitách videl nadpis Detroit vyprášil Pittsburgh.. Paráda, dúfajme, že DET už v šiestom zápase nezaváha a ak aj hej, v siedmom Tučniakov opäť rozbije.. Vivat Wings!
Muffi
Addict
Addict

Pekne... už len 4. a majú to v suchu... :P dúfam, že nebudú žiadne špekulácie ako snaha o víťazstvo na domácom ľade.. :?
Innocence
VIP
VIP

Muffi napísal:Pekne... už len 4. a majú to v suchu... :P dúfam, že nebudú žiadne špekulácie ako snaha o víťazstvo na domácom ľade.. :?
Myslím, že jednoznačne nie.. 7. zápas PO je nehorázne nevyspytateľný, nikdy nevieš, čo sa môže stať (Viď semifinále SE tohto roku medzi Slovanom a Skalicou) takže DET pôjde, podľa môjho názoru, v šiestom zápase naplno s túžbou získať opäť SC. Dúfam, že sa im to podarí!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nadhera! Dufam, ze ze z tejto facky sa Pittsburgh zobudi az ked po siestom zapase bude Lidstrom dvihat Stanley Cup nad hlavu!
Innocence
VIP
VIP

Jaj chlapci tak konečne som si privstal na nočák a musím povedať, že bol doosť nudný.. DET sa zobudil až v polovici druhej tretiny, keď Henrik nastrelil tyčku a s Datsyukom si ich začali točiť, inak bieda. Ten Kennedyho gól bol IMO zbytočný, asi ide na vrub Osgooda, tyčku si mal pokryť, ale tak pekne Chris viackrát vychytal Malkina, Crosbyho, Staala (s tým prvým gólom sa nedalo nič robiť). Uvidíme teda siedmy zaujímavý zápas, už teraz sa teším..
Muffi
Addict
Addict

Tak škoda, že to Wings nezvládli. Hádam im to doma natrú, ale aj tak je to už o nervy :cry:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Je tam šanca, že Hossa to rozhodne v predĺžení?
Viete si predstaviť, čo by to bolo? :oops:
Innocence
VIP
VIP

To by bol hokejový orgazmus, to by som len tak ľahko nerozchodil teda.. Veď Hossa je jednoznačne najnenávidenejší hráč medzi fanúšikmi Pens, stále obrovský hukot keď bol pri puku.. Uvidíme, strašne sa teším na siedmy zápas!
Napísať odpoveď