Neviem totizto ako by som mal krasne zacat vztah s jednym dievcatom. Ja mam 17 a ona 15. Myslim ze vekovy rozdiel nie je v tomto pripade podstatny. Najprv to zacalo tak, ze ju a jej kamaratky k nam zavolal jeden moj spoluziak, ked sme boli raz vonku. Ja som sa jej tam ako tak venoval a vsetci hned videli ze po nej idem a bolo zrejme ze aj ona. Tak som si samozrejme vypytal ICQ, a dva dni nato sme sa znova stretli. Bohuzial to zas dopadlo tak, ze ona a jej kamaratky, lebo som sa bal ju na prvy raz pozvat samu so mnou. Ked sme uz skoncili tak som ju s radostou isiel vyprevadit autobusom az domov. Celu cestu aj po cely cas si dobre rozumieme a ona o mne vravi tiez, ze som zlaty a pod. Minule ked sme sa lucili tak vzapati nato sa jej kamaratka opytala ci som jej dal pusu, a ona nato ze som sa neodvazil. Nanestastie to bolo tak. Ale aspon som ju pevne objal a iste daco vytusila. Takze to ze je zaujem aj z druhej strany je zrejme. Len je problem v tom, ze neviem odhadnut situaciu, kedy by som jej mal dat prvu pusu. A s tym by som potreboval poradit
Rada ohladom zacatia si noveho vztahu :)
Rada ohladom zacatia si noveho vztahu :)
Ahojte, chcel by som vas poprosit o jednu radu.
Neviem totizto ako by som mal krasne zacat vztah s jednym dievcatom. Ja mam 17 a ona 15. Myslim ze vekovy rozdiel nie je v tomto pripade podstatny. Najprv to zacalo tak, ze ju a jej kamaratky k nam zavolal jeden moj spoluziak, ked sme boli raz vonku. Ja som sa jej tam ako tak venoval a vsetci hned videli ze po nej idem a bolo zrejme ze aj ona. Tak som si samozrejme vypytal ICQ, a dva dni nato sme sa znova stretli. Bohuzial to zas dopadlo tak, ze ona a jej kamaratky, lebo som sa bal ju na prvy raz pozvat samu so mnou. Ked sme uz skoncili tak som ju s radostou isiel vyprevadit autobusom az domov. Celu cestu aj po cely cas si dobre rozumieme a ona o mne vravi tiez, ze som zlaty a pod. Minule ked sme sa lucili tak vzapati nato sa jej kamaratka opytala ci som jej dal pusu, a ona nato ze som sa neodvazil. Nanestastie to bolo tak. Ale aspon som ju pevne objal a iste daco vytusila. Takze to ze je zaujem aj z druhej strany je zrejme. Len je problem v tom, ze neviem odhadnut situaciu, kedy by som jej mal dat prvu pusu. A s tym by som potreboval poradit
. S tym co pride potom si uz poradim, len nechcem aby som zbytocne nevystihol moment a nedal jej pusu len tak
. Pripominam ze jeden vztah som uz mal ale podla neho sa radsej zaciatkom riadit nebudem
(dal som jej prvu pusu ked som mal troska alkoholu v sebe a podotykam ze uz nepijem
)
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mas 17 rokov..uz nevymyslaj nad ziadnymi listockami navonanymi a podobny vecami.. normalne chod za nou..nech tam je aj s kamaratkami.. pritisni sa uplne ku nej.. az tak, ze musis citit jej dych an tvari.. najprv sa pozri na pery.. a postupne dvihaj oci vyssie..az sa jej pozries do oci.. povies jej nieco v zmysle.."tak ale toto sa uz neda vydrzat" .. abo moje oblubene .. "ty si aka pekna..to preco?" (kazda na to zabere..je to vtipne a zaroven lichotka) .. a normalne jej das pusu .. ziadnu rychlovku..normalny bozk.. nech zavidia setky tie jej kamaratky.. samozrejme neotvaraj prilis usta
to ja len tak navrch..predpokladam, ez s abozkavat vies.. a to je cele..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... a ? trapne situacie sa stavaju ... kazdemu ... toto je vazne uplne to najmenej ... a podla toho co pise to znie jak keby ju mal istu ... neviem teda ale ako by si inak chcel na to ist, aby si sa zarucene vyhol eventualnemu nepravdepodobnemu trapasu ? ? ? ... neviem preco mate tendenciu komplikovat veci ktore su pritom tak jednoduche ...
No to je musis tu chvilu vystihnut sam. Ked budete kdesi sami, aj by to mohlo byt pri tom luceni. Uvidis na nej ci bude ocakavat od teba nieco alebo len pozdrav. Proste sa na nu pozres, ona na teba a hned by si mal vediet co a ako. Ak sa uhne tak to moze byt trapne ale povecme si, ze vzdy nemoze byt vsetko dokonale. Ako pises ona ma 15 a to by mohlo byt trapne skor pre nu a nie pre teba (sice na druhej strane v tejto dobe aj 15stky maju niekedy toho viac za sebou ako 20tky). Nesmies byt bojazlivi a skusit to...neni o tom co pisat, sprav to a uvidis na vlastnej kozi. 
-
Flinstone
Light Professional
myslím si že keby tá trápna situacia a neistota neexistovala tak by sme to tu asi neriešiliGIGABYTE napísal:A keď uhne nastáva trápna situácia..Myslím, že tomuto sa chce chalan vyhnúť.
//nordkapp_pb bolo to myslené s humorom
-
triple
Guru wannabe
daj jej pri rozlúčke pusu na líce a povedz že chceš aj ty.. nastavíš líce a ona ti dá pusu .. pak jej povedz že chceš aj na druhé a o nastav druhé líce ked ti ju už pôjde dať tak v poslednej chvíli nastavíš namiesto líca pery a máš to..
alebo finta 90/10 (je to isto spomenuté aj v tej téme vyššie)
urobíš 90% a pak ona to už nevydrží a tých zvyšných 10 dokončí a pusa je na svete
alebo finta 90/10 (je to isto spomenuté aj v tej téme vyššie)
urobíš 90% a pak ona to už nevydrží a tých zvyšných 10 dokončí a pusa je na svete
-
lollo
Professional
looolrobo767 napísal:No chlapci, podarilo sa. Bol som sa s nou korculovat a ked sme cakali na bus, ked uz som musel ist domov tak som sa jej po objati opytal: mozem ti dat pusu? Ona ze jasne, tak sme sa rovno vrhli na krasnu jazyckovu
. Dakujem za rady