Rada ohladom zacatia si noveho vztahu :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
robo767
Novice
Novice

Rada ohladom zacatia si noveho vztahu :)

Príspevok od používateľa robo767 »

Ahojte, chcel by som vas poprosit o jednu radu.

Neviem totizto ako by som mal krasne zacat vztah s jednym dievcatom. Ja mam 17 a ona 15. Myslim ze vekovy rozdiel nie je v tomto pripade podstatny. Najprv to zacalo tak, ze ju a jej kamaratky k nam zavolal jeden moj spoluziak, ked sme boli raz vonku. Ja som sa jej tam ako tak venoval a vsetci hned videli ze po nej idem a bolo zrejme ze aj ona. Tak som si samozrejme vypytal ICQ, a dva dni nato sme sa znova stretli. Bohuzial to zas dopadlo tak, ze ona a jej kamaratky, lebo som sa bal ju na prvy raz pozvat samu so mnou. Ked sme uz skoncili tak som ju s radostou isiel vyprevadit autobusom az domov. Celu cestu aj po cely cas si dobre rozumieme a ona o mne vravi tiez, ze som zlaty a pod. Minule ked sme sa lucili tak vzapati nato sa jej kamaratka opytala ci som jej dal pusu, a ona nato ze som sa neodvazil. Nanestastie to bolo tak. Ale aspon som ju pevne objal a iste daco vytusila. Takze to ze je zaujem aj z druhej strany je zrejme. Len je problem v tom, ze neviem odhadnut situaciu, kedy by som jej mal dat prvu pusu. A s tym by som potreboval poradit :). S tym co pride potom si uz poradim, len nechcem aby som zbytocne nevystihol moment a nedal jej pusu len tak :). Pripominam ze jeden vztah som uz mal ale podla neho sa radsej zaciatkom riadit nebudem :D (dal som jej prvu pusu ked som mal troska alkoholu v sebe a podotykam ze uz nepijem :D )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

robo767
Novice
Novice

Tu temu uz mam celu precitanu, len by som este potreboval nejake nazory :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hlavne by ste mali byt sami, nemali by ste byt opity a v danej chvili by vam malo byt obom prijemne.
Neviem, co viac chces pocut...
Ale dlho neotalaj :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mas 17 rokov..uz nevymyslaj nad ziadnymi listockami navonanymi a podobny vecami.. normalne chod za nou..nech tam je aj s kamaratkami.. pritisni sa uplne ku nej.. az tak, ze musis citit jej dych an tvari.. najprv sa pozri na pery.. a postupne dvihaj oci vyssie..az sa jej pozries do oci.. povies jej nieco v zmysle.."tak ale toto sa uz neda vydrzat" .. abo moje oblubene .. "ty si aka pekna..to preco?" (kazda na to zabere..je to vtipne a zaroven lichotka) .. a normalne jej das pusu .. ziadnu rychlovku..normalny bozk.. nech zavidia setky tie jej kamaratky.. samozrejme neotvaraj prilis usta :D to ja len tak navrch..predpokladam, ez s abozkavat vies.. a to je cele..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pozor ! ... na prvy bozk a vystihnutie pravej chvile musi byt clovek raketovy inzinier s tromi doktoratmi ! ...

... a ostatni sa proste pozru holke do oci (napr. pri tom luceni ...) a ked neuhne tak je to jasne nie ? ... :-)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

A keď uhne nastáva trápna situácia.. :D Myslím, že tomuto sa chce chalan vyhnúť.

//nordkapp_pb bolo to myslené s humorom :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... a ? trapne situacie sa stavaju ... kazdemu ... toto je vazne uplne to najmenej ... a podla toho co pise to znie jak keby ju mal istu ... neviem teda ale ako by si inak chcel na to ist, aby si sa zarucene vyhol eventualnemu nepravdepodobnemu trapasu ? ? ? ... neviem preco mate tendenciu komplikovat veci ktore su pritom tak jednoduche ...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

kamo tak jej nemusiš dat iba jednu :D možeš aj kludne 200 a maš po probleme :lol:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

:D a preco ju nezoberies sam vonku ? furt len ona a jej kamosky a ako bolo povedane ser na nich :) a pekna pusinka :) na a zavidte :D len aby si potom nechytil farbu :) (uz sa raz videl take a skoro aj zazil) a potom ti to pojde ako po masielku :) GL drzim prsty nech to trafis na vhodnu chvilu
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No to je musis tu chvilu vystihnut sam. Ked budete kdesi sami, aj by to mohlo byt pri tom luceni. Uvidis na nej ci bude ocakavat od teba nieco alebo len pozdrav. Proste sa na nu pozres, ona na teba a hned by si mal vediet co a ako. Ak sa uhne tak to moze byt trapne ale povecme si, ze vzdy nemoze byt vsetko dokonale. Ako pises ona ma 15 a to by mohlo byt trapne skor pre nu a nie pre teba (sice na druhej strane v tejto dobe aj 15stky maju niekedy toho viac za sebou ako 20tky). Nesmies byt bojazlivi a skusit to...neni o tom co pisat, sprav to a uvidis na vlastnej kozi. 8)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tu moze byt este realna aj ta moznost ze ta odkopne, ale nechcem ta strasit...priprav sa na vsetko...je to dzecko
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Prvá je najtazsia ale podla mňa to vycítiš kedy...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

T3RM1X napísal:Prvá je najtazsia ale podla mňa to vycítiš kedy...
Ale zároveň sú prvé vždy najkrajšie :)
robo767
Novice
Novice

Chalani, diki za rady, fakt si toho vazim :) ono je fakt to ze sa bojim toho trapasu a ako uz spominal jeden uzivatel, odkopnutia :) nabuduce s nou mam ist sam von tak potom ked tak pri luceni skusim, zatial asi len na lice, nie? :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

GIGABYTE napísal:A keď uhne nastáva trápna situácia.. :D Myslím, že tomuto sa chce chalan vyhnúť.

//nordkapp_pb bolo to myslené s humorom :)
myslím si že keby tá trápna situacia a neistota neexistovala tak by sme to tu asi neriešili :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

daj jej pri rozlúčke pusu na líce a povedz že chceš aj ty.. nastavíš líce a ona ti dá pusu .. pak jej povedz že chceš aj na druhé a o nastav druhé líce ked ti ju už pôjde dať tak v poslednej chvíli nastavíš namiesto líca pery a máš to..
alebo finta 90/10 (je to isto spomenuté aj v tej téme vyššie)
urobíš 90% a pak ona to už nevydrží a tých zvyšných 10 dokončí a pusa je na svete
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

heh spravny moment?... podla mna je najlepsi tesne pred lucenim, bud pred alebo po objati...a ako bolo pisane, kukni sa na pery, ptm do oci :) a uz uvidis ci ce abo nece tu pusu :wink:

sice moje spravne momenty su pekne trapne :oops: cize by som radit asik nemal..
robo767
Novice
Novice

No chlapci, podarilo sa :) . Bol som sa s nou korculovat a ked sme cakali na bus, ked uz som musel ist domov tak som sa jej po objati opytal: mozem ti dat pusu? Ona ze jasne, tak sme sa rovno vrhli na krasnu jazyckovu :) . Dakujem za rady :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

robo767 napísal:No chlapci, podarilo sa :) . Bol som sa s nou korculovat a ked sme cakali na bus, ked uz som musel ist domov tak som sa jej po objati opytal: mozem ti dat pusu? Ona ze jasne, tak sme sa rovno vrhli na krasnu jazyckovu :) . Dakujem za rady :)
loool :lol: nz sme radi ze sme si to zvladol bez ujmy na zdravi :P ...
Napísať odpoveď