Uloha potrebujem pomoc
Uloha potrebujem pomoc
čaute potrebujem súrne pomoct s ulohou ktorú sme dostali spravit cez word a excel . Bol bi som vám velmi vdačí keby my to niekto pomožete spravit bo nemám word a nemám ho ani odkial zohnat v dohladnej dobe a je to velmi naponáhlo už sa my kazí aj pc mám ho zavirení a nemám ani windows čiže je to vážne dost súrne . Niekto kto vie robit dobre z wordom a nudí sa bi my mohol pomoct bol bi som vám neskutočne zaviazaní ešte raz dakujem.
Tu je screen sory žže je takí malí ale mám pomalí upload strašne tak si to stiahnite a zvedčite v pc //obrazky pridavajte do priloh . Tu sú ešte poznámky k úlohe: Ide o západnú Europu . Teda charakteristika jednotlivých regionov (štáty ktoré tam patria. V každom regione popísat prírodné predpoklady pre rozvoj cr a popísat kultúrno-historické predpoklady pre rozvoj cr + nejaké obrázky ku každému štátu. To je všetko vážne bi som bol velmi rád kebi my niekto s tím pomože bo to nemám ako spravit PS: keby mal náhodou niekto tu úlohu hotovú že bi ju spravil tak my napíšte ss a ja vám pošlem moj e-mail kde my to možete poslat velmi pekne vám dakujem. 
nielenze chces aby ti to niekto vypracoval po obsahovej stranke, ale aj dokonca po vyzorovej? nezda sa ti to byt trocha drze?.... co som tak pozeral tak sa to da na jednotku vypracovat za jedno popoludnie (max jeden den) tak pohni tym lenivym zadkom a sprav si to sam....
ako, ak mas nejake otazky na nieco, comu nerozumies tak sa pytaj, ale nikto ti tu nebude vypracovavat projekt
//edit:
ako, ak mas nejake otazky na nieco, comu nerozumies tak sa pytaj, ale nikto ti tu nebude vypracovavat projekt
//edit:
tipujem ze ten kubo malo byt na mna... takze, precital som si to, aj chapem co od nas chces... ale neverim ti ze mas pokazeny pcCyber napísal:kubo kebi si si to celé prečítaj tak bi si pochopil že nemám world a že mám pokazení pc ale ti tomu asi nehcápeš že? Fakt pls ludia potrebujem to kto mi pomože?
To sa tu rozoberalo velakrat, takuto ulohu ti zadarmo nevypracuje asi nikto. Ine je, ked niekto potrebuje pomoc s nejakym prikladom alebo prekladom, tam je aspon vidiet, ze sa ten clovek snazi, ty si sem len hodil zadanieCyber napísal:prečo bi mi nemal nikto pomoct ako toto je teda vážne prístup fakt ludia strašne to potrebujem nemožem zato že stále domna niekto rípe.
Ak sa ti doma kazi PC, tak chod za vyucujucim a popros ho, aby ta to nechal vypracovat v skole
PS: dalsim problemom mozu byt tvoje predosle prispevky na fore, kde si urazal ostatnych...
PS2: ten obrazok nahraj do prilohy
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale ja to viem => tyCyber napísal: neviem kto sa tu nevie správat že.
-
mirak2
Hardcore addict
je nam zatasko pomoct ty lebo ti sy asy mislys ze nykto nema doma co robyt len tebe ulohu komplet cely urobyt...ktorej sa treba venovat tak cca pol dna...a napis este nieco nech sa pobavim na tom ako vies pisat pekne po slovensky pisat...
//TUCERO: viem ze som prestrelil ale ako neznaly problematiky by som s tym nepohol ani po poldni
//TUCERO: viem ze som prestrelil ale ako neznaly problematiky by som s tym nepohol ani po poldni
preboha, ked vyucujucemu povies ze mas pokazeny PC tak neverim ze by ti nedovolil si to urobit v skoleCyber napísal:A viučujúci ma to nenechá spravit v škole bo nato neni čas to je uloha na doma.
nie nieje.. uz som pisal, ze ak niecomu nerozumies tak sa kludne pytajCyber napísal:To je vám fakt zatažko pomoct mi?
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
pol dna????
za tu dobu by som taku lahku ulohu spravil aj s cisto novym PC s prazdnym diskom ktory by bolo treba kompletne postavit a nainstalovat vsetko....
a teraz k teme Cyber:
1. Z tejto temy vyplyva ze si uplne lenivy a nechce sa ti to robit
2. keby sa ti to naozaj chcelo tak si to vypracujes v notepade alebo v nejakom inom programe/v pripade takom co ma aj diakritiku , myslim ze ich je dosť veľa a bezplatnych a rychlo stiahnutelnych odkiaľkolvek napriklad http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_ ... e_editory/ myslim ze na tu dobu by ti to malo stacit/ a poziadas iba o graficku upravu ale to by bolo asi prilis pre teba co
a 3, pokial neprejavis aspon najmensiu snahu pomoc tu nehladaj...teda pokial sa nenajde zase nejaky clovek ktory sa necha osr**t
najprv nieco sprav a pytaj sa tu na ,,pomoc" nie na ,,bezplatne vypracovanie"
a az potom sa ozvi
a teraz k teme Cyber:
1. Z tejto temy vyplyva ze si uplne lenivy a nechce sa ti to robit
2. keby sa ti to naozaj chcelo tak si to vypracujes v notepade alebo v nejakom inom programe/v pripade takom co ma aj diakritiku , myslim ze ich je dosť veľa a bezplatnych a rychlo stiahnutelnych odkiaľkolvek napriklad http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_ ... e_editory/ myslim ze na tu dobu by ti to malo stacit/ a poziadas iba o graficku upravu ale to by bolo asi prilis pre teba co
a 3, pokial neprejavis aspon najmensiu snahu pomoc tu nehladaj...teda pokial sa nenajde zase nejaky clovek ktory sa necha osr**t
najprv nieco sprav a pytaj sa tu na ,,pomoc" nie na ,,bezplatne vypracovanie"
a az potom sa ozvi
Povolené prípony -> http://www.hojko.com/attach_rules.php?f=26
Daj ten *.DOC súbor dajme tomu do RAR alebo ho uploadni na nejaký externý server.
Daj ten *.DOC súbor dajme tomu do RAR alebo ho uploadni na nejaký externý server.
díky Innocence za radu. Tak čaute chalani už tam mám čosi hotové bohužial viac som nestihol v škole a potrebujem to odovzdat už v pondelok kto bi my pomohol to dokončit? bol bi som vám velmi vdační a keby to bolo v mojich silách tak bi som sa vám aj odvdačil ak budem mat neco čo potrebujete . Dakujem vám vopred
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 15:11 )
a tu som hodil ešte raz ten screen k tomu.
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 15:11 )
a tu som hodil ešte raz ten screen k tomu.
- Prílohy
-
- Západná Europa.rar
- (12.18 KiB) 147 stiahnutí
-
- scan0001.rar
- (751.29 KiB) 24 stiahnutí
Ja by som to neodovzdaval, pretoze je to 100%na kopia tohto referatu http://referaty.atlas.sk/prirodne_vedy/geografia/44675/ a ak ucitel nie je blby alebo bolo viac spoluziakov takych mudrych ako ty, tak budes mat problem