Uloha potrebujem pomoc

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Cyber
Expert
Expert

Uloha potrebujem pomoc

Príspevok od používateľa Cyber »

čaute potrebujem súrne pomoct s ulohou ktorú sme dostali spravit cez word a excel . Bol bi som vám velmi vdačí keby my to niekto pomožete spravit bo nemám word a nemám ho ani odkial zohnat v dohladnej dobe a je to velmi naponáhlo už sa my kazí aj pc mám ho zavirení a nemám ani windows čiže je to vážne dost súrne . Niekto kto vie robit dobre z wordom a nudí sa bi my mohol pomoct bol bi som vám neskutočne zaviazaní ešte raz dakujem. :) Tu je screen sory žže je takí malí ale mám pomalí upload strašne tak si to stiahnite a zvedčite v pc //obrazky pridavajte do priloh . Tu sú ešte poznámky k úlohe: Ide o západnú Europu . Teda charakteristika jednotlivých regionov (štáty ktoré tam patria. V každom regione popísat prírodné predpoklady pre rozvoj cr a popísat kultúrno-historické predpoklady pre rozvoj cr + nejaké obrázky ku každému štátu. To je všetko vážne bi som bol velmi rád kebi my niekto s tím pomože bo to nemám ako spravit PS: keby mal náhodou niekto tu úlohu hotovú že bi ju spravil tak my napíšte ss a ja vám pošlem moj e-mail kde my to možete poslat velmi pekne vám dakujem. :)
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

uz to mam hotove co za to?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

nielenze chces aby ti to niekto vypracoval po obsahovej stranke, ale aj dokonca po vyzorovej? nezda sa ti to byt trocha drze?.... co som tak pozeral tak sa to da na jednotku vypracovat za jedno popoludnie (max jeden den) tak pohni tym lenivym zadkom a sprav si to sam....
ako, ak mas nejake otazky na nieco, comu nerozumies tak sa pytaj, ale nikto ti tu nebude vypracovavat projekt

//edit:
Cyber napísal:kubo kebi si si to celé prečítaj tak bi si pochopil že nemám world a že mám pokazení pc ale ti tomu asi nehcápeš že? Fakt pls ludia potrebujem to kto mi pomože?
tipujem ze ten kubo malo byt na mna... takze, precital som si to, aj chapem co od nas chces... ale neverim ti ze mas pokazeny pc
Cyber
Expert
Expert

kubo kebi si si to celé prečítaj tak bi si pochopil že nemám world a že mám pokazení pc ale ti tomu asi nehcápeš že? Fakt pls ludia potrebujem to kto mi pomože?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Tebe už asi nikto.
Cyber
Expert
Expert

prečo bi mi nemal nikto pomoct ako toto je teda vážne prístup fakt ludia strašne to potrebujem nemožem zato že stále domna niekto rípe.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

z tvojym prystupom bi sy any nemal mat maturytu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Cyber napísal:prečo bi mi nemal nikto pomoct ako toto je teda vážne prístup fakt ludia strašne to potrebujem nemožem zato že stále domna niekto rípe.
To sa tu rozoberalo velakrat, takuto ulohu ti zadarmo nevypracuje asi nikto. Ine je, ked niekto potrebuje pomoc s nejakym prikladom alebo prekladom, tam je aspon vidiet, ze sa ten clovek snazi, ty si sem len hodil zadanie :)
Ak sa ti doma kazi PC, tak chod za vyucujucim a popros ho, aby ta to nechal vypracovat v skole ;)
PS: dalsim problemom mozu byt tvoje predosle prispevky na fore, kde si urazal ostatnych...
PS2: ten obrazok nahraj do prilohy
Cyber
Expert
Expert

jasne nahrat do prílohy ked vám sem ide ledva max 6 mb len a ten obrázok má 10 mb . A viučujúci ma to nenechá spravit v škole bo nato neni čas to je uloha na doma. To je vám fakt zatažko pomoct mi?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pokial sem nahravas obrazok co ma 10 MB, tak z tej skoly kde pouzivate pocitace urychlene prestup na inu.
Cyber
Expert
Expert

to asi skor ti neviem čo tu zas riešiš ale vážne neva šak ako chceš mne je jedno neviem kto sa tu nevie správat že. :evil:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Cyber napísal: neviem kto sa tu nevie správat že. :evil:
ale ja to viem => ty :wink: nieco od nas chces a este si aj drzy a nemozes pre to urobit nic len hodit tu nejaky blby obrazok a "vypracujte mi" myslim ze hovorim za vsetkych ak poviem: trhni si
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

je nam zatasko pomoct ty lebo ti sy asy mislys ze nykto nema doma co robyt len tebe ulohu komplet cely urobyt...ktorej sa treba venovat tak cca pol dna...a napis este nieco nech sa pobavim na tom ako vies pisat pekne po slovensky pisat...

//TUCERO: viem ze som prestrelil ale ako neznaly problematiky by som s tym nepohol ani po poldni :lol:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Cyber napísal:A viučujúci ma to nenechá spravit v škole bo nato neni čas to je uloha na doma.
preboha, ked vyucujucemu povies ze mas pokazeny PC tak neverim ze by ti nedovolil si to urobit v skole
Cyber napísal:To je vám fakt zatažko pomoct mi?
nie nieje.. uz som pisal, ze ak niecomu nerozumies tak sa kludne pytaj
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

pol dna???? :shock: za tu dobu by som taku lahku ulohu spravil aj s cisto novym PC s prazdnym diskom ktory by bolo treba kompletne postavit a nainstalovat vsetko....

a teraz k teme Cyber:
1. Z tejto temy vyplyva ze si uplne lenivy a nechce sa ti to robit
2. keby sa ti to naozaj chcelo tak si to vypracujes v notepade alebo v nejakom inom programe/v pripade takom co ma aj diakritiku , myslim ze ich je dosť veľa a bezplatnych a rychlo stiahnutelnych odkiaľkolvek napriklad http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_ ... e_editory/ myslim ze na tu dobu by ti to malo stacit/ a poziadas iba o graficku upravu ale to by bolo asi prilis pre teba co
a 3, pokial neprejavis aspon najmensiu snahu pomoc tu nehladaj...teda pokial sa nenajde zase nejaky clovek ktory sa necha osr**t

najprv nieco sprav a pytaj sa tu na ,,pomoc" nie na ,,bezplatne vypracovanie"
a az potom sa ozvi :coffee:
Cyber
Expert
Expert

hej chalani ako to tu mám dat ako prílohu ? bo tu píše že doc neni povolené? ako to mám zmenit?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Povolené prípony -> http://www.hojko.com/attach_rules.php?f=26

Daj ten *.DOC súbor dajme tomu do RAR alebo ho uploadni na nejaký externý server.
Cyber
Expert
Expert

díky Innocence za radu. Tak čaute chalani už tam mám čosi hotové bohužial viac som nestihol v škole a potrebujem to odovzdat už v pondelok kto bi my pomohol to dokončit? bol bi som vám velmi vdační a keby to bolo v mojich silách tak bi som sa vám aj odvdačil ak budem mat neco čo potrebujete . Dakujem vám vopred :(

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 15:11 )
a tu som hodil ešte raz ten screen k tomu.
Prílohy
Západná Europa.rar
(12.18 KiB) 147 stiahnutí
scan0001.rar
(751.29 KiB) 24 stiahnutí
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja by som to neodovzdaval, pretoze je to 100%na kopia tohto referatu http://referaty.atlas.sk/prirodne_vedy/geografia/44675/ a ak ucitel nie je blby alebo bolo viac spoluziakov takych mudrych ako ty, tak budes mat problem :)
Cyber
Expert
Expert

a čo mám teda spravit gothar? nepomohol bi si mi to spravit ide tu o vela strašne vela pootm bi som ta aj odmenil alebo nekoho kto má zaujem bo to do zajtra potrebujem najneskor do utorka.
Napísať odpoveď