Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

johnny308 napísal:vi ste tu uplny vymetenci od filmov ( cest vinimkam ) zaradit pulp fiction, 300, sin city a mnoho dalsich medzi zlefilmy to sa rovna uplna dezorientovanost v oblasti filmov. vy im nerozumiete
LOL a ty si kto? Nejaky pan dokonaly, alebo vlastnis patent na pravdu/dokonaly nazor? 1000 ludi, 1000 chuti, ak si toto este v zivote nepocul, tak ti odporucam si to poriadne zapamatat, pretoze sa s tymto javom budes v buducnosti stretavat velmi casto. Niekomu sa 300 pacit moze, niekomu zasa nie. To iste aj s milion dalsimi filmami. Ak by sa kazdemu pacilo to iste, svet by bol pekne nudny. Takze prestan kritizovat ostatnych a nepovazuj svoje osobne rebricky a presvedcenia za tie prave, takych ludi je tu na fore uz dost.

//jo a este by som chcel presne zistit, co je to ''rozumenie'' filmom, pretoze tymto fadnym argumentom sa ma snazilo sfuknut uz zopar ludi vdaka mojim nazorom na Forrest Gump.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

Disaster movie.... americká p******a, chcel som povedať paródia...0,0001/10
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Fiky, co by si od toho ocakaval? Sak to je zalozene len na konspiracnych teoriach, aspon podla mna. (Keby potom niekto chce o tom dalej diskutovat tak sa mi zda ze je o tom aj zvlast topic ) Trosku som sice odbocil ale k teme, toto je podla mna uplna somarina http://www.csfd.cz/film/234089-android-apocalypse/
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

fantasticka 4...ina ph....ehm :lol: ....myslel som si ze to bude lepsie ale ODPAD
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Dnes šlo v telke ďalšie želiezko do ohňa - Zubatá vagína :aasmile10: Ech... som videl ako prehrýzla jeden mužský... :uvodzovky: nástroj :uvodzovky: a som mal dosť... :aasmile10: Že som to vôbec zapol :cry:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nestacil ti ten nazov?:D ja som to radsej ani nezapla..ako mozu natocit take hovadiny to netusim!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No a? To nie je film ktory utoci na Forresta Gumpa.. kazdemu je jasne uz z nazvu aku uroven to bude mat..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Eritrea napísal:nestacil ti ten nazov?:D ja som to radsej ani nezapla..ako mozu natocit take hovadiny to netusim!
Nie, tam som prepol náhodou, netušil som, čo to ide. A keďže akurát šla intímna scéna, tak som sa na to zahľadel :oops: Ale som bol nemilo prekvapený ako sa tá scéna skončila.. :samovrazda: Ach dúfam, že mi z toho nezostane trauma :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nazov to ma dobry.. Teeth (Zuby)..to len nasi uzasni distributori ci kto preklada nazvy filmov dali filmu nazov Zubata vagina....v CZ to je Intimni tajemstvi..preco sa film nemohol volat Zuby? lebo je to podobne s Celuste? :D v podstate v nazve vyzradili celu pointu filmu, podla mna ten film nebol az taky zly.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

kto chce spachat samovrazdu nech si pozrie dokument DOMOV ,aspon bude mat motivaciu :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

miss march: teda, videl som to hodnotenie na CSFD, ale ja tak som tajne dufal, ze to nebude az tak zle.. avsak marne. film, ktory sice ani nie, ze nudil, ale neprisiel s nicim novym do sveta filmografie. otrapane. ti dvaja herci, ako keby ich nasli na ulici na rychlo.. jedine, ze tie playboy herecky sa im podarilo vybrat.. inac velmi slaby film.. 4/10 :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ak si chcete fakt skazit den, pripadne aj cely filmovy rok, tak si pozrite Tomb Raider: Ascension. V praci som sa nudil tak, ze som si ho prezrel...Hoci beriem, ze je to fan-made film, je to OTRASNE. Uwe Boll je oproti tomuto vytvoru svojou tvorbou doslova Brian de Palma...(zozeniete na Lamkach)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Antonio_Salieri napísal:Disaster movie.... americká p******a, chcel som povedať paródia...0,0001/10
TY KRAAAAVO.... :D :D :D :D

inac vcelku suhlasim s tebou....i

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 21:23 )
haha11 napísal:Môj najhorší film čo som v poslednom čase videl bol asi Max Payne dávam mu 5/10.
On by nebol ani tak zly....keby neslo o tie drogy....ved tusim v Maxovi(hra) o drogy ani nesli ci hej ?
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Amytivile alebo tak nejak...mi to minule niekto pripomenul tak to tu hadzem...jeden z mala filmov ktorym som dal 1/10
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

twardykamen: asi myslis Amityville Horror.. no podla mojho nazoru to nebolo az tak zle :)

sry za OT
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Pokemon 7 totalna blbost hoci anime 4ewa a filmy Scary Movie 2 :sleeping: :aasmile2:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Moze to byt aj serial / serialy ?

V siedmom nebi , Veronika Marsová , Carodejnice
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

najvecsie pi*ov*** su filmi ako vsetki s vandamme segal je lepsi ovela a potom tie terminatori ale najviac nenavidim forrest gump lebo ludia mi casto hovoria ze somako on neviem ako to mislia
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

janulko napísal:najvecsie pi*ov*** su filmi ako vsetki s vandamme segal je lepsi ovela a potom tie terminatori ale najviac nenavidim forrest gump lebo ludia mi casto hovoria ze somako on neviem ako to mislia
Stava sa ti casto , ze ked sedis na autobusovej zastavke , zacnes sa k niekomu prihovarat , tak on od teba odide ?

Hras ping pong sam zo sebou ?

Mas trosku ine IQ ako vsetci ostaty ?

Ak ano , tak si ako on :oops: :wink: :D
Napísať odpoveď