Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Fiky
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiky »

Keď chceš najnovšiu verziu wowka a ešte si wowko neinštaloval račej si stiahni cracknutý Blizzard downloader .
Chlape to je vecička má to pár kb a z blizzardu ti to potiahne všetko čo potrebuješ, je to na nete , pohľadaj (mám to odskúšané) :wink:

// Btw 2.4.3 sa ti už neoplatí to ej starý TBC patch na ktorom veľa free serverov zastalo ale ajtak postupne všetky idú na wotlk
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

nuz ja som zacal troska WoWko hravat, ale vzdy uprednostnim ist niekde vonku ako vysedavat za PC :) a kedze doteraz sme mali shitne pocasie, tak sa ani nikam nechcelo ..

uvidim ci sa to zmeni, kedze uz konecne sa zacina ukazovat aj slnko :)
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pitbull15 »

FIKY napísal:Keď chceš najnovšiu verziu wowka a ešte si wowko neinštaloval račej si stiahni cracknutý Blizzard downloader .
Chlape to je vecička má to pár kb a z blizzardu ti to potiahne všetko čo potrebuješ, je to na nete , pohľadaj (mám to odskúšané) :wink:

// Btw 2.4.3 sa ti už neoplatí to ej starý TBC patch na ktorom veľa free serverov zastalo ale ajtak postupne všetky idú na wotlk
nemozes mi zohnat ten blizard downloader pls? :wink:
Fiky
Darca
Darca

Možno ho mám hodený ešte niekde v pc, napíš mi na icq :wink:

// Ok , večer alebo zajtra poriešime , teraz idem preč
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

ok,uz te mam v icq :wink: fiky ozvy sa mi na icq :o ok ok :wink:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

dnesnym dnom aj ja prestavam hrat, hackli mi acc, neviem co vsetko sa tam pomenilo, to by mi aj bolo jedno, ale najviac ma sere, ze mi hackli aj mailovu schranku, sam tomu neverim, nechodim cez pofiderne weby, pravidelne scanujem, updatujem a i tak ma dostali, kur*y spinave, by som tymto gagstrom sekerou zotal hlavy, pisnem im mail, nech mi vratia to acc, dam si uberdlhe heslo ktore napisem na papierik a zalozim do suflika...

i tak som to uz hraval velmi zriedka a toto ma presvedcilo, ze koncim, ide leto aspon sa viac budem moct venovat spolocenskemu zivotu
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Hmmm.. Ja ked som hraval, tak som pravidelne kazde 3 tyzdne menil heslo :) A daval som to vzdy na max povolenu dlzku.. Mal som tam velke, male pismenka, cisla a povolene znaky..
Teraz nehram, neni robota, niesu peniaze, neni wowko.. Ale uz to chce prachy, 3 mesiace abstinencie je uz vela.. Chyba mi ten kolektiv guildakov.. :(

edit: plus mam este heslo zapisane ako poznamku v mobile a este aj zaloha v textovom subore, ktory je zasity niekde na disku s uplne odveci nazvom suboru :) Cize potom sa logujem len cez ctrl+c actrl+v :)) (snad niesu tie keyloggery take vypatlane, ze vedia odchytit co davam do schranky.. oni odchytavaju len stisky klavesnice, nie? :))
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Wishmaster napísal:Hmmm.. Ja ked som hraval, tak som pravidelne kazde 3 tyzdne menil heslo :) A daval som to vzdy na max povolenu dlzku.. Mal som tam velke, male pismenka, cisla a povolene znaky..
Teraz nehram, neni robota, niesu peniaze, neni wowko.. Ale uz to chce prachy, 3 mesiace abstinencie je uz vela.. Chyba mi ten kolektiv guildakov.. :(

edit: plus mam este heslo zapisane ako poznamku v mobile a este aj zaloha v textovom subore, ktory je zasity niekde na disku s uplne odveci nazvom suboru :) Cize potom sa logujem len cez ctrl+c actrl+v :)) (snad niesu tie keyloggery take vypatlane, ze vedia odchytit co davam do schranky.. oni odchytavaju len stisky klavesnice, nie? :))
Neviem, myslim ze nie je take tazke spravit nieco na styl ze ked logger zaznamena kombinaciu klavec ctrl+c tak spravi printscreen. Jedinou spolahlivou ochranou je dnes podla mna len ten generator kodov na kluce priamo od blizzu. Neviem ako sa presne vola.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano ten autenticator je fajn vec, akurat ked som ho chcel kupit tak bol "out of stock"
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

a teraz sa chces nato vykaslat, pricom nejaka lama ti vyuziva tvoj acc?

byt tebo tak to nahlasim na blizzard europe :)

inac, ja som si svoje konto merge-ol na eu.battle.net .. spolu so seriakmi na rozne hry co mam zakupene a mam to potom vsetko pokope :) a ked raz bude to nastavene na jeden mail, tak to bude navzdy

zmeni sa ti login do wowka na 'tocosizadal' na 'tvoj email' a heslo na battle net :p

byt tebou tak to iste riesim, a nenechal by som ryzovat nejakych lamakov .. a ked by som sa dostal potom k postave (vdaka snad blizzardu) - tak by som ich ziadal navratit zmeny k datumu ktory si bol naposledy lognuty :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ak by mal niekto zaujem o kupu accountu:

Vsetky postavy su na serveri Burning Blade EU
_____________Acc1_____________
Paladin Female Human 80
DK Male Gnome 66
Mag Male Gnome 46 (skoro twink eq - ma vsetky BOA itemy za badge) profesie ench 300 tailor 250+

Pala ma Naxx 25 holy gear, naxx10/25 retri gear na oboch gearoch full raid enchanty, dalej ma deadly/hateful pvp casti do holy a deadly/hateful set do retri full enchanty...
Traveler mamut, dual spec, 4300+ achiev pointov
profesie Alchemy 450 , JWC 450
SoH exalted of course...

Acc konci predplatenie.

15/03/09 35.97 EUR Three-Month Subscription
Active
15/06/09 N/A One-Day Exempt
Pending

na acc je 0 goldov

______________Acc2_______________
Hunter female Night Elf
Top equip pre huntra (Okrem ramien a backu) z Ulduar 25, top enchanty, 4/5 T8 , 4500+ achiev , 55+ companion petov(Vsetky co sa daju kupit su kupene)
Cooking 450
Fishing 450
LW 450 + Recepty z ulduaru
JWC 450
SoH exalted of course...

Unbuff:
* Strength: 81
* Agility: 1678
* Stamina: 1155
* Intellect: 487
* Spirit: 107
* Armor: 11036

* Damage: 1422 - 1705
* Speed: 2.38
* Power: 4928
* Hit Rating: 188
* Crit Chance: 41.16%

Zaplateny acount"
10/05/09 N/A 60 Day GameCard
Active
09/07/09 N/A One-Day Exempt
Pending

Na acc je cca 2k goldov

K accountu predavam aj Curse.com premium ucet
Curse Premium Yearly 5/13/2009 5/13/2010 Yes Premium Active

Cena dohodou pre oba accounty, (Normalne) ponuky piste na 242913471
Viac info tiez na icq.
extreme41
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa extreme41 »

nevi nekto ako sa vola ten addon co mu tam vyskakuju tie cisla? :D

http://www.youtube.com/watch?v=FrDDD_j1 ... L&index=14
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

extreme41 napísal:nevi nekto ako sa vola ten addon co mu tam vyskakuju tie cisla? :D

http://www.youtube.com/watch?v=FrDDD_j1 ... L&index=14
co to? :shock:
extreme41
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa extreme41 »

vsak ten addon co mu ukazuje aky dmg dava tie zelene cisla co vyskakuju v strede obrazovky a idu ako titulky :D uz inaksie to neviem opisat
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

extreme41 napísal:vsak ten addon co mu ukazuje aky dmg dava tie zelene cisla co vyskakuju v strede obrazovky a idu ako titulky :D uz inaksie to neviem opisat
jaj tak to ti nwm povedat :?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vsak to je ten zakladny scrolling combat text priamo v hre, v interface options si ho pustis
DIVE
Novice
Novice

WOLTK3.1.3

Príspevok od používateľa DIVE »

Kvalitny WOW 3.1.3 free blizz-server *odkaz zmazaný* vas uz ocakava. hladame novych a stalych hracov na nas good server, po prechode na woltk, tak pridte a vyskusajte ako sa zije vo svete wow unas :} Treba vyskusat!! a teraz high Xp rate :}
Realmlist TU! set realmlist 213.81.223.75
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Re: WOLTK3.1.3

Príspevok od používateľa - eXo - »

DIVE napísal:Kvalitny WOW 3.1.3 free blizz-server *odkaz zmazaný* vas uz ocakava. hladame novych a stalych hracov na nas good server, po prechode na woltk, tak pridte a vyskusajte ako sa zije vo svete wow unas :} Treba vyskusat!! a teraz high Xp rate :}
Realmlist TU! set realmlist 213.81.223.75
ehm tu su povolene reklamy na servery ??? inak ked tvrdis ze kvalitny wow server rad by som videl kolko veci tam funguje :) a aku ma stabilitu :) nehram sice na ofiku ale myslim si ze hram na najlepsom cesko-slovenskom blizze a to sa s tym tvojim asi porovnat neda :P
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Re: WOLTK3.1.3

- eXo - napísal:ehm tu su povolene reklamy na servery ??? inak ked tvrdis ze kvalitny wow server rad by som videl kolko veci tam funguje :) a aku ma stabilitu :) nehram sice na ofiku ale myslis si ze hram na najlepsom cesko-slovenskom funku a to sa s tym tvojim asi porovnat neda :P
no tak tohle mas pravdu :wink: :lol:
Fiky
Darca
Darca

Moderátor čo zmazal odkaz na jeho web môže rovno premazať celú túto tému plnú reklám (cca na každej piatej strane jedna) a následne aj túto tému

Je načase povedať či to bude zakázané alebo nie

Btw - eXo - Dive portal vznikol ešte keď si možno ešte nevedel čo je to wowko , rozbiehajú blizz server keď ti to uniklo

// kostak ja vravím že by sa malo povedať či to bude povolené alebo nie ,nevravím že som proti tomu
Napísať odpoveď