Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Nastvany ? No mozno vtedy, lebo to bolo za uplnu sprostost... Ostatni co nadavali GMkam , tak dostali ban na par dni a ja som som zafrflal, ze riesia VIP tabarty a nie bugy, tak pernament... Takych serverov je plno a ako som pisal uz to nehravam a ten zombie server bol uplne "genialny" ked zombie vybili vsetky PVEcka a nedalo sa hrat... nechapal som ucelu toho eventu... jedny sa mozno bavili , ale viaceri z toho skor mali nervy.
Niekto ochotny kto by mi vyscreenoval popisky vsetkych spellov co ma tento stroj: http://www.wowhead.com/?npc=27496
vopred dakujem
vopred dakujem
-
Wishmaster
Medium Professional
No neviem.. ale nijake ability niesu prinom popisane..-=wolf=- napísal:Niekto ochotny kto by mi vyscreenoval popisky vsetkych spellov co ma tento stroj: http://www.wowhead.com/?npc=27496
vopred dakujem
No hej ale je to tzv. stroj, cize da sa donho nasadnut a nadobudnes par abilit, ale uz netreba, jeden kamos mi pozical acc na ofi, uz som si to zistil
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 11:31 )
Prosim vas chcem sa spytat, mam ponuku na jeden ucet na ofi a chcel by som to platit cez kreditku polrocne, zevraj to vide 66€ co sa celkom oplati, a moja otazka znie ze ci ked napriklad rovno nenazbieram 66€ pocas polroka(teoreticky) tak ze ci sa to da nieako zrusit ta platba
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 11:31 )
Prosim vas chcem sa spytat, mam ponuku na jeden ucet na ofi a chcel by som to platit cez kreditku polrocne, zevraj to vide 66€ co sa celkom oplati, a moja otazka znie ze ci ked napriklad rovno nenazbieram 66€ pocas polroka(teoreticky) tak ze ci sa to da nieako zrusit ta platba
-
Wishmaster
Medium Professional
-
xH4wK
Zaplatis prvy krat na pol roka - mozes hrat pol roka...-=wolf=- napísal:A keby tam dam cislo kreditky a potom ho zmazem, tak sa to vlastne zaplatilo ale neni tam ziadne cislo cize tym padom by to slo zrusit ak by som nemal prachy?
Potom sa ti scheduluje dalsia platba o pol roka neskor, ak do dna kedy sa ma uskutocnit zrusis subscription, ziadne peniaze ti nestiahnu ...
Takze ano da.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnes po 2 tyzdnom mi blizzard konecne vratil acc, kamosi vraveli, ze niaky cechacik si hral za moje chary a vsetkym vypisoval, ako sme si tradli acc a chcel ho tradovat priamo v hre...mat tak poruke toho buze****, isto niaky handrickar 49kilovy....teraz si to musim cvaknut popisat GM-kam nech mi to vsetko vratia na 12.6. lebo som si tak kukal moje chary na armory a napr tam mam 3 hateful veci, wtf ? on sa normalne na tom hrajkal...no nic ale i tak po vykonani tychto ukonov, dam si uberdlhe heslo a zalepim ho v obalke a kapitola wow je na dobu neurcite pre mna skoncena
Uberdlhe heslo ti nepomoze...ak si mal akekolvek heslo pozostavajuce s cislic a znakov, ktore sa striedaju malo by stacit ale ak si mal nieco typu "medvedik123" tak sa necuduj.Mrk napísal:dnes po 2 tyzdnom mi blizzard konecne vratil acc, kamosi vraveli, ze niaky cechacik si hral za moje chary a vsetkym vypisoval, ako sme si tradli acc a chcel ho tradovat priamo v hre...mat tak poruke toho buze****, isto niaky handrickar 49kilovy....teraz si to musim cvaknut popisat GM-kam nech mi to vsetko vratia na 12.6. lebo som si tak kukal moje chary na armory a napr tam mam 3 hateful veci, wtf ? on sa normalne na tom hrajkal...no nic ale i tak po vykonani tychto ukonov, dam si uberdlhe heslo a zalepim ho v obalke a kapitola wow je na dobu neurcite pre mna skoncena
Hlavne netreba klikat na linky od kamaratov, stahovat pochybne program na "wow hacking", chodit na pochybne stranky..
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ono to je jedno ak mam hocjake heslo a pisem ho ako normalny clovek tak ho logger zachyti...a nemaj boja urcite bezne som kukal "party pics" linky co mi chodili cez icq a hladal wow hackyLOLCATS napísal:Uberdlhe heslo ti nepomoze...ak si mal akekolvek heslo pozostavajuce s cislic a znakov, ktore sa striedaju malo by stacit ale ak si mal nieco typu "medvedik123" tak sa necuduj.
Hlavne netreba klikat na linky od kamaratov, stahovat pochybne program na "wow hacking", chodit na pochybne stranky..
ked niekto vie ako na to tak ti ten acc ukradne hocikedy
-
Alex481991
Medium Star