Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kostak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

FIKY napísal:www.kalgul.eu

Dlhé skúsenosti stým serverom , majú dva realmy (Blizz,High).
Ľudí tam nemajú nejak extrémne veľa ale je to server na vysokej úrovni fakt je o to starané .
Btw wowko už nehrám čiže už ma tam neuvidíte :wink:
BTW tak co tam robi tvoj príspevok ?
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte čo je lepšie pre postavu dk jeden http://www.wowhead.com/?item=40406 alebo dva http://www.wowhead.com/?item=40407
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Alex481991 napísal:čawte čo je lepšie pre postavu dk jeden http://www.wowhead.com/?item=40406 alebo dva http://www.wowhead.com/?item=40407
jednoznacne obojrucak, aj na tankovanie aj na dps aj na pvp...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Zalezi od specu. V buducom patchi maju spravit dualwield konecne viable.
B0B1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B0B1 »

Ahoj chalani chcel by som sa spytat co treba spravit aby som si mohol dalej zahrat na wow oficialnom servery 30 dnovy free kupon skoncil a chcel by som vediet co treba spravit potom, ja som absolutny zelenac ktoreho hra zaujala a chcel by v nej pokracovat, dakujem vopred
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

B0B1 napísal:Ahoj chalani chcel by som sa spytat co treba spravit aby som si mohol dalej zahrat na wow oficialnom servery 30 dnovy free kupon skoncil a chcel by som vediet co treba spravit potom, ja som absolutny zelenac ktoreho hra zaujala a chcel by v nej pokracovat, dakujem vopred
no predsa predplatit si to dalej...bud cez time kupon alebo cez kreditku, info najdes v tvojom account manazmente
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

alebo si mozes zahrat na free serveroch a nemusis platiti ne je to sice ofik ale niekore servery sa mu kvalitou hodne priblizuju
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:alebo si mozes zahrat na free serveroch a nemusis platiti ne je to sice ofik ale niekore servery sa mu kvalitou hodne priblizuju
hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freecko :roll: rozmyslaj trocha...a inac si riadny pako, tvrdis ze sa niektore kvalitou hodne priblizuju ofiku a pritom si na nom nikdy nehral :lol: si smiesny...
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

SchYzo napísal:hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freecko :roll: rozmyslaj trocha...a inac si riadny pako, tvrdis ze sa niektore kvalitou hodne priblizuju ofiku a pritom si na nom nikdy nehral :lol: si smiesny...
Je vela hracov co maju acc na ofiku, ale hravaju popritom aj na free serveroch, napriklad koli peniazom :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

SchYzo napísal:hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freecko :roll: rozmyslaj trocha...a inac si riadny pako, tvrdis ze sa niektore kvalitou hodne priblizuju ofiku a pritom si na nom nikdy nehral :lol: si smiesny...
to ze si kupil origos som si neprecital a poznam dva servery ktore sa ofiku celkom slusne pdoobaju nehovorim ze vo vsetkom ale v dot veciach a na ofiku som hral takze tolko :P
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

nejake zmeny v pripravovanom patchi 3.2.0

The cast time for summoning any ground mount is now 1.5 seconds, down from 3 seconds.
Apprentice Riding (Skill 75): Can now be learned at level 20 for 4 gold. Mail will be sent to players who reach level 20 directing them to the riding trainer.
Journeyman Riding (Skill 150): Can now be learned at level 40 for 50 gold. Mail will be sent to players who reach level 40 directing them back to the riding trainer.
Expert Riding (Skill 225): Can now be learned at level 60 for 600 gold from trainers in Honor Hold or Thrallmar. Faction discounts now apply (Honor Hold for Alliance; Thrallmar for Horde). Flight speed at this skill level has been increased to 150% of run speed, up from 60%

http://www.worldofwarcraft.com/patchnot ... notes.html

je mi z toho na grc, zachvilu daju mounta uz aj na lvl 1
- eXo -
Light Professional
Light Professional

pre tych co to chcu cesky = http://wow.herniweb.cz/#590

a fakt ten system mountov je posrany ... o rok sa bude mount instantne ucit na levely 1 mam taky pocit
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ja osobne som hral na ofi a poviem ti takto, nepoznam sice ten druhy server co exo ale osobne poznam server ktory je z celej CZ/SK sceny najblizsie oficialnemu serveru, nehovorim ze to je uplne ofik ale funkcnost spellov, talentov a vseobecne vsetkeho je uzasna, taktiez sme prvy free server kde fungovali stroje :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

-=wolf=- napísal:ja osobne som hral na ofi a poviem ti takto, nepoznam sice ten druhy server co exo ale osobne poznam server ktory je z celej CZ/SK sceny najblizsie oficialnemu serveru, nehovorim ze to je uplne ofik ale funkcnost spellov, talentov a vseobecne vsetkeho je uzasna, taktiez sme prvy free server kde fungovali stroje :)
Aky ??? Daj nazov lebo to by ma zaujimalo.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Jedna sa o Anthoriu
Meken
King
King

-=wolf=- napísal:Jedna sa o Anthoriu
Na anthorii som hraval, je tam dost bugov a su tam je... admini aspon ten co mi dal pernament ban zato, ze som napisal , ze riesia VIP tabarty namiesto tych bugov... hral som za rogunu, za ktoreho sa nedalo hrat, nesiel dobre vanish a kazdy char ma lahko odhalil v stealte... za roguna sa nedalo hrat... a oni tam furt riesili iba VIP hraco a je*... eventy, co zalagovalo cely server a potom padol... demencia server aj cele vedenie
- eXo -
Light Professional
Light Professional

-=wolf=- napísal:Jedna sa o Anthoriu
Tam hram aj ja :) za koho hras a aky mas nick ???

A inak sice vravis ze tam je dost bugov ale tak nepoznam server kde by ich bolo menej a k tomu adminovy Calusari vie byt obcas debil to je pravda.
Meken
King
King

- eXo - napísal:Tam hram aj ja :) za koho hras a aky mas nick ???

A inak sice vravis ze tam je dost bugov ale tak nepoznam server kde by ich bolo menej a k tomu adminovy Calusari vie byt obcas debil to je pravda.
No tak toho som nemyslel, ale ban mi dal daky na K... a este som mu pisal par SS nech mi da unban. Ale mal vfp :) chapem ho, co sa bude srat s jednym hracom :) . som tam chcel zostat hrat, lebo aj brat tam hraval a tak musel aj on zmenit server a aj kamarati skoncili. Ale wow uz nehravam velmi, je to navykove :P
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Meken napísal:Na anthorii som hraval, je tam dost bugov a su tam je... admini aspon ten co mi dal pernament ban zato, ze som napisal , ze riesia VIP tabarty namiesto tych bugov... hral som za rogunu, za ktoreho sa nedalo hrat, nesiel dobre vanish a kazdy char ma lahko odhalil v stealte... za roguna sa nedalo hrat... a oni tam furt riesili iba VIP hraco a je*... eventy, co zalagovalo cely server a potom padol... demencia server aj cele vedenie
Si nastvany len za to ze ti dali ban? Poznas iny server kde bol Zombie event? ano nepodaril sa ale bolo to slusne urobene
- eXo -
Light Professional
Light Professional

-=wolf=- napísal:Si nastvany len za to ze ti dali ban? Poznas iny server kde bol Zombie event? ano nepodaril sa ale bolo to slusne urobene
Na ten event sa pamatam - hlavne na reakcie hracov :) ale aspon bola snaha ozivit stereotip aj ked to dopadlo tka ako dopadlo.
Napísať odpoveď