X-Men Origins - Wolverine(TM)
-
lekoklatik
VIP
mozno to aj tak funguje, ale dnes som na to prisiel....nosooo napísal:to masino:ked sa bude snazit nejaky protivnik na teba skocit alebo ku tebe,tak ho chytis s C a zacnes ho tak tocit
mam xbox tak to popisem ako som to tam na prisiel...
stlacit "Y" ( tym ho buchne zospodu drapom a tym vlastne ten protivnik nadskoci) a ako bude vo vzduchu, tak stlacit "B" co je chytenie a uz to ide samo
lekoklatik napísal:pitbull prepáč ale ak si to chceš stiahnuť, alebo skutočne vedieť koľko GB má, tak si to zistíš. uploadery v poslednom Čase všade píšu veľkosť.
Ale asi 7-8GB...
-
lekoklatik
VIP
no proste ked mam na PC internet a na notasi ne,tak som si to chcel prehodit tu hru do MP3 a pak z MP3 do notasulekoklatik napísal:What
The
Fuck
?
Tak toto mi prosím vysvetli. Nepochopil som to. "Koľko má hra GB, lebo si ju chem hodiť na noťas ale na noťase nemám internet"
-
erikmendel
Medium Expert
-
lekoklatik
VIP
ako je to s cestinou? vsetko ceske ale neda sa nastavit aby rozhovor v hre bol s cz titulkami?
//autoeditácia príspevku ( 13 Nov 2009, 19:06 )
mam zabit toho prveho bossa? do polky zivota dobre ale potoms a premeni ne kamennu debilinu a len hore am nieco kde ho zasiahnem ale neviem ako sa tam dostat..to ovladanie budem musiet prehodit viem ze pisalo nieco z+shift..nwm ale..
//autoeditácia príspevku ( 13 Nov 2009, 19:06 )
mam zabit toho prveho bossa? do polky zivota dobre ale potoms a premeni ne kamennu debilinu a len hore am nieco kde ho zasiahnem ale neviem ako sa tam dostat..to ovladanie budem musiet prehodit viem ze pisalo nieco z+shift..nwm ale..
Re: X-Men Origins - Wolverine(TM)
caute... pri videach mi seka zvuk, obraz ide viac menej v pohode (trosicku seka), ale zvuk vypadava...
neviete cim to moze byt?
PC:
Intel Core 2 Duo E8400
Ati 4870 512 MB GDDR5
2x2 GB Ram 800 Mhz
neviete cim to moze byt?
PC:
Intel Core 2 Duo E8400
Ati 4870 512 MB GDDR5
2x2 GB Ram 800 Mhz
Možno blbá rada, ale skúsil si update audio kodekov?
no instaloval som K-Lite mega codec pack...zda sa mi, ze obsahuju aj audio kodeky...
Sorry, zle som sa vyjadril. Mal som na mysli audio drive-re 
aj drivere na zvukovku som daval novsie aj divre na grafiku.. aj directx
-
JeffHardyy
Light Professional
prosim vás protrebujem radu...hneď ako zabijem toho prveho bossa Leviathana tak mi spadne hra a vyjde tabulka Neodoslať
....skušal som druhý crack ale nič...najde sa niekto?
edit: už som to spojazdnil
...ale stejnak hra pada ako šialena v každej misií skoro tak uninstall no 
edit: už som to spojazdnil