Slovenská Pospolitosť
http://www.sme.sk/c/4881912/navrh-s-obz ... atura.html
Som teda zvedavy, ako to dopadne. Najvacsia p*del je, ze keby mali zastavy s kosakom a kladivom a vykrikovali by: Zdar sudruhovia ! tak by sa nic nestalo
Niekto mi vravel, ze tu nie je demokracia, ale post-bolsevicky rezim a tusim to nie je daleko od pravdy.
Som teda zvedavy, ako to dopadne. Najvacsia p*del je, ze keby mali zastavy s kosakom a kladivom a vykrikovali by: Zdar sudruhovia ! tak by sa nic nestalo
Niekto mi vravel, ze tu nie je demokracia, ale post-bolsevicky rezim a tusim to nie je daleko od pravdy.
Postup polície 14. marca 2009 proti Mgr. Marianovi Kotlebovi bol v rozpore so zákonom!
Podľa výsledkov šetrenia prokurátorky okresnej prokuratúry Bratislava I bol postup policajtov, zasahujúcich 14. marca 2009 proti Mgr. Marianovi Kotlebovi v rozpore s ustanoveniami Trestného poriadku. Je potrebné mať na zreteli, že v tomto prípade nejde len o osobu Mgr. Kotlebu, či pozdrav "Na stráž!". Ide o slobodu prejavu a dodržiavanie základných ľudských práv a slobôd, garantovaných ako Ústavou Slovenskej republiky, tak aj Všeobecnou deklaráciou ľudských práv. Všetky dokumenty k prípadu máme v redakcii. Sledujte nás, čoskoro prinesieme ďalšie informácie!
Návrh na obžalobu Mgr. Mariana Kotlebu, vyšetrovací spis, ako i dokumenty o protiprávnom postupe vyšetrovateľa, ktorý konal na základe politickej objednávky istých protislovenských skupín a takzv. účelový znalecký posudok uverejní internetový portál www.pospolitost.org. Dozviete sa aj mená aktérov, ktorí sa na tomto prenasledovaní Mgr. Mariana Kotlebu podieľali.
Podľa výsledkov šetrenia prokurátorky okresnej prokuratúry Bratislava I bol postup policajtov, zasahujúcich 14. marca 2009 proti Mgr. Marianovi Kotlebovi v rozpore s ustanoveniami Trestného poriadku. Je potrebné mať na zreteli, že v tomto prípade nejde len o osobu Mgr. Kotlebu, či pozdrav "Na stráž!". Ide o slobodu prejavu a dodržiavanie základných ľudských práv a slobôd, garantovaných ako Ústavou Slovenskej republiky, tak aj Všeobecnou deklaráciou ľudských práv. Všetky dokumenty k prípadu máme v redakcii. Sledujte nás, čoskoro prinesieme ďalšie informácie!
Návrh na obžalobu Mgr. Mariana Kotlebu, vyšetrovací spis, ako i dokumenty o protiprávnom postupe vyšetrovateľa, ktorý konal na základe politickej objednávky istých protislovenských skupín a takzv. účelový znalecký posudok uverejní internetový portál www.pospolitost.org. Dozviete sa aj mená aktérov, ktorí sa na tomto prenasledovaní Mgr. Mariana Kotlebu podieľali.
Zjavne musia, pretože by mohli poskytnúť závažné informácie o sionistickom vyčíňaní v slovenskej polícii a iných orgánoch.MakeFake napísal:Z dobre informovaneho zdroja viem, ze pospolitost pride v buducnosti o svoju domenu pospolitost.org ...
Tak im treba.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a sionisti brania aj vytvaraniu anonymnych stranok a blogov kde by mohli byt poskytnute tie citujem:"závažné informácie o sionistickom vyčíňaní v slovenskej polícii a iných orgánoch"IvanSk napísal:Zjavne musia, pretože by mohli poskytnúť závažné informácie o sionistickom vyčíňaní v slovenskej polícii a iných orgánoch.
Sionisti sa najviac presadili v satyre a uštipačnej irónii, ba i zosmiešňovaní čím si kompenzujú iné vlohy, ktoré nemajú.axXis napísal:a sionisti brania aj vytvaraniu anonymnych stranok a blogov kde by mohli byt poskytnute tie citujem:"závažné informácie o sionistickom vyčíňaní v slovenskej polícii a iných orgánoch"
-
axxis
Addict
nic proti AA-cko, ale ty si clovek, o ktoreha sa ironia ani omylom neoskrela, pochopit ju tiez nedokazes a toboz aby si aj nejaku vyprodukoval takze by si mal byt radsej ticho...
Ivan z hnutia narodneho odporu po praporom orla a dvoma hrdymi mecami pred tatranskymi stitmi, co je hrdy na nieco na com sa nijako nepricinil: povedz, ze mi povedz, ake vlohy mi to chybaju? chces byt na mna hrdy? ja s tym nemam problem. Vase vlohy som schopny ziskat do 5-tich sekund a to sa ani nebudem velmi snazit.
sleduj ako moja inteligencia a vlohy rasu exponencialnym tempom v zlozitosti O(n!)
som hrdy na Slovensko, som hrdy na to, ze som biely, cigani, negri, cerveni a zltaci su zmrdi, geneticky menej nadani ako biela rasa a nie su schopni vykonu bieleho cloveka. Izreal bije Palestinu a priamo kontroluje USA. zidia ovladaju cely internet a holokaust nebol. navyse montuju do lietadiel priadavne nadrze, ktore vypustaju chemicke latky, ktorymi nas kontroluju....
a vies co? sprvoti som toho chcel napisat este daleko viac aby si videl co staci cloveku vyznavat aby si ho nazval inteligentnym, ale mna to fakt uz brutalne nebavi. ale nieco Ti predsalen poviem. pospolitost nie je jedina grupa plna vytrepanych nacionalistov, aj jobbik je, aj Cesi maju tuna narodiarsku stranu, dokonca som cital, ze aj v Taliansku sa nam zacinaju tvorit nejake to militantne hordy rozhnevanych mladych muzov a vies co? sionosti ich ocividne este nezakazali. rozpustenie podobnych lologrup ma na svedomi akurat tak stat, v ktorom vzniknu a nie ziadne nadrodne zdruzenia zidov for Krist sake. Az na Slovensku spravis stranu, ktora bude dost silna aby si ju dotrepal do parlamentu, ba dokonca bude vacsina a potom ju ti zidia zrusia dam ti za pravdu.
Ale paci sa mi na vas nacionalistoch-nesovinistoch jedna vec, jak sa medzi sebou nemate radi a vase dokonale protajsky v susednych statoch chcete zakazat aj ked sami ste taki isti.
ale reku skoda tej pospolistosti, tolko toho mohli pre nas stat vykonat...
Ivan z hnutia narodneho odporu po praporom orla a dvoma hrdymi mecami pred tatranskymi stitmi, co je hrdy na nieco na com sa nijako nepricinil: povedz, ze mi povedz, ake vlohy mi to chybaju? chces byt na mna hrdy? ja s tym nemam problem. Vase vlohy som schopny ziskat do 5-tich sekund a to sa ani nebudem velmi snazit.
sleduj ako moja inteligencia a vlohy rasu exponencialnym tempom v zlozitosti O(n!)
som hrdy na Slovensko, som hrdy na to, ze som biely, cigani, negri, cerveni a zltaci su zmrdi, geneticky menej nadani ako biela rasa a nie su schopni vykonu bieleho cloveka. Izreal bije Palestinu a priamo kontroluje USA. zidia ovladaju cely internet a holokaust nebol. navyse montuju do lietadiel priadavne nadrze, ktore vypustaju chemicke latky, ktorymi nas kontroluju....
a vies co? sprvoti som toho chcel napisat este daleko viac aby si videl co staci cloveku vyznavat aby si ho nazval inteligentnym, ale mna to fakt uz brutalne nebavi. ale nieco Ti predsalen poviem. pospolitost nie je jedina grupa plna vytrepanych nacionalistov, aj jobbik je, aj Cesi maju tuna narodiarsku stranu, dokonca som cital, ze aj v Taliansku sa nam zacinaju tvorit nejake to militantne hordy rozhnevanych mladych muzov a vies co? sionosti ich ocividne este nezakazali. rozpustenie podobnych lologrup ma na svedomi akurat tak stat, v ktorom vzniknu a nie ziadne nadrodne zdruzenia zidov for Krist sake. Az na Slovensku spravis stranu, ktora bude dost silna aby si ju dotrepal do parlamentu, ba dokonca bude vacsina a potom ju ti zidia zrusia dam ti za pravdu.
Ale paci sa mi na vas nacionalistoch-nesovinistoch jedna vec, jak sa medzi sebou nemate radi a vase dokonale protajsky v susednych statoch chcete zakazat aj ked sami ste taki isti.
Prečo by som mal chápať iróniu alebo ju produkovať, vystačím si aj s inými vlohamiaxXis napísal:nic proti AA-cko, ale ty si clovek, o ktoreha sa ironia ani omylom neoskrela, pochopit ju tiez nedokazes a toboz aby si aj nejaku vyprodukoval takze by si mal byt radsej ticho...
Ty sa drž toho čo je pre tvoj rod typické!
O národ som sa zatiaľ nijako nepričinil, to je pravda ale pričinili sa oň moji predchodcovia a ja budem pokračovať v ich činnosti a možno po mojej smrti iní ocenia moju snahu. To už nechám na nich.
Keď už sme pri tom, ako si sa ty pričinil o svoj mozog svoje iq a schopnosť chápať? Keď chceš hovoriť o pričineniach tak začni od seba. Pretože človek sa nikdy o nič neprčinil, musel to najprv dostať do vienka, tam ma prosím nepodceňuj rečami príznačnými pre liberálnu stoku, že o farbu pleti ani národ sa človek nepričinil, preto sú nepodstatné. Keby tomu bolo tak, tak ťa vyzvem - vzdaj sa svojho mozgu a tela.
Ak sa ty nechceš činiť pre národ, čo tu ešte robíš?
Kôli tomuto by som určite nikoho nenazval inteligentným, skôr bláznom.som hrdy na Slovensko, som hrdy na to, ze som biely, cigani, negri, cerveni a zltaci su zmrdi, geneticky menej nadani ako biela rasa a nie su schopni vykonu bieleho cloveka. Izreal bije Palestinu a priamo kontroluje USA. zidia ovladaju cely internet a holokaust nebol. navyse montuju do lietadiel priadavne nadrze, ktore vypustaju chemicke latky, ktorymi nas kontroluju....
Ak hovoríš že je ľahké vysloviť toto o čo ťažšie je vysloviť toto:
Všetci ktorí tvrdia, že Izrael bije Palestínu, holokaust neexistuje čo je hnusná lož, pretože holokaust nemožno preverovať ani prirovnávať k iným tragédiám ľudského pokolenia, tí čo tvrdia že v tejto krajine má právo pracovať len Slovák, ten ktorý nikdy nič nedokázal, ten ktorý je horší ako ktorýkoľvek Cigán, Maďar, Černoch, ten ktorý nieje schopný výkonu týchto rás, ktorý nieje schopný viesť vlastný priemysel, preto je potrebná privatizácia, tí ktorí toto tvrdia musia byť bytí, zatváraní a súdení na procescoh obdobných 50- tym rokom.
Navyše nikde netvrdím že cigáni, žľtáci a iní, sú horší ako belosi, mne je to ukradnuté kto má aký mozog a kto má aké iq, v prvom rade ide o to aby Slovensko zostalo slovenským, nie čínskou kolóniou. To je všetko, nijaké podceňoavnie nikoho tam nebadám.
To je zaujímavé, že tu uvádzaš dôsledok. Ako aj u mnohých ďalších samozvaných liberálov aj tu chýba príčina. Prečo sa v Európe zdvíhajú tieto sily? Nuž preto lebo roky liberalizmu a liberálnej politiky, ktorá nieje dielom nikoho iného ako židovstva o čom písal už Ľ. Štúr - ten za ktorého sa hanbíš lebo bol Slovák.( Nebyť Štúra, som si istý že dnes pochoduješ v prvých radoch Maďarských gárd.)a vies co? sprvoti som toho chcel napisat este daleko viac aby si videl co staci cloveku vyznavat aby si ho nazval inteligentnym, ale mna to fakt uz brutalne nebavi. ale nieco Ti predsalen poviem. pospolitost nie je jedina grupa plna vytrepanych nacionalistov, aj jobbik je, aj Cesi maju tuna narodiarsku stranu, dokonca som cital, ze aj v Taliansku sa nam zacinaju tvorit nejake to militantne hordy rozhnevanych mladych muzov a vies co? sionosti ich ocividne este nezakazali. rozpustenie podobnych lologrup ma na svedomi akurat tak stat, v ktorom vzniknu a nie ziadne nadrodne zdruzenia zidov for Krist sake. Az na Slovensku spravis stranu, ktora bude dost silna aby si ju dotrepal do parlamentu, ba dokonca bude vacsina a potom ju ti zidia zrusia dam ti za pravdu.
Liberalizmus a politika tomu podriadená postupne vymazáva tradície, hranice, národy, je jasné, že zdravé jadro národa sa zdvihne na odpor. Keď ideš niečo likvidovať vždy musíš čakať na posledný odpor.
Otázne je len ako sa tento dopor správa. Tvoje konštrukcie a porovnávania slovenského nacionalistu s maďarským šovinistom obstoja azda iba pri tej spodnej skupine krčmových nacionalistov, inak nevidím žiadny súvis medzi maďarským šovinistom a slovenským nacionalistom. Hlavný rozdiel je už v tom, že Slovenský nacionalista nežiada pripojenie Maďarska ako bývalej slovenskej zeme. Je zaujímavé ako sa mnohí o slovenských nacionalsitoch vyjadrujete pričom s nimi nemáte nič spoločné a v živote ste možno ani žiadneho nevideli.
Nie každý slovenský nacionalista sa správa ako tvrdé jadro Spartaku Trnava.
Nacionalizmus nieje útočný, ani nikomu neberie čo jeho jest. Nacionalizmus nechce zničiť každého iného avšak musí brániť jadro národa. Je to sebaobrana slovenského národa pred vonkajšími vplvymi, prisťahovalectvom, liberalizmom, svetoobčianstvom, okrádaním o suroviny.
Prisťahovalectvo je najnebezpečnejší problém. Kultúry s inými hodnotami, ľudia iných názorov, zvyklostí si Slovensko pretvoria na svoj obraz. Keď sa tu raz rozvinú nebude návratu. Slovenská republika predsa vznikla na to aby chránila práva Slovákov nie prisťahovalcov. Každý človek sa narodil do svojho prostredia, ktoré je mu prirodzené, neprirodzené je húfne sa sťahovať inam. To robili len kočovnícke národy neschopné obživy a pritom plienili, ničili a vraždili. Naivní ale aj špekulatni z radov liberálov sa tvária, že keď sa tu nasťahuje 5 000 000 islamistov nič sa nestane. Omyl. Stane sa mnoho. To isté by sa stalo keby sa tu nasťahovalo 5 000 000 číňanov. Začali by sa tu aplikovať ich pravidlá nie naše a mne osobne sa nechce žiť podľa čínskychalebo islamistických pravidiel. Navyše aká je záruka že 5 000 000 cuzincov nebude rasistov a nepokúsia sa o vyhladenie národa, ktorý tu už existoval pred nimi?
Mne to príde patetické a ironické, že ľudia tebe podobní dnes rozhodujú o krajine, ktorá je výsledkom bojov a krviprelievaní slovenských nacionalistov a národovcov. Tí sa celý čas snažili o našu vlasť, vlasť pre Slovákov kde sa budeme slobodne rozvíjať, vy po 93 sa snažíte o neslovenskú vlasť, kde sa budú rozvíjať slobodne všetci iní len nie my. Pýtam sa aké právo máte vy na to aby ste o nás rozhodovali? Ani právo zmanipulovanho ľudu nieje dostatočné.
Hledali i v mých kalhotkách, zlobila se známá zadržených neonacistů
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/hle ... cistu.html
Takto vyzerá demokracia podľa liberálov a ich hodnôt.
Odporúčam pozrieť celé. Aby ste potom mohli hovoriť o tom ako sionisti nezasahujú.
-
MakeFake
Spammer
Nackovia maju po chlebe.
Za extrémizmus budú vyššie tresty, parlament prelomil veto
BRATISLAVA. Parlament dnes prelomil veto prezidenta a opätovne schválil novelu Trestného zákona, ktorá sprísňuje tresty za prejavy extrémizmu. Prezident Ivan Gašparovič vyčítal predlohe, že je v niektorých častiach málo zrozumiteľná a nejednoznačná. Novelu kritizovali i mimovládne organizácie.
http://www.sme.sk/c/4893319/za-extremiz ... -veto.html
Inak ma este napadla jedna vec. Ked podla niektorych su mimovladne organizacie riadene sionistami a prozidovske tak preco kritizuju tuto novelu?
BRATISLAVA. Parlament dnes prelomil veto prezidenta a opätovne schválil novelu Trestného zákona, ktorá sprísňuje tresty za prejavy extrémizmu. Prezident Ivan Gašparovič vyčítal predlohe, že je v niektorých častiach málo zrozumiteľná a nejednoznačná. Novelu kritizovali i mimovládne organizácie.
http://www.sme.sk/c/4893319/za-extremiz ... -veto.html
Inak ma este napadla jedna vec. Ked podla niektorych su mimovladne organizacie riadene sionistami a prozidovske tak preco kritizuju tuto novelu?
Extremista si aj ty (a vlastne ktokolvek, definicia neexistuje),MakeFake napísal:Nackovia maju po chlebe.
ale spravne si naznacil na koho je novela mierena
cize sionisticki extremisti a vlastne akykolvek ini extremisti sa nemaju coho obavat
kto do tychto tem trochu vidi, asi bude tazko prekvapeny nadsenim sionistickeho patolizaca..
To je pravda väčšina obyvateľtva bude touto novelou pozbavená základných práv a slobôd, len policajní provokatéri a agenti sa môžu tešiť.Aryan Angel napísal:Extremista si aj ty (a vlastne ktokolvek, definicia neexistuje),
ale spravne si naznacil na koho je novela mierena
cize sionisticki extremisti a vlastne akykolvek ini extremisti sa nemaju coho obavat
kto do tychto tem trochu vidi, asi bude tazko prekvapeny nadsenim sionistickeho patolizaca..
Tá novela prišla v pravý čas. Ľudia sa totiž začali viac zaujímať o určité veci. Môžeme to nazvať novodobou normalizáciou. Je zaujímavé že Ficko odvôvoňoval prijatie protislovenských zákonov rastúcim extrémizmom v Maďarsku. Tu máme názorný príklad ako sa bojuje proti maďarským extrémistom- je to jednoduché, keď chcete bojovať proti maďarskému extrémizmu musíte zastrašovať vlastných ľudí. Keď ich dostatočne zastrašíte, už im ani anšlus južného Slovenska prekážať nebude. Avšak idú voľby. Dúfajme že rozum anárod konečne vyhrá a vyženie týchto darmožráčov z našej politiky, či už sa jedná SDKú, SMER, KDH a podobne.
-
Sagittarius
Guru
A koho by si chcel aby zvolili?IvanSk napísal:Dúfajme že rozum anárod konečne vyhrá a vyženie týchto darmožráčov z našej politiky, či už sa jedná SDKú, SMER, KDH a podobne.
Je mi to v podstate jedno, chcel by som hlavne človeka čnostného, to je najdôležitejšie, človeka ktorý sa nenenchá ovplyvňovať.Sagittarius napísal:A koho by si chcel aby zvolili?
Samozrejme aj národovca. Zatiaľ je to útopia lebo v politických stranách, ktoré majú šancu uspieť taký nieje.
Čo povedať, každý nech si volí podľa svojho uváženia ale Slovensko nikdy nebude prekvitať pokiaľ v politike nebudú ľudia poctiví, hrdí, statoční a pravdovravní.
-
axxis
Addict
ak je ZOG taky vsemocny a chce rusit pospolitosti stranky a branit uniku zavaznych informacii o sionistickom vycinani v policnajnom zbore a ostatnych statnych instituciach preco nepreslo toto? http://pocitace.sme.sk/c/4894206/nemeck ... buria.html bol by to predsa dokonaly nastroj ako znicit slobodne medium internet, ktore prinasa niekedy aj informacie z tajnych stretnuti Bilderbergu odkial sa nemoze nic dostat
. je skutocne hlas 130 000 ludi mocnejsi ako ZOG?
neviem či to tu už bolo ale ak áno newadí dám to tu ešte raz- výborné video z prejavu Mariána Kotlebu pri príležitosti 70.výročia 1.slovenského štátu - treba pozrieť- je to šéf!
toto je slovák a nie hnusný alkoholický slota!
p.s. určite všetci viete ako to na tom námestí dopadlo po skončení 2.časti-hanba!
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 19:48 )
tu je zaujímavý program slovenskej pospolitosti ako zmeniť prehnitý systém na slovensku- hmm zaujímavé - samozrejme, že nereálne ale....... dobré
1. Zmeniť súčasný skorumpovaný parlamentný systém na systém priamej demokracie, a to najmä realizáciou nasledovných opatrení:
- znížením počtu poslancov Slovenskej národnej rady (SNR) na 100,
- znížením hranice zvoliteľnosti do SNR na 1% s možnosťou kandidovania jednotlivcov bez podpory politickej strany,
- obmedzením imunity poslancov SNR len na vystúpenia v SNR a politickú činnosť,
- zavedením možnosti odvolania nečinného alebo skorumpovaného poslanca SNR,
- odstránením zákonov potláčajúcich slobodu názoru, myslenia, vyjadrovania a vedeckého bádania.
2. Racionalizáciou výdavkov dosiahnuť vyrovnaný štátny rozpočet, a to najmä pomocou týchto úsporných opatrení:
- zmenou počtu ministerstiev zo súčasných 14 na 5 (min. národného hospodárstva, min. štátneho rozvoja, min. spravodlivosti a národnej obrany, min. výchovy a vzdelávania, min. zdravotníctva a životného prostredia),
- znížením počtu poradných orgánov vlády zo súčasných 25, pričom niektoré sú zdvojené alebo úplne zbytočné, na 10,
- zrušením všetkých 18 funkcií splnomocnencov vlády,
- zrušením funkcie prezidenta,
- znížením počtu poslancov SNR zo súčasných 150 na 100,
- úpravou platu poslanca SNR na 5-násobok minimálnej mzdy,
- zrušením štátnych príspevkov na činnosť politických strán,
- zastavením tzv. platieb humanitárnej pomoci do krajín tretieho sveta,
- zrušením všetkých zahraničných misií slovenských vojakov,
- zavedením motivujúceho sociálneho systému, v ktorom bude pre každého, aj pre cigánov z osady, výhodnejšie pracovať ako sa nechať živiť štátom,
- zavedením jednotnej dane vo výške 15%.
3. Vybudovať politickú nezávislosť Slovenského štátu od nadnárodných inštitúcii, najmä vystúpením z NATO a ostatných organizácií, ktoré obmedzujú slobodu a rast slovenského národa.
4. Zaistiť vojensko-politickú stabilitu a primeranú úroveň obrany štátu, a to najmä vyhlásením vojenskej neutrality, zavedením všeobecnej brannej povinnosti, vytvorením oddielov domobrany – Národnej stráže, a tiež podporovaním vedy a výskumu.
5. Reformovať súdnictvo tak, aby bola zabezpečená objektívnosť a efektívnosť súdneho konania a rozhodovania, a to najmä:
- zavedením inštitútu súdnej poroty, zloženej zo zástupcov rôznych skupín obyvateľstva,
- zavedením právnej zodpovednosti sudcov za svoje rozhodnutia, najmä za rozhodnutia v rozpore s názorom poroty,
- úplným zrušením vojenských súdov,
- zrušením inštitútu špeciálneho súdu,
- sprísnením kritérií pre vymenovanie súdnych znalcov,
- úpravou trestného zákona a trestného poriadku.
6. Zabezpečiť potravinovú a energetickú sebestačnosť štátu, a to v prvom rade prijatím týchto opatrení:
- obnovením rastlinnej a živočíšnej produkcie podľa potrieb obyvateľstva, bez ohľadu na diktát medzinárodných organizácií,
- rozšírením jadrovej elektrárne Jaslovské Bohunice alebo jadrovej elektrárne Mochovce, prípadne vybudovaním menšej jadrovej elektrárne na východnom Slovensku,
- sprísnením ochrany lesov, vodných tokov a vodných zdrojov na celom území štátu,
- prijatím vhodných opatrení na ochranu domácich poľnohospodárov a výrobcov,
- odkúpením, prípadne iným spôsobom, získať väčšinové podiely v strategických podnikoch pod kontrolu štátu.
7. Prijatím vhodných opatrení v oblasti školstva, kultúry, zahraničnej a imigračnej politiky zastaviť proces straty národnej a rasovej identity slovenského národa.
toto je slovák a nie hnusný alkoholický slota!
p.s. určite všetci viete ako to na tom námestí dopadlo po skončení 2.časti-hanba!
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 19:48 )
tu je zaujímavý program slovenskej pospolitosti ako zmeniť prehnitý systém na slovensku- hmm zaujímavé - samozrejme, že nereálne ale....... dobré
1. Zmeniť súčasný skorumpovaný parlamentný systém na systém priamej demokracie, a to najmä realizáciou nasledovných opatrení:
- znížením počtu poslancov Slovenskej národnej rady (SNR) na 100,
- znížením hranice zvoliteľnosti do SNR na 1% s možnosťou kandidovania jednotlivcov bez podpory politickej strany,
- obmedzením imunity poslancov SNR len na vystúpenia v SNR a politickú činnosť,
- zavedením možnosti odvolania nečinného alebo skorumpovaného poslanca SNR,
- odstránením zákonov potláčajúcich slobodu názoru, myslenia, vyjadrovania a vedeckého bádania.
2. Racionalizáciou výdavkov dosiahnuť vyrovnaný štátny rozpočet, a to najmä pomocou týchto úsporných opatrení:
- zmenou počtu ministerstiev zo súčasných 14 na 5 (min. národného hospodárstva, min. štátneho rozvoja, min. spravodlivosti a národnej obrany, min. výchovy a vzdelávania, min. zdravotníctva a životného prostredia),
- znížením počtu poradných orgánov vlády zo súčasných 25, pričom niektoré sú zdvojené alebo úplne zbytočné, na 10,
- zrušením všetkých 18 funkcií splnomocnencov vlády,
- zrušením funkcie prezidenta,
- znížením počtu poslancov SNR zo súčasných 150 na 100,
- úpravou platu poslanca SNR na 5-násobok minimálnej mzdy,
- zrušením štátnych príspevkov na činnosť politických strán,
- zastavením tzv. platieb humanitárnej pomoci do krajín tretieho sveta,
- zrušením všetkých zahraničných misií slovenských vojakov,
- zavedením motivujúceho sociálneho systému, v ktorom bude pre každého, aj pre cigánov z osady, výhodnejšie pracovať ako sa nechať živiť štátom,
- zavedením jednotnej dane vo výške 15%.
3. Vybudovať politickú nezávislosť Slovenského štátu od nadnárodných inštitúcii, najmä vystúpením z NATO a ostatných organizácií, ktoré obmedzujú slobodu a rast slovenského národa.
4. Zaistiť vojensko-politickú stabilitu a primeranú úroveň obrany štátu, a to najmä vyhlásením vojenskej neutrality, zavedením všeobecnej brannej povinnosti, vytvorením oddielov domobrany – Národnej stráže, a tiež podporovaním vedy a výskumu.
5. Reformovať súdnictvo tak, aby bola zabezpečená objektívnosť a efektívnosť súdneho konania a rozhodovania, a to najmä:
- zavedením inštitútu súdnej poroty, zloženej zo zástupcov rôznych skupín obyvateľstva,
- zavedením právnej zodpovednosti sudcov za svoje rozhodnutia, najmä za rozhodnutia v rozpore s názorom poroty,
- úplným zrušením vojenských súdov,
- zrušením inštitútu špeciálneho súdu,
- sprísnením kritérií pre vymenovanie súdnych znalcov,
- úpravou trestného zákona a trestného poriadku.
6. Zabezpečiť potravinovú a energetickú sebestačnosť štátu, a to v prvom rade prijatím týchto opatrení:
- obnovením rastlinnej a živočíšnej produkcie podľa potrieb obyvateľstva, bez ohľadu na diktát medzinárodných organizácií,
- rozšírením jadrovej elektrárne Jaslovské Bohunice alebo jadrovej elektrárne Mochovce, prípadne vybudovaním menšej jadrovej elektrárne na východnom Slovensku,
- sprísnením ochrany lesov, vodných tokov a vodných zdrojov na celom území štátu,
- prijatím vhodných opatrení na ochranu domácich poľnohospodárov a výrobcov,
- odkúpením, prípadne iným spôsobom, získať väčšinové podiely v strategických podnikoch pod kontrolu štátu.
7. Prijatím vhodných opatrení v oblasti školstva, kultúry, zahraničnej a imigračnej politiky zastaviť proces straty národnej a rasovej identity slovenského národa.