Omg, trošku nadhladu vam nechyba??? Takychto obrazkov je po nete vela a je to sranda, takisto tam mozem dat trapne obrazky zosmiesnujuce trapneho Crosbyho ale Hossov je pribeh je unikatny v NHL.
Tak plz..berte veci trosku odlahcene
fakt nevies v tomto pripade o com hovoris stravil s Pens jedno play off nebol tam niekolko rokov a v tom plate sa takysto mylis ved mu ponukali obrovske ponuky ako z Edmontonu a tak ale zobral aj mensi plat len aby mal sancu bojovat o SC a mal tento rok smolu verim ze buduci mu to vyjdeStoffo10 napísal:hossa je geniálny hráč, ale teraz si to musí vyžrať - jasné, že bude terčom posmeškov a nielen médií ale aj fanúšikov, atď ale robiť to nemal jednoducho ak by ostal v pittsburghu boli by ešte silnejší a už len z princípu lojality a väčšieho platu nemal odchádzať
veď to hovorím- mohol byť v pittsburgu- tam mal vyšší plat, nebol by zradcom a z takého tímu,kde sa cítil dobre sa po roku neodhchádza navyše s argumentom, že detroit má vyššie šance na sc?? smiešne- eXo - napísal:fakt nevies v tomto pripade o com hovoris stravil s Pens jedno play off nebol tam niekolko rokov a v tom plate sa takysto mylis ved mu ponukali obrovske ponuky ako z Edmontonu a tak ale zobral aj mensi plat len aby mal sancu bojovat o SC a mal tento rok smolu verim ze buduci mu to vyjde
ehm mam s teba pocit ze obcas nevies co pisem resp. ze citas nieco uplne ine ako je napisane ...Stoffo10 napísal:veď to hovorím- mohol byť v pittsburgu- tam mal vyšší plat, nebol by zradcom a z takého tímu,kde sa cítil dobre sa po roku neodhchádza navyše s argumentom, že detroit má vyššie šance na sc?? smiešne
nedavno som ti poslal SS, kde som spominal, ze o unikatny pribeh nejde, a to dokonca ani v NHL.begbeee napísal:...ale Hossov pribeh je unikatny v NHL.
ad. a) nemam presne info, ale ak si dobre spominam tak to bolo na 5 rokov za nejakych 35 mega USD. v detroite dostal za tento rok cca 7,25 mega USD. mne to ako pod cenu moc nepride.begbeee napísal:Hossov krok je diskutabilný.
a) V prvom rade jeho krok pokazil biznis, pretoze siel pod cenu. Z hladiska biznisu (=NHL) bol tento moment najdolezitejsi. Vyplyva z neho vela argumentov pre hracov i GM.
b) Dlhodobá zmluva v Pens by mu zrejme priniesla SC tak ci tak.
Dlhodobé zmluvy má Crosby, Malkin, Staal a Fleury (akoze aj Hossa) - základ dynastie a sanca na pohar prakticky kazdu sezonu. Navyse by mal lepsi plat a nekazil by trh.
c) Detroit mu priniesol co? Najvyssi potencial ziskat SC v nasledujucej sezone.
Vybral si. Bola to jeho slobodná volba. Nikoho nezradil, lebo bol volny agent. Respektujem jeho volbu. Je to slobodny clovek.
Hossa svoje slová o dominantnosti tímového úspechu potvrdil pred rokom riskom, ktorý skúsený hráčsky agent Petr Svoboda, v tomto prípade nezávislý, komentoval, že hraničí so šialenstvom. Marián nechal ležať na stole dlhoročnú zmluvu Edmontonu. Za sedem rokov mohol mať 62 miliónov dolárov. Ročne takmer deväť miliónov.
Ken Holland pre detroitské noviny povedal, že má záujem podpísať s Hossom viacročný kontrakt s tým, že hráč sa bude musieť uspokojiť s nižším platom.
V biznise NHL sa dá očakávať, že po kvetnatých slovách generálneho manažéra nastúpi na Hossu tvrdší nátlak: Buď zoberieš toľko, alebo inú voľbu nemáš.
Uznanie spoluhráčov i expertov o výnimočných kvalitách Hossu môže napríklad odbiť argumentom, že vo finálovej sérii nedal gól. Dá sa to vytušiť z dovetku Hollanda, že dohodu nebudú za každú cenu siliť.
Dovolím si pár slov. Pittsburgh má mladé mužstvo, ale má veľké hviezdy, ktoré má podpísané na niekoľko rokov. Je teda predpoklad, že sa budú stále cibriť a výkonnostne pôjdu hore. Myslím, že obhajoba SC bude reálna aj v budúcej sezónehojko napísal:kdezto Pittsburgh z poslednych rokov odohral dobre len posledne dve sezony.
ja som fandil pens od roku 1990. s cim to suvisi to necham na znalostiach tu pritomnych. po tom co tam prisli crosby s malkinom (su to vynikajuci hokejisti, ale v hlave to nemaju moc usporiadane) a hlavne to co robili toho roku so sykorom a satanom (samozrejme maju na to pravo aj vdaka nedotiahnutym pravidlam) som tuto kapitolu uzavrel. samozrejme, ze vidime negativum hossovho rozhodnutia. je len jedno, ze neziskal SC, vsetko ostatne su uz iba dohady.begbeee napísal:Osobne Pens nemusím a Hossovi som to veľmi prial.
Ale s odstupom sa dá jeho rozhodnutie hodnotiť rôzne. Prestup do Detroitu nebolo zle rozhodnutie. Ale ostat v Pens mohlo byt rovnako dobre.
Rozhodol sa Hossa. Odchod do Detroitu mu priniesol učite mnozstvo pozitiv, ale samozrejme boli tam aj negativa. Kto ich nechce vidiet, si len zakryva oci.