2 baby a 1 chalan = problem
2 baby a 1 chalan = problem
Takze vec sa ma tak. Ked ma nechala priatelka trosku ma to zobralo vsimla si to na mne jej naj. kamaratka a chcela mi pomoct tak sme sa zacali intenzivnejsie spolu stretavat. Po case sa na mna namotala a skocili sme do vztahu. moja ex-priatelka bola vtedy v zahranici v praci a jej naj kamaratka sa sa bala jej povedat ze mame vztah(som to vtedy neriesil neako). presiel asi tyzden a ex sa vratila a sa mi ozvala ze jej chybaju nase rozhovory a volala ma k nej na oslavu menin. Samozrejme zavolala aj svoju naj. kamaratku. Tam som ju presviecal nech jej to normalne spolu povieme ze sme spolu no nechcela. O par dni boli spolu a ona jej to povedala a poslal mi sms ze to uz vie a mal by som si s nou pohovorit. Nedvihala mi mobil. tak som siel za ex a dozvedel som sa ze ma stale lubi a rozisla sa so mnou koli jej naj. kamaratke ktora ma nemala rada a hovorila vsade o mne ze som kkt a podobne. A ze sa chce ku mne vratit ze lutuje to ako ju pocuvala a dala si od nej poradit aby sme sa rozisli. to ma zaskocilo a neveril som tomu tak som ju zobral a isli sme za naj kamoskou a ona vsetko priznala a povedala ze ma lubi ale mal by som byt s ex a jej povedala nech si ma berie ze uz som len jej
... tak som sa na nu nastval a po case sa vratil k ex. Sme spolu ale ona ma zly pocit koli tomu ze som chodil s jej naj kamoskou a oni sa koli mne hadaju a skoro vobec nerozpravaju. A hneva sa na mna ze som jej klamal ked sa pytala ci sme spolu mali sex
takze je teraz chladna ...a odmerana. Sme spolu no nas vztah je ako manzelstvo po 20 rokoch
. Hrozne ju lubim a chcem dat vsetko pre nas vztah ale jej kamaratka mi hadze polena pod nohy
... vek ja 21 oni 20
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
lollo
Professional
heheh haluzny pribeh
Inac nejde mi do hlavy tvoja ex ta chce resp chodis s nou ale nedokaze ti odpustit ze sa s tebou rozisla a jej naj kamoska ta vyuzila
a ona ti to neviem odpustit
ved to je smiesne a netusim preco to tak berie.Ja na jej mieste by som bol rad ze sme opat spolu a nie kktiny zase riesit
ved to je cele na hlavu povedz im obidvom na rozum...ze co vlastne chcu a ked nie tak sa vykasli na obidve
Inac nejde mi do hlavy tvoja ex ta chce resp chodis s nou ale nedokaze ti odpustit ze sa s tebou rozisla a jej naj kamoska ta vyuzila
ved to je cele na hlavu povedz im obidvom na rozum...ze co vlastne chcu a ked nie tak sa vykasli na obidve
-
Soviet
Darca
Poslal by som ich obe kade lahsie..Dve 20rocne dievcata, ktore nevedia co vobec chcu drzat pri sebe je pekna ehm...
A co ak ti po mesiaci povie, ze dalsia kamaratka ta nema rada a posle ta do prdele? A potom zas bude ta co ta lubi? atd..
Ked si sa s nou vyspal, tak co? Vsak ste spolu nechodili, tak ju to nema co trapit..Podviest si ju nepodviedol..Jej vysvetli hned kua..Teba to nema co stvat..sak niesi daka hracka, ze ked ta odhodia budes sediet na zemi a spytovat si svedomie..
Dobre si spravil a to ze ona je hlupa, tak zato ty nemozes...
A co ak ti po mesiaci povie, ze dalsia kamaratka ta nema rada a posle ta do prdele? A potom zas bude ta co ta lubi? atd..
Ked si sa s nou vyspal, tak co? Vsak ste spolu nechodili, tak ju to nema co trapit..Podviest si ju nepodviedol..Jej vysvetli hned kua..Teba to nema co stvat..sak niesi daka hracka, ze ked ta odhodia budes sediet na zemi a spytovat si svedomie..
No ale ona sa hneva lebo som jej klamal ze som sa sa s nou nevyspalSoviet napísal:Poslal by som ich obe kade lahsie..Dve 20rocne dievcata, ktore nevedia co vobec chcu drzat pri sebe je pekna ehm...
-
qwerty-xyz
uplne normalny stav, bezne to tak dievca robi ze kyda a ohovara nejakeho chlapca lebo je do nho aj v takomto "pokrocilom" veku. Na chlapcovom mieste proste razne poviem svojej terajsej "ex" proste tej s ktorou sa rozisiel a znova dal dokopy ze nech sa uvedomi co chce, a ze on si mohol pocas ich prveho rozchodu robit co chcel je slobodny clovek, a ze ked ho ona mYluje tak na to obaja mozu zabudnut a byt svoji az donekonecna. POkial na to zabudnut nechce a mieni to kolegovi vycitat tak srat na nu, ona je blba ze ho nechala kvoli kamaratke a teraz chce jeho este dodrbkavat natom ze pocas ich rozchodu bol ochotny a schopny nabalit si nieco ineho, tak nato bacha. . . .nordkapp_pb napísal:mal si nechat obe, ked su slepice ... jedna o tebe hovori ze si kkt, lebo ta chce (aj vam to pride na hlavu ?) ... druha zas da radsej na radu svojej "naj." kamaratky miesto toho co citi ... vskutku vysnivane zenske
...
potesi taketo - bolo napisane - VYSER SA NA NE a chod si po svojom - bude boliet, budu spomienky ale budes mat pokoj aspon a ony nech si robia co chcu, ked vymyslaju taketo cachre machre na chlapov... osobne by som proste poslal ex/sucasnu doprdele a jej naj kamosku detto
qwerty - no comment - mam pocit, ze na teba ked zena prehovori tak od prekvapenia a strachu sa stiahnes do ulity, nasledne odpadnes a ked sa zobudis tak mas vidiny o tom ako ta tie mrchy ovalili kYjakom(velkym a tvrdym) po hlave....vsak?
qwerty - no comment - mam pocit, ze na teba ked zena prehovori tak od prekvapenia a strachu sa stiahnes do ulity, nasledne odpadnes a ked sa zobudis tak mas vidiny o tom ako ta tie mrchy ovalili kYjakom(velkym a tvrdym) po hlave....vsak?
-
Hotwire
Addict
voe nedrazdite bossa bo vas zmlati jak otec mlati jeho...
a k teme: raz to normalne vsetkym vysvetli ze to neni pravda ze to ona len ohovara a bude...
/edit:maki ale ona sa mu uz ospravedlnila...a ma ho rada...a on ma rad ju....preco vo vacsine tem chodia take rady ze "pusti ho/ju k vode"
to ste fakt vsetci taki ze neodpustate ani najmensiu chybu?
uznavam ze z jej strany to bolo dost detinske a blbe ale ak to lutuje dal by som jej sancu
a k teme: raz to normalne vsetkym vysvetli ze to neni pravda ze to ona len ohovara a bude...
/edit:maki ale ona sa mu uz ospravedlnila...a ma ho rada...a on ma rad ju....preco vo vacsine tem chodia take rady ze "pusti ho/ju k vode"
-
Hotwire
Addict
takze moju radu dat jej sancu si odignoroval?tusken napísal:serte na hadky s qwertym ... a vyjadrujte sa radsej k teme ... a svoju sucastnu nechcem nechat bo ju lubim.... to co urobila uz olutovala priznala si ze bola blba a spravila chybu. Takze rady typu kasli na nu radsej ani nedavajte.
Tak a co chces pocut. Je jedno co ti napisu aj tak to spravis podla seba. Kazdy ti len pise co by urobil na tvojom mieste. Sam si si odpovedal. Chces ostat s nou. Tak s nou ostan a jej kamaratku nejak odignoruj. Nevidim nijaku inu moznost podla toho co si napisal. Podla mna v podstate uz ked si zalozil tuto temu tak si bol "rozhodnuty" a len to potrebujes pocut od niekoho ineho.
A inak ja osobne by som tiez nebol ani s jednou
A inak ja osobne by som tiez nebol ani s jednou
-
qwerty-xyz
aj ja vravim, serte na hadky so mnoutusken napísal:serte na hadky s qwertym ... a vyjadrujte sa radsej k teme ... a svoju sucastnu nechcem nechat bo ju lubim.... to co urobila uz olutovala priznala si ze bola blba a spravila chybu. Takze rady typu kasli na nu radsej ani nedavajte.
//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2009, 13:40 )
axXis napísal:Tvoje uvazovanie zacina dobre, ale ma jeden zasadny problem. Ty nemas dievca pretoze nesplnas ich vysoke naroky, ale preto, ze nesplnas ani tie mYnYmalne a to uz je dovod sa lutovat
Ved ludia, qwerty s prepacenim je*te uz na to a nerieste tu nikoho inteligenciu
o tom tato tema vazne nie je . a padla tu otazka ako by ma mohla potopit .. tak napr na silvestra zobrala priatelkin mobil a poslala m iz neho sms v priatelkinom mene ze ma nenavidi a uz nikdy ma nechce vidiet potom ju vymazala priatelku presviecala ze som ju podviedol v nemenovanom bare ... a ona jej to uverial a asi 2 tyzdne sme sa nevideli vsetko vdaka naj. kamaratke. A ona je celkovo dobra herecka vie sa strasne pretvarovat nepoznat na nej kedy klame. ja proste potrebujem aby sa uz nikdy nestretavala s mojou priatelkou a prestala ma ohovarat aby sme mohli byt spolu v klude a stastni
...
Ved ja som to nevedel keby som to vedel tak by som na nu ani nepomyslel .. to som sa dozvedel az neskor ked sme sa rozislijankyi napísal:Omg, a ty si s nou ešte po tom všetkom chodil?![]()
Buď to tvojej priatelke vysvetli a bude na nej, či ti uveri, alebo naj kamaratku zabi.