NHL (aktualne)
Gratulácia Zdenovi - nepoviem, ze to bola tutofka, ale prekvapenie to nebolo urcite. (Sance mozno tak 50% Green (kanadan, ofenzivny stroj) 49% Chara, 1% Lidstrom)
Tušil som, že Zedník to nedostane, Sullivan bol tvrdý oriešok.
Dosť veľké prekvapenie je pre mňa účasť Hossu v 2. All Star.
Malkin prekvapivo na sucho, ale stále tvrdím, že dávať góly je väčšie umenie ako zbierať druhé asistencie
Wow, tak Dacjuk iba 3 hlasy v Selke pred Richardsom. Chára to mal tiež tesné: Zdeno Chára 1034 vs Mike Green 982.
Tušil som, že Zedník to nedostane, Sullivan bol tvrdý oriešok.
Dosť veľké prekvapenie je pre mňa účasť Hossu v 2. All Star.
Malkin prekvapivo na sucho, ale stále tvrdím, že dávať góly je väčšie umenie ako zbierať druhé asistencie
Wow, tak Dacjuk iba 3 hlasy v Selke pred Richardsom. Chára to mal tiež tesné: Zdeno Chára 1034 vs Mike Green 982.
pre mňa celkom prekvapenie že to Zdeno získal, lebo Green bol tuto sezonu fakt famózny. Ale konečne druhý slovák čo získal ocenenie.. a uplne ma prekvapilo že Malkin odišiel naprázdno, ale Oveckin je borec, a túto sezonu ukázal že je pán hokejista a aj sa konečne naučil komunikovať s médiami, a stále tvrdil že "tím" a to možno aj zavážilo...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Cital som reakcie na viacerych forach na vitaza Norrisovej trofeje a asi najviac sa mi pacila reakcia "I`ve seen better defense from Ovechkin this season than from Green."
Tolko k tomu. Takisto sa viacero ludia vyjadrilo, ze ak by to vyhral Green bola by to ozaj hanba a s tym suhlasim, pretoze on nie je dobry obranca. To, ze je neskutocny v podpore utoku je druha vec ale o tom tato trofej nie je.
Tolko k tomu. Takisto sa viacero ludia vyjadrilo, ze ak by to vyhral Green bola by to ozaj hanba a s tym suhlasim, pretoze on nie je dobry obranca. To, ze je neskutocny v podpore utoku je druha vec ale o tom tato trofej nie je.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zdeno je stvrtym slovakom po mikitovi, stastnom a demitrovi.BoBor89 napísal:pre mňa celkom prekvapenie že to Zdeno získal, lebo Green bol tuto sezonu fakt famózny. Ale konečne druhý slovák čo získal ocenenie..
Hej, zaslúžil by si ozajtanka napísal:Tak Mikita ju pred sto rokmi dostal, teraz sa udeluje tiez a ked hral Bondra, tak sa neudelovala? Chudak, Peterv nespravnom case na nespravnom mieste ...v porovnani napriklad s Demitrom bol Peter ovela slavnejsi a tu cenu by si bol teda fakt zasluzil...nemal stastie ani na Stanley Cup
Tak piatok máme draft.
Vôbec už nie je také isté, že Tavares bude jednotka, Hedman ho vážne ohrozuje z dôvodu rôznych špekulácií Toronta, Islanders a Tampy.
Môj tajný kôň je Magnus Svensson - Paajarvi.
//:
3 útočníci čo dali dokopy viac ako 2000 gólov, kedy pôjde nabudúce do HoF podobná trojka... (Jágr, Selanne, Sakic, Shanahan ???)
Vôbec už nie je také isté, že Tavares bude jednotka, Hedman ho vážne ohrozuje z dôvodu rôznych špekulácií Toronta, Islanders a Tampy.
Môj tajný kôň je Magnus Svensson - Paajarvi.
//:
Tak do siene slávy šli Yzerman, Hull, Robitalle a Leetch.„Brette, nic se nevyrovná těm třem sezónám (1989-92), které jsem odehrál vedle tebe. To byl vrchol mé kariéry.“
Bývalý vynikající útočník NHL Adam Oates složil velkou poklonu Brettu Hullovi, jenž byl v úterý navržen na uvedení do hokejové Síně slávy.
3 útočníci čo dali dokopy viac ako 2000 gólov, kedy pôjde nabudúce do HoF podobná trojka... (Jágr, Selanne, Sakic, Shanahan ???)
No tak Detroit ÚDAJNE ponúkol Hossovi desaťročný kontrakt na 62 miliónov dolárov, čo spĺňa Hossove požiadavky..
http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/det ... ov-dolarov
Uvidíme či to bude oficiálne, alebo len kačica, ale keby ostal v DET, potešilo by ma to.
Uvidíme či to bude oficiálne, alebo len kačica, ale keby ostal v DET, potešilo by ma to.
Toto bude somarina. 10 rocny ??? Ved ma preboha 30 rokov to by spravili somarinu. Neverim tomuto.Innocence napísal:No tak Detroit ÚDAJNE ponúkol Hossovi desaťročný kontrakt na 62 miliónov dolárov, čo spĺňa Hossove požiadavky..
Vysvetlím prečo sa dávajú teraz takéto zmluvy. Sú totiž dôsledok platového stropu a pravidiel týkajúcich sa ho.
Nikto nekaze Hossovi hrať do 40ky... Skúsim to ukázať na imaginárnom príklade 34-ročného hokejistu:
prvy rok zarobi 10 mil
druhy rok zarobi 10 mil
treti rok zarobi 10 mil
stvrty 2 mil
piaty 2 mil
siesty 2 mil
Dokopy zarobi 10+10+10+2+2+2=36 melonov za 6 rokov, do platoveho stropu sa im nerataju pocas prvych troch rokov 10 mil, ale rata sa im tam 36/6= 6 mil doláčov.
Ked po tych troch rokoch ukonci karieru v 37 rokoch je spokojny, lebo mal zmluvu 10x3 roky - aj klub je spokojny lebo do stropu sa ratalo len 6 mil.
Preto kludne v sucasnosti dostavaju aj 32 rocny hokejisti zmluvy na 8-12 rokov.
Je to odrb a vedenie NHL to musi riesit, ale zatial to tak funguje.
Nikto nekaze Hossovi hrať do 40ky... Skúsim to ukázať na imaginárnom príklade 34-ročného hokejistu:
prvy rok zarobi 10 mil
druhy rok zarobi 10 mil
treti rok zarobi 10 mil
stvrty 2 mil
piaty 2 mil
siesty 2 mil
Dokopy zarobi 10+10+10+2+2+2=36 melonov za 6 rokov, do platoveho stropu sa im nerataju pocas prvych troch rokov 10 mil, ale rata sa im tam 36/6= 6 mil doláčov.
Ked po tych troch rokoch ukonci karieru v 37 rokoch je spokojny, lebo mal zmluvu 10x3 roky - aj klub je spokojny lebo do stropu sa ratalo len 6 mil.
Preto kludne v sucasnosti dostavaju aj 32 rocny hokejisti zmluvy na 8-12 rokov.
Je to odrb a vedenie NHL to musi riesit, ale zatial to tak funguje.
tak ldhodobá zmluva by mu prospela, ale neviem či RedWings sú pre neho tí praví, keby teraz podpísal nejakú dvojročnu na 10mega tak by to bolo v pohode, lenže tí dnešný hokejisti sú strašne chamtivý, uvidíme ako s tým bude Hossa, ako 6 mega si zaslúži ale viacej by som mu asi nedal, na môj vkus je aj Crosby dosť preplatený a o Brierovi ani nehovorím.. a ako písal begbee je to velký oser na vedie ligi, ale na druhej strane keby takéto niečo nebolo tak tí jednotlivý hráči čo sú kvalitný by následne odchádzali podl amňa do KHL kde niektorím klubom nerobí/lo problém platiť velké love za hráčov..