NHL (aktualne)

O športe...
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Fúúha, Chára vyhral Norris Trophy http://www.thehockeynews.com/articles/2 ... strom.html
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Gratulácia Zdenovi - nepoviem, ze to bola tutofka, ale prekvapenie to nebolo urcite. (Sance mozno tak 50% Green (kanadan, ofenzivny stroj) 49% Chara, 1% Lidstrom)
Tušil som, že Zedník to nedostane, Sullivan bol tvrdý oriešok.
Dosť veľké prekvapenie je pre mňa účasť Hossu v 2. All Star.

Malkin prekvapivo na sucho, ale stále tvrdím, že dávať góly je väčšie umenie ako zbierať druhé asistencie :twisted:

Wow, tak Dacjuk iba 3 hlasy v Selke pred Richardsom. Chára to mal tiež tesné: Zdeno Chára 1034 vs Mike Green 982.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zdenooooooooooooo! Gratulacia!
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

pre mňa celkom prekvapenie že to Zdeno získal, lebo Green bol tuto sezonu fakt famózny. Ale konečne druhý slovák čo získal ocenenie.. a uplne ma prekvapilo že Malkin odišiel naprázdno, ale Oveckin je borec, a túto sezonu ukázal že je pán hokejista a aj sa konečne naučil komunikovať s médiami, a stále tvrdil že "tím" a to možno aj zavážilo...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Krásne, gratulácia pre Zdena, určite si to zaslúžil! ;)
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Na 90% som čakala, že to vyhrá Mike Green...už aj z toho dôvodu, že fandím Washingtonu :roll: ...ale Chára si to zaslúžil tiež :wink: ...Greenova doba ešte len príde.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Cital som reakcie na viacerych forach na vitaza Norrisovej trofeje a asi najviac sa mi pacila reakcia "I`ve seen better defense from Ovechkin this season than from Green."
Tolko k tomu. Takisto sa viacero ludia vyjadrilo, ze ak by to vyhral Green bola by to ozaj hanba a s tym suhlasim, pretoze on nie je dobry obranca. To, ze je neskutocny v podpore utoku je druha vec ale o tom tato trofej nie je.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No aj ja mu gratulujem. :smt023 :smt112 Po toľkých rokoch, čo na túto trofej ašpiroval, si ju konečne zaslúžil :salala: :king:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Gratulujem Chárovi k James Norris Trophy, očakával som skôr Lidströmovu siedmu trofej, ale Zdeno si to skutočne zaslúžil...
Tiež ma teší Ovečkinova obhajoba Hart Trophy a absencia mena "Crosby" medzi ocenenými...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

BoBor89 napísal:pre mňa celkom prekvapenie že to Zdeno získal, lebo Green bol tuto sezonu fakt famózny. Ale konečne druhý slovák čo získal ocenenie..
zdeno je stvrtym slovakom po mikitovi, stastnom a demitrovi.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

krija hej hej to viem, len som myslel že v ére samostatnosti :) ale dik za opravu :wink:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

skoda ze ked bol Bondra 2x najlepsim strelcom tak sa cena neodovzdavala
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Tak Mikita ju pred sto rokmi dostal, teraz sa udeluje tiez a ked hral Bondra, tak sa neudelovala? Chudak, Peter :( v nespravnom case na nespravnom mieste ...v porovnani napriklad s Demitrom bol Peter ovela slavnejsi a tu cenu by si bol teda fakt zasluzil...nemal stastie ani na Stanley Cup :(
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

tanka napísal:Tak Mikita ju pred sto rokmi dostal, teraz sa udeluje tiez a ked hral Bondra, tak sa neudelovala? Chudak, Peter :( v nespravnom case na nespravnom mieste ...v porovnani napriklad s Demitrom bol Peter ovela slavnejsi a tu cenu by si bol teda fakt zasluzil...nemal stastie ani na Stanley Cup :(
Hej, zaslúžil by si ozaj :( Okolnosti boli proti. Ale zato strelil rozhodujúci gól vo finále MS a už len pre ten moment určite nemusí ľutovať, že sa dal na hokej :lol: :
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak piatok máme draft.
Vôbec už nie je také isté, že Tavares bude jednotka, Hedman ho vážne ohrozuje z dôvodu rôznych špekulácií Toronta, Islanders a Tampy.

Môj tajný kôň je Magnus Svensson - Paajarvi.
//:
„Brette, nic se nevyrovná těm třem sezónám (1989-92), které jsem odehrál vedle tebe. To byl vrchol mé kariéry.“

Bývalý vynikající útočník NHL Adam Oates složil velkou poklonu Brettu Hullovi, jenž byl v úterý navržen na uvedení do hokejové Síně slávy.
Tak do siene slávy šli Yzerman, Hull, Robitalle a Leetch.
3 útočníci čo dali dokopy viac ako 2000 gólov, kedy pôjde nabudúce do HoF podobná trojka... (Jágr, Selanne, Sakic, Shanahan ???)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No tak Detroit ÚDAJNE ponúkol Hossovi desaťročný kontrakt na 62 miliónov dolárov, čo spĺňa Hossove požiadavky..
http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/det ... ov-dolarov
Uvidíme či to bude oficiálne, alebo len kačica, ale keby ostal v DET, potešilo by ma to.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Innocence napísal:No tak Detroit ÚDAJNE ponúkol Hossovi desaťročný kontrakt na 62 miliónov dolárov, čo spĺňa Hossove požiadavky..
http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/det ... ov-dolarov
Uvidíme či to bude oficiálne, alebo len kačica, ale keby ostal v DET, potešilo by ma to.
Toto bude somarina. 10 rocny ??? Ved ma preboha 30 rokov to by spravili somarinu. Neverim tomuto.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ak sa nemylim, Zetterberg a Franzen maju 12 ci dokonca 13 rocne zmluvy, nie? Takze az taka hlupost by to nebola, ak by to teda bola pravda.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vysvetlím prečo sa dávajú teraz takéto zmluvy. Sú totiž dôsledok platového stropu a pravidiel týkajúcich sa ho.
Nikto nekaze Hossovi hrať do 40ky... Skúsim to ukázať na imaginárnom príklade 34-ročného hokejistu:
prvy rok zarobi 10 mil
druhy rok zarobi 10 mil
treti rok zarobi 10 mil
stvrty 2 mil
piaty 2 mil
siesty 2 mil

Dokopy zarobi 10+10+10+2+2+2=36 melonov za 6 rokov, do platoveho stropu sa im nerataju pocas prvych troch rokov 10 mil, ale rata sa im tam 36/6= 6 mil doláčov.
Ked po tych troch rokoch ukonci karieru v 37 rokoch je spokojny, lebo mal zmluvu 10x3 roky - aj klub je spokojny lebo do stropu sa ratalo len 6 mil.
Preto kludne v sucasnosti dostavaju aj 32 rocny hokejisti zmluvy na 8-12 rokov.
Je to odrb a vedenie NHL to musi riesit, ale zatial to tak funguje.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak ldhodobá zmluva by mu prospela, ale neviem či RedWings sú pre neho tí praví, keby teraz podpísal nejakú dvojročnu na 10mega tak by to bolo v pohode, lenže tí dnešný hokejisti sú strašne chamtivý, uvidíme ako s tým bude Hossa, ako 6 mega si zaslúži ale viacej by som mu asi nedal, na môj vkus je aj Crosby dosť preplatený a o Brierovi ani nehovorím.. a ako písal begbee je to velký oser na vedie ligi, ale na druhej strane keby takéto niečo nebolo tak tí jednotlivý hráči čo sú kvalitný by následne odchádzali podl amňa do KHL kde niektorím klubom nerobí/lo problém platiť velké love za hráčov..
Napísať odpoveď