Ty odbornik. IBM je Lenovoa_tommi napísal:k naj znackam jednoznacne patri IBM thinkpady, HP , PANASONIC, TOSHIBA, DELL, FS(najme lifebooky a celsiusy) applea sony
priatelnu kvalitu maju asusy, FS nizsie rady, lenovo mozno i MSI ale nebol by som si isty
aku značku notebooku ???
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
No LOL. je* na to radsej, vazne.a_tommi napísal:ad alienware: su to obycajne zlepence ako VBI! pouzivaju rovnake šasi ako umax myslim ze ich vyraba compalllen to prestriekaju na zeleno, nalepia xicht momozemstana a ludia to kupuju za nehorazne prachy, ryžuju na tom este lepsie ako apple na macbookoch
-
midnight_man
Guru
Okrem ASUS,ACER,Siemens,Benq a podobnych sraciek
hocico... ja sam mam ted acera..no hroza...uz mi preslo XX acerov a asusov cez ruky ..vsade ieco doje***..odchadzaju grafiky...dosky....proste 2-3 roky ako je zaruka a koniec...osobne podla mna su OK DELL,IBM,LENOVO,,,renomovane znacky
samozrejme to ide na ukor ceny ale nemusite sa bat ze vam notebook po 2-3 rokoch vypoveda sluzbu
ja mam nejaky neznackovy cinsky shit a bezi uz 4 roky v pohode, az na par malickosti ako je popraskany plast na klboch, co vobec neprekaza v jeho pouzivani.Dokonca prezil aj sroub v chladici procaka
. Teraz by som chcel kupit nieco nove nie moc drahe so slusnym vykonom, takze asi nemam inu moznost ako acer, asus, mozno este hp, ale urcite nebudem kupovat notas so celeronom za 20tis len preto, ze je to lenovo, FS, alebo toshiba. Su ludia, ktori maju problemy s lacnymi ntb a nieje ich malo, su aj taki, ktori nemaju s nimi problemy, ale kedze pri tychto znackach v cenovo dostupnej kategorii mas sirsi vyber ako pri renomovanejsich znackach, ked sa pokazi pocas zaruky, reklamujem, ak bude poruchovy, ku koncu zaruky sa ho zbavim, ajtak uz bude po 2-3 rokoch zastaraly, vykonovo v prdeli, takze mam jedno co je to za shit
Vieš čo, mám prvý notebook od HP - Compaq 6720s. Výhody(+) / Nevýhody(-) / Medzi(?):
- po roku odišla baterka (vydrží 3sekundy bez adaptéru), takže ho mám teraz nonstop v prúde.
- hrozne sa prehrieva a je stále teplý. A hru si na ňom nikdy nezahráš, za behu je priam horúci
- vysoká cena (nejak 26 000 SKK stál)
+ dobrá klávesnica
? menšia spotreba, ale zase na úkor výkonu
? PC môžeš prenášať, no ak ti ešte funguje baterka... takže tak.
Ďalší krát už notebook nikdy za tie peniaze a tie problémy. Takže ti neviem odporučiť aký, ale odporučil by som žiadny, teda stolný ti vrele odporúčam.
- po roku odišla baterka (vydrží 3sekundy bez adaptéru), takže ho mám teraz nonstop v prúde.
- hrozne sa prehrieva a je stále teplý. A hru si na ňom nikdy nezahráš, za behu je priam horúci
- vysoká cena (nejak 26 000 SKK stál)
+ dobrá klávesnica
? menšia spotreba, ale zase na úkor výkonu
? PC môžeš prenášať, no ak ti ešte funguje baterka... takže tak.
Ďalší krát už notebook nikdy za tie peniaze a tie problémy. Takže ti neviem odporučiť aký, ale odporučil by som žiadny, teda stolný ti vrele odporúčam.
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi dost zalezi na tom co s tym notebookom robis, ako casto ho pouzivas alebo co na nom robis...
Lebo ak niekto ho zapne raz za den na 2-3 hodky a robi si v nom faktury, tak je jasne ze mu staci aj ta vasa "sunka" acer a vydrzi dlhsie ako daky IBM, na ktorom sa hras 5-8 hodin dake hry
.
Ja osobne mam ASUS, mam ho pol roka, pouziva sa cca 5-10 hodin, (nie, nie som tam stale len ja
)Vacsinou pozeram filmy a hravam sa tam hry s polu s bratom a ocom
. Myska (asus) ntb-kova mi odisla po 2 mesiacoch , no nebola to myska na hranie. Ale zatial ide vsetko ako ma, akurat ma sere VISTA, ktoru z duse nenavidim 
Lebo ak niekto ho zapne raz za den na 2-3 hodky a robi si v nom faktury, tak je jasne ze mu staci aj ta vasa "sunka" acer a vydrzi dlhsie ako daky IBM, na ktorom sa hras 5-8 hodin dake hry
Ja osobne mam ASUS, mam ho pol roka, pouziva sa cca 5-10 hodin, (nie, nie som tam stale len ja
A mas nejaky problem naformatowat?
No ja mm MSI
ziadna slava ja viem, ale zatial ide v pohode. Niektory uzivatelia kritizuju MSI ale mne ide dobre. Tym nehovorim ze waaa ber MSI...
Podla mna najkvalitnejsie znacky su IBM Lenovo, Dell, Macbook?...
do strednej triedy by som zaradil asi Toshibu mozno ten asus, MSI niekde na spodok strednej triedy....
No ja mm MSI
Podla mna najkvalitnejsie znacky su IBM Lenovo, Dell, Macbook?...
do strednej triedy by som zaradil asi Toshibu mozno ten asus, MSI niekde na spodok strednej triedy....
-
Alex481991
Medium Star