CS 1.6 Server hojko.com
johnykilla chcel by som vidiet teba na mojom mieste ako by si sa spraval,keby si dostaval same bany za cheaty a pritom by si vedel ze nic nemas..ale asi budem fakt dobry potom...a je pekne ze mas take "vysoke" ambicie pre hojko server..ze staci ludi ktori sa nevyznaju len nech su zodpovedni..
na tom deme ten s nic nema
DeaDman prosim ta uz to neries. Proste si dostal ban. Aj keby si nebol cheater a nadalej by si hral na hojkovi tak by sme ta o to viac nemali radi. Sposobom akym hras na nas posobis velmi zle. Vyvolavas v nas pocit ze si cheater. Vela beznych hracov s ktorymi si sa stretol na hojku maju na teba zly nazor. Preco? Poloz si otazku. Chces sa hrat a nikto ta nebude mat rad? To by som ti neprial. Je vela inych serverov kde mozes hravat. Tam mozno budu mat na teba iny nazor.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Deadman skoro kazdy z hojka ma na teba vlastny nazor a ako bolo nadomnou uz pisane myslim ze vecsine sa nepaci ako si hraval.. takze ked si fakt taky dobry ako vravis na tvojom mieste kup si steam dnes zan das 10€ a mas steam.. a nanom mozes hrat s hracmi ktory sa "rovnaju" tebe ako hovoris ked nic nemas.. moj osobny nazor je ze ked niekto dostane tri bany tak ten hrac cisty urcite nieje a len tak bez priciny ich nedostal.. admini sa na teba urcite nedohodli a ani nic take podobne a kazdy z nich povedal ze ti neveri.. takze ak fakt hras tak ako hovoris tak chod na ten steam tam si zahras ovela lepsie ako s nami.. 
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Keby som dostal ban a nic by som nemal tak sa zamejem a poziadam o unban normalnou cestou a neposlem podlku adminteamu certom... SLUSNOST vole. Pre server si maximalne postradatelny... A je mi trosku luto ze nerozumies ironiiDeaDMAn_X napísal:johnykilla chcel by som vidiet teba na mojom mieste ako by si sa spraval,keby si dostaval same bany za cheaty a pritom by si vedel ze nic nemas..ale asi budem fakt dobry potom...a je pekne ze mas take "vysoke" ambicie pre hojko server..ze staci ludi ktori sa nevyznaju len nech su zodpovedni..
Skoda ze to nenatocil cele, daval som tam aj lepsie fragy... toto sa mi neoplati ani dat do zbierkyCalligen09 napísal:Mojim profesionálne amatérkym úsudkom usudzujem, že v niektorých prípadoch sa aim akosi záhadne namieril presne na hlavu. A taktiež niekedy pekne mieril tam, kde sa "nečakane" vynoril nepriateľ. Nikoho z cheatovania neobviňujem, na to sú tu admini s oveľa lepšími skúsenosťami. Je to len môj názor.
-
lekoklatik
VIP
http://www.hojko.com/post1195157.html#1195157lekoklatik napísal:gulll nemáš u nás BAN. V BANliste nie si. Ani tvoja IP adresa. Skús preinštalovať CS. Už to tu jednému človeku raz urobilo. Reinstal pomohol.
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : WooFeeR
[AMXBANS] Reason : ' Wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 217.12.51.242 '
[AMXBANS] =========================================
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Neviem ako vy ale ja mám pocit že tento príspevok hovorí za všetko...
A keďže to píše v konzole jemu, tak sa nić nedá robiť. Nvm či si pamatám ale tuším hojko spomínal niečo že od nejakého času sa už "amnestia" neudeľuje. Kto má smolu, má žiaľ skutoćne smolu že jeho kamarát je proste debil. Ak sa míli opravte magulll napísal:[AMXBANS] ===============================================
-
ThorSteinar
Novice
Leko tak to som nevedel ze Fruxo na na notbooku
ale riadne hra proste debatoval s pepom a ten my to vysvetlil este raz fruxo sry ako som sa zachoval.. A leko k zmene tych map, ako berem to nech sa nehra dookola to iste, len ja osobne nechapem hracov ktory si votnu SNOW ked je nas 20 a potom sa odpajaju. Podla mna su tu dobry admini a vedia rozoznat cheaterov atd, fakt ste borci
ja osobne by som nemal nervy na to
vela zdaru
a uspechov
uz aby sme si zahrali na hojku