Viete kreslit ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janette
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

lekoklatik napísal:TUCERO_SVK hoď sem pls niečo z tvojej 20hodinovej tvorby.
Janette. Páči sa mi ten tretí. Vlastne všetky sú fajn len mi vadí tá brutálna úprava v PC. či to robí scanner? Každopádne tým sa pre mňa všetko pokazilo
Pri prvom myslim, ze nie je uprava
Druhy musel prejst programom :/ Opatlala som to jedlom a mastne skvrny sa nedali odstranit.
Pri tretom som bola leniva a len som stlacila tlacitko,ze zvyraznit farby xD ... keby som to normalne presla photoshopom, tak by to tak zrejme nevyzeralo ... :/ moznoze inokedy

//autoeditácia príspevku ( 18 May 2009, 21:10 )
Godlub napísal:No ja som hotový "Leonardo Da Vinci" :D...irónia...
uz si po smrti? :D :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Toto niesu moje prace ale su nadherne...
Prílohy
mustang1.jpg
escalade1.jpg
brouk_rust1.jpg
350zz.jpg
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

dvojhodinovka fyziky v skole...
+ stmavenie vo photoshope (to druhé)
Prílohy
scan.jpg
scan002.jpg
Mixer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mixer »

ked som bol na 1. stupni, trochu som kreslil, toto je z toho obdobia, no s vekom som na kreslenie zanevrel a uz som pekne dlho nic nenakreslil... :?
Prílohy
s tymto tuningom som sa dost dlho hral, aby to malo aspon nejaku symetriu.. :-)
s tymto tuningom som sa dost dlho hral, aby to malo aspon nejaku symetriu.. :-)
kacer.JPG
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Janette. Páči sa mi ten tretí. Vlastne všetky sú fajn len mi vadí tá brutálna úprava v PC. či to robí scanner? Každopádne tým sa pre mňa všetko pokazilo
toto my trvalo cca 20h ale to skor preto ze je to na A3 /v reali je to lepsie lebo je to fotene iba mobilom/ a este asi trochu dorobim tu vodu lebo je divna...
Prílohy
Mercedes-Benz sl500-2.jpg
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Luxus :happyrespect:
neni ten predný nárazník v lavo nejaký vydutý?:mnam:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ja som vedel za starych cias kreslit fakt super :D len ked ma to prestalo bavit tak akosi sa to zhorsilo :D Prisla stredna a tak som zacal kreslit, alebo skor risovat vykresi a podobne hluposti a bolo to vsetko v pasu :D
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:Luxus :happyrespect:
neni ten predný nárazník v lavo nejaký vydutý?:mnam:
detaily :coffee:

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2009, 14:14 )
este aj toto trvalo nad 20 hod asi 30 len najvacsia smola je ta ze ucitelka v skole chcela ze ci nedonesem nejake kresby tak som doniesol toto a dnes prisla ze nekdo vylomil vytrinu v ktorej to bolo a ukradol to no proste smola :smt067 .... /ale myslim si ze som to tu uz raz dal/
Prílohy
Obrazok.jpg
Crysis2.jpg
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

Neviem kreslit,a chcem sa spitat ci sa to da naucit?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Risko zas sa raz prejavujes ako kkt?
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tomáško napísal:Neviem kreslit,a chcem sa spitat ci sa to da naucit?
Vsetko sa da len treba chciet /popozeraj si par navodov a trikov na nete/.... ani ja som nevedel pred par rokmi kreslit trochu som sa nudil zacal si len tak cmarat a teraz mam take kresby ake mam. :)
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

tak, neni to dokoncene, dost detailov este chyba co by som chcel, ale tak, finalnu podobu to uz nezmeni :) vzor je z netu ale nie vsetko podla neho
Prílohy
15062009313.jpg
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

MirecPB napísal:tak, neni to dokoncene, dost detailov este chyba co by som chcel, ale tak, finalnu podobu to uz nezmeni :) vzor je z netu ale nie vsetko podla neho
Vau, pekne :) mozno ta lavicka je taka trosku krivolaka ale celkovy dojem je super
SantX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SantX »

:lol: ja neviem nakreslit ani strom..... a aj tak neviem preco mam stale z Vv za 1 :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Po množstve pokusov a rôznych nakreslených postavičiek som dospel k záveru, že mi kreslenie ide ako ženám parkovanie autobusu :oops:

edit// : TUCERO_SVK - no, asi máš pravdu :smt048 Opravujem sa teda. Kreslenie mi ide rovnako ako vymýšľanie vhodných prirovnaní :)
A ženy prosím o prepáčenie :smt017
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

a tak je zaklad ked ta to bavi tak kresli dalej ... ja este ako tak zvladnem veci ale zive stvory a ludi uz vobec nie ...
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

zatial moje posledne Format: A3 čas: cca 20h

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 22:12 )
Muffi napísal:Po množstve pokusov a rôznych nakreslených postavičiek som dospel k záveru, že mi kreslenie ide ako ženám parkovanie autobusu :oops:
bacha na to co hovoris lebo jazdim v MHD kazdy den a vidim uz velmi casto za volantom zeny nie muzov to znamena ze to s autobusom vedia aj zeny a velmi dobre ked jazdia v MHD
Prílohy
Mercedes-Benz CL 63 AMG LSD doors.jpg
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

tak daco dalsie, zatial nema oci a usta, to sa neodvazim bez gumy kreslit :D len pentelkou obycajnou
vzor som nasiel na deviantart :)
Prílohy
05082009015.jpg
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

wow TUCERO_SVK fest sa mi paci ten tvoj obrazok crysis ako si to robil aj vybavenie a date sem nejake navody.rady,typy atd? chcel by som sa zacat ucit kreslit a dostat sa sa na nejaku uroven :roll: :roll: :(
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

reDo napísal:wow TUCERO_SVK fest sa mi paci ten tvoj obrazok crysis ako si to robil aj vybavenie a date sem nejake navody.rady,typy atd? chcel by som sa zacat ucit kreslit a dostat sa sa na nejaku uroven :roll: :roll: :(
No toho crysisa som doniesol do skoly do vytriny a tu vylomili a ukradli ho ale mozem ti napisat ako som ho robil :?

1. Nacrtok dost detailny a drzat tvar. /najlepsie ceruzkov 9H alebo potom B ta sa lahsie gumuje ale 9H skoro neni videt normalne ale je strasne tvrda/

2. Musis mat sadu ceruziek /ja som si kupil z koh-i-noor art sadu od 2H po 8B/ , Potom kvalitnu gumu, struhatko lebo B-cky s vysokymi cislami sa pri struhani strasne lamu. Dalej rozmazavatko Je to taka papierova ceruzka alebo palicka. Na umeleckych skolach tvrdia ze nepouzivat ale mne sa to paci takze jak chces. Dalej Pentelky na detaily 0,3 a 0,5 a 0,7. Tuhy do 0,3 odporucam maksie aby netrhali papier.

3. zacinas tienovat nekreslis ciary kde nejsu kresbu vytvarujes odtiemi musis kreslit co vidis ne to co chces videt. Proste tu je cierna cast tak ju tam das a nestaras sa ako ta vytienovana cast vyzera. Totiz niekedy to vyzera dost cudne ale ked to dokreslim to zapadne do seba a je to pekne. Ak je lesk tak ho musis pochopit co vlastne vidis lebo potom ak je moc zlozity tak si ho mozes zjednodusit. A najkrajsie vyzeraju cierne auta. Ale sede su jednoduchsie a neminas tak ceruzky.

4. Pri tienovani si vzdy daj neco pod ruku aby si si nerozmazal nakreslene. Ak si pravak zacinaj Zlava do prava a ak si lavak zprava do lava. Tiez je to proti rozmazavaniu. šmuhy na kresbach neposobia moc pekne.

5. Najdôležitejsi bod je TRPEZLIVOST jedna kresba ma vyjde na cca 20h a teraz kreslim SLR Brabus uz asi 15h a este mam len polovicu :D potom ho sem dam.

ostatne musis uz ziskavat kreslenim. Treba nabrat skill. ja kreslim cca 5 rokov z toho 4 roky som kreslil ciaramy a potom som si precital na nete ze ako a hned mi to islo ovela lepsie tak som napisal toto aby si kreslil hned lepsie

Dufam ze tento jednoduchy navod trochu pomoze :wink:

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 10:51 )
MirecPB napísal:tak daco dalsie, zatial nema oci a usta, to sa neodvazim bez gumy kreslit :D len pentelkou obycajnou
vzor som nasiel na deviantart :)
Velmi pekny styl pacia sa mi taketo
Napísať odpoveď