BTW tak co tam robi tvoj príspevok ?FIKY napísal:www.kalgul.eu
Dlhé skúsenosti stým serverom , majú dva realmy (Blizz,High).
Ľudí tam nemajú nejak extrémne veľa ale je to server na vysokej úrovni fakt je o to starané .
Btw wowko už nehrám čiže už ma tam neuvidíte
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Alex481991
Medium Star
čawte čo je lepšie pre postavu dk jeden http://www.wowhead.com/?item=40406 alebo dva http://www.wowhead.com/?item=40407
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne obojrucak, aj na tankovanie aj na dps aj na pvp...Alex481991 napísal:čawte čo je lepšie pre postavu dk jeden http://www.wowhead.com/?item=40406 alebo dva http://www.wowhead.com/?item=40407
-
Hotwire
Addict
no predsa predplatit si to dalej...bud cez time kupon alebo cez kreditku, info najdes v tvojom account manazmenteB0B1 napísal:Ahoj chalani chcel by som sa spytat co treba spravit aby som si mohol dalej zahrat na wow oficialnom servery 30 dnovy free kupon skoncil a chcel by som vediet co treba spravit potom, ja som absolutny zelenac ktoreho hra zaujala a chcel by v nej pokracovat, dakujem vopred
-
Hotwire
Addict
hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freecko- eXo - napísal:alebo si mozes zahrat na free serveroch a nemusis platiti ne je to sice ofik ale niekore servery sa mu kvalitou hodne priblizuju
Je vela hracov co maju acc na ofiku, ale hravaju popritom aj na free serveroch, napriklad koli peniazomSchYzo napísal:hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freeckorozmyslaj trocha...a inac si riadny pako, tvrdis ze sa niektore kvalitou hodne priblizuju ofiku a pritom si na nom nikdy nehral
si smiesny...
to ze si kupil origos som si neprecital a poznam dva servery ktore sa ofiku celkom slusne pdoobaju nehovorim ze vo vsetkom ale v dot veciach a na ofiku som hral takze tolkoSchYzo napísal:hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freeckorozmyslaj trocha...a inac si riadny pako, tvrdis ze sa niektore kvalitou hodne priblizuju ofiku a pritom si na nom nikdy nehral
si smiesny...
-
Fatall
Medium Star
nejake zmeny v pripravovanom patchi 3.2.0
The cast time for summoning any ground mount is now 1.5 seconds, down from 3 seconds.
Apprentice Riding (Skill 75): Can now be learned at level 20 for 4 gold. Mail will be sent to players who reach level 20 directing them to the riding trainer.
Journeyman Riding (Skill 150): Can now be learned at level 40 for 50 gold. Mail will be sent to players who reach level 40 directing them back to the riding trainer.
Expert Riding (Skill 225): Can now be learned at level 60 for 600 gold from trainers in Honor Hold or Thrallmar. Faction discounts now apply (Honor Hold for Alliance; Thrallmar for Horde). Flight speed at this skill level has been increased to 150% of run speed, up from 60%
http://www.worldofwarcraft.com/patchnot ... notes.html
je mi z toho na grc, zachvilu daju mounta uz aj na lvl 1
The cast time for summoning any ground mount is now 1.5 seconds, down from 3 seconds.
Apprentice Riding (Skill 75): Can now be learned at level 20 for 4 gold. Mail will be sent to players who reach level 20 directing them to the riding trainer.
Journeyman Riding (Skill 150): Can now be learned at level 40 for 50 gold. Mail will be sent to players who reach level 40 directing them back to the riding trainer.
Expert Riding (Skill 225): Can now be learned at level 60 for 600 gold from trainers in Honor Hold or Thrallmar. Faction discounts now apply (Honor Hold for Alliance; Thrallmar for Horde). Flight speed at this skill level has been increased to 150% of run speed, up from 60%
http://www.worldofwarcraft.com/patchnot ... notes.html
je mi z toho na grc, zachvilu daju mounta uz aj na lvl 1
pre tych co to chcu cesky = http://wow.herniweb.cz/#590
a fakt ten system mountov je posrany ... o rok sa bude mount instantne ucit na levely 1 mam taky pocit
a fakt ten system mountov je posrany ... o rok sa bude mount instantne ucit na levely 1 mam taky pocit
ja osobne som hral na ofi a poviem ti takto, nepoznam sice ten druhy server co exo ale osobne poznam server ktory je z celej CZ/SK sceny najblizsie oficialnemu serveru, nehovorim ze to je uplne ofik ale funkcnost spellov, talentov a vseobecne vsetkeho je uzasna, taktiez sme prvy free server kde fungovali strojeSchYzo napísal:hej kupil si origo ale pojde hrat na nejake blbe freeckorozmyslaj trocha...a inac si riadny pako, tvrdis ze sa niektore kvalitou hodne priblizuju ofiku a pritom si na nom nikdy nehral
si smiesny...
Aky ??? Daj nazov lebo to by ma zaujimalo.-=wolf=- napísal:ja osobne som hral na ofi a poviem ti takto, nepoznam sice ten druhy server co exo ale osobne poznam server ktory je z celej CZ/SK sceny najblizsie oficialnemu serveru, nehovorim ze to je uplne ofik ale funkcnost spellov, talentov a vseobecne vsetkeho je uzasna, taktiez sme prvy free server kde fungovali stroje
Na anthorii som hraval, je tam dost bugov a su tam je... admini aspon ten co mi dal pernament ban zato, ze som napisal , ze riesia VIP tabarty namiesto tych bugov... hral som za rogunu, za ktoreho sa nedalo hrat, nesiel dobre vanish a kazdy char ma lahko odhalil v stealte... za roguna sa nedalo hrat... a oni tam furt riesili iba VIP hraco a je*... eventy, co zalagovalo cely server a potom padol... demencia server aj cele vedenie-=wolf=- napísal:Jedna sa o Anthoriu
Tam hram aj ja-=wolf=- napísal:Jedna sa o Anthoriu
A inak sice vravis ze tam je dost bugov ale tak nepoznam server kde by ich bolo menej a k tomu adminovy Calusari vie byt obcas debil to je pravda.
No tak toho som nemyslel, ale ban mi dal daky na K... a este som mu pisal par SS nech mi da unban. Ale mal vfp- eXo - napísal:Tam hram aj jaza koho hras a aky mas nick ???
A inak sice vravis ze tam je dost bugov ale tak nepoznam server kde by ich bolo menej a k tomu adminovy Calusari vie byt obcas debil to je pravda.
Si nastvany len za to ze ti dali ban? Poznas iny server kde bol Zombie event? ano nepodaril sa ale bolo to slusne urobeneMeken napísal:Na anthorii som hraval, je tam dost bugov a su tam je... admini aspon ten co mi dal pernament ban zato, ze som napisal , ze riesia VIP tabarty namiesto tych bugov... hral som za rogunu, za ktoreho sa nedalo hrat, nesiel dobre vanish a kazdy char ma lahko odhalil v stealte... za roguna sa nedalo hrat... a oni tam furt riesili iba VIP hraco a je*... eventy, co zalagovalo cely server a potom padol... demencia server aj cele vedenie
Na ten event sa pamatam - hlavne na reakcie hracov-=wolf=- napísal:Si nastvany len za to ze ti dali ban? Poznas iny server kde bol Zombie event? ano nepodaril sa ale bolo to slusne urobene