Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Meken »

Nastvany ? No mozno vtedy, lebo to bolo za uplnu sprostost... Ostatni co nadavali GMkam , tak dostali ban na par dni a ja som som zafrflal, ze riesia VIP tabarty a nie bugy, tak pernament... Takych serverov je plno a ako som pisal uz to nehravam a ten zombie server bol uplne "genialny" ked zombie vybili vsetky PVEcka a nedalo sa hrat... nechapal som ucelu toho eventu... jedny sa mozno bavili , ale viaceri z toho skor mali nervy.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Niekto ochotny kto by mi vyscreenoval popisky vsetkych spellov co ma tento stroj: http://www.wowhead.com/?npc=27496

vopred dakujem
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

-=wolf=- napísal:Niekto ochotny kto by mi vyscreenoval popisky vsetkych spellov co ma tento stroj: http://www.wowhead.com/?npc=27496

vopred dakujem
No neviem.. ale nijake ability niesu prinom popisane..
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

No hej ale je to tzv. stroj, cize da sa donho nasadnut a nadobudnes par abilit, ale uz netreba, jeden kamos mi pozical acc na ofi, uz som si to zistil

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 11:31 )
Prosim vas chcem sa spytat, mam ponuku na jeden ucet na ofi a chcel by som to platit cez kreditku polrocne, zevraj to vide 66€ co sa celkom oplati, a moja otazka znie ze ci ked napriklad rovno nenazbieram 66€ pocas polroka(teoreticky) tak ze ci sa to da nieako zrusit ta platba
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Pokial viem, tak to sa plati jednorazovo a vopred, nie?
Aspon mne sa to tak ukazovalo v i-bankingu.. Som zadal cislo kreditky v acc manage a do minutky bolo zaplatene. A ked so pozrel platby, bolo tam 35eur plus nejake drobne odpocitane(Som si platil na 3 mesiace).
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

A keby tam dam cislo kreditky a potom ho zmazem, tak sa to vlastne zaplatilo ale neni tam ziadne cislo cize tym padom by to slo zrusit ak by som nemal prachy?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-=wolf=- napísal:A keby tam dam cislo kreditky a potom ho zmazem, tak sa to vlastne zaplatilo ale neni tam ziadne cislo cize tym padom by to slo zrusit ak by som nemal prachy?
Zaplatis prvy krat na pol roka - mozes hrat pol roka...
Potom sa ti scheduluje dalsia platba o pol roka neskor, ak do dna kedy sa ma uskutocnit zrusis subscription, ziadne peniaze ti nestiahnu ...

Takze ano da.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

dnes po 2 tyzdnom mi blizzard konecne vratil acc, kamosi vraveli, ze niaky cechacik si hral za moje chary a vsetkym vypisoval, ako sme si tradli acc a chcel ho tradovat priamo v hre...mat tak poruke toho buze****, isto niaky handrickar 49kilovy....teraz si to musim cvaknut popisat GM-kam nech mi to vsetko vratia na 12.6. lebo som si tak kukal moje chary na armory a napr tam mam 3 hateful veci, wtf ? on sa normalne na tom hrajkal...no nic ale i tak po vykonani tychto ukonov, dam si uberdlhe heslo a zalepim ho v obalke a kapitola wow je na dobu neurcite pre mna skoncena
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Mrk napísal:dnes po 2 tyzdnom mi blizzard konecne vratil acc, kamosi vraveli, ze niaky cechacik si hral za moje chary a vsetkym vypisoval, ako sme si tradli acc a chcel ho tradovat priamo v hre...mat tak poruke toho buze****, isto niaky handrickar 49kilovy....teraz si to musim cvaknut popisat GM-kam nech mi to vsetko vratia na 12.6. lebo som si tak kukal moje chary na armory a napr tam mam 3 hateful veci, wtf ? on sa normalne na tom hrajkal...no nic ale i tak po vykonani tychto ukonov, dam si uberdlhe heslo a zalepim ho v obalke a kapitola wow je na dobu neurcite pre mna skoncena
Uberdlhe heslo ti nepomoze...ak si mal akekolvek heslo pozostavajuce s cislic a znakov, ktore sa striedaju malo by stacit ale ak si mal nieco typu "medvedik123" tak sa necuduj.
Hlavne netreba klikat na linky od kamaratov, stahovat pochybne program na "wow hacking", chodit na pochybne stranky..
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

LOLCATS napísal:Uberdlhe heslo ti nepomoze...ak si mal akekolvek heslo pozostavajuce s cislic a znakov, ktore sa striedaju malo by stacit ale ak si mal nieco typu "medvedik123" tak sa necuduj.
Hlavne netreba klikat na linky od kamaratov, stahovat pochybne program na "wow hacking", chodit na pochybne stranky..
no ono to je jedno ak mam hocjake heslo a pisem ho ako normalny clovek tak ho logger zachyti...a nemaj boja urcite bezne som kukal "party pics" linky co mi chodili cez icq a hladal wow hacky :roll: ale i tak ma niako dostal

ked niekto vie ako na to tak ti ten acc ukradne hocikedy
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte odporučte mi nejaky dobry slovensky alebo česky server na wotlk
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

deffender alebo anathema -> ja hravam na deffendry
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Anthoria - najlepsie free server co poznam registracia tam stoji jednu obycajnu SMS ... ak chces vediet viac tak posli mi spravu poviem ti viac.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

chalani, doteraz som hral PvP ale mam druida ferala a chcel by som nabrat PvE equip ale neviem kam ist, ake dungy kde nieco dobre pada, tak ak niekto mat prehlad tak napiste .. môj terajsi equip nestoji za vela green/rare 2k attack power v cat forme ... diky

/oprava ap :)
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

ulduar :lol:
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

kostak napísal:ulduar :lol:
Si sa zbláznil ? To nieje ani na Naxx :D
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

1600 AP, čo si lvl 70 ani modré 70tky nemali tak málo.. skús crafty a heroici ak ťa zoberú :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hej 70 .. ap 2k ...
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

cavte ludia prosim vas nema niekto volny account (za ktory uz nebude hrat) na server ANTHORIA minimum lvl 55+...
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

caverns of time hyjal ?
Napísať odpoveď