Age of empires 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nitrix
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nitrix »

caute..chcel by som si zahrat s kamaratom AOE:TC ale neak nam to nejde cez ten hamachi..netreba na to neaky patch alebo crack??
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ako sa mam napojit aby som aj ja hral?
nitrix
Novice
Novice

ja som to skusal cez garenu a ide ..ale cez hamachi mi to neak nejde
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ani mne nejde ked dam ping tak napise ze vyprsal casovy limit
nitrix
Novice
Novice

mne ping isiel ale ked som sa chcel cez hru pripojit ku kamaratovi tak to neslo

//autoeditácia príspevku ( 01 Jul 2009, 12:15 )
nemoze tu niekto upnut Age of Empires II Gold Edition??....ak to niekto ma...nemozem to odnikal zohnat ani stiahnut
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Naistaloval som si AOE 2 a mám problém,

Vyspisuje mi že super pozbieral relikvie a ak do 200 rokov žiadne nezýskam tak prehram, čo je to vlastne ? ako to viem získať ?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na obrazku mas ako to vyzera. Zoberies to s mnichom a musis zaniest do kostola/chramu ak sa este dobre pamatam.
Prílohy
2008_04_15_12_22_48-civilizace_obr.jpg
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ahááá aja že su to nejake pomniky :D DIk
refuggio
Novice
Novice

Príspevok od používateľa refuggio »

tiez mam problem s Internet game - ak chcem cez hamachi sparovat PC s XPckom a notebook s vistou tak:
- pokial vytvori server XP tak Vista hru vidi, ale ked sa pripaja tak vypise ze k zvolenej hre sa neda pripojit
- ak vytvori server Vista, tak XP hru vobec nevidi

Firewall, antivirus vypnute, vsetko odblokovane, tak ja neviem uz co mam robit. Hamachi som skusal rozne verzie.

Help pls
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Re: Age of empires 2

Príspevok od používateľa Natrezim »

Viem že to je starý post ten nadomnou ale mám rovnaký problém :( vedeli by ste mi pomôcť ?
brits
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa brits »

Cawte chcel by som si zahrat Age of Empires 2 s kamaratom mam to zosietovane a v hre mi nic nenajde mohli by ste my poradik co treba spravit? Skusal som vyhladavanie cez hru ale nic nenaslo pocitace su zosietovane cez kabel a taktiez som skusal aj hamachi spoil som pocitace ale hra my neisla. Mam nainstalovane aj aktualizacie na hru. Na oby dvoch pc je Win 7 a inac hra ide v pohode.

Vopred dik.
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Dostal som chut si to o5 zahrat,nezalozime nejaku siet na hamachi a po veceroch mozeme zahrat? AoE 2: Conquerors?Dajte vediet
brits
Light Star
Light Star

ja sa hlasim ja si zahram
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nainstaloval som Age of Kings,ale nejde to spustit..nainstaloval som Conquerors,crackol ho do zlozky Age of Kings a vypisuje mi chybu,ze vozte CD do mechaniky..nejaky supermoderny PC nemam,zeby ta hra na nom nemala ist..
brits
Light Star
Light Star

Mne to robilo tiez pokial si nainstaloval patche tak to moze byt tim skus ich neinstalovat alebo nainstaluj najnovsi pre Conquerors.
Malo by ti to ist skoro na kazdom pc ja si pametam ze som to hraval na pocitaci co mal 3GB hdd
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

uz to ide,tak kto chce nech sa prihlasi do mojej siete,nazov: ssspsss heslo: village
Nazov smiesny,ale po 5 minutach ma prestalo bavit vymyslat nazy,ktore uz boli pouzite :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

cauko, potreboval by som pomoc ohladne grafiky. Lebo neviem ako a co mam nastavit aby som mal spravne farby a nie nejake modre a cervene atd. tam kde nemaju byt. Som PC antitalent tak sa tu vyjadrujem ako debil ale skusal som menit rozlisenie monitora, zmenu na 16bit, takisto som skusal rozlisenia v hre ale nic mi nepomohlo.
PC ma nainstalovany win7... Dik vopred za pomoc.
brits
Light Star
Light Star

*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

od zmeny zostavy a reinstall Winu mi blbne AoE2 + Conqerors. hru mi vzdy nahodne po istom case hrania vypne s tym windowsackym errorom (Send/Don't Send Error Report). okrem toho mi vacsinou hru vypne, ked sa chcem dostat do menu diplomacie alebo chatu (vid. screen 2). taky isty error mi hadze aj vtedy, ked chcem nacitat akukolvek ulozenu hru. nikdy to ale nie je 100%, niekedy sa mi nacitat hru podari, aj ked to potom po par minutach znova padne.

skusal som uz 100x reinstall, rozne verzie. na druhom pocitaci s takym istym OS (Windows XP 32 bit) mi to ide uplne bez problemov. ako som uz spominal, tie problemy nastali az po zmene zostavy a reinstallu windowsu. problem by som teda hladal v novej zostave a podozrievam najma dvojjadrovy procak Intel E7300 2.66GHz. Set Affinity v task manageri na 1 jadro nepomaha. nema niekto nejake info, ci to ma problemy s tym dvojjadrom a pripadne nejaky patch?

je to ale len domienka, kludne to moze byt sposobovane niecim inym, co sa tyka softverovej stranky .. ak niekto riesil podobny problem, podelte sa pls

skusal som to pustat v Safe mode a tam to ide bez problemov, takze to bude asi nejakym konfliktom s inym programom ..

//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 1:06)
tak som sa po 2 dnoch googlenia konecne dopracoval k odpovedi.

je to sposobovane poslednymi verziami grafickych driverov ATI Catalyst. ak ma niekto tento problem, moze stiahnut starsiu verziu Catalystov (starsiu ako 9.4) alebo si vypnut Directdraw acceleration (Start - Run - dxdiag - zalozka Display).

http://forums.amd.com/game/messageview. ... did=119361
Prílohy
3.JPG
2.JPG
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Páni,
myslím, že problémom s hraním AoE 2 Multiplayer odzvonilo. MS Games vytiahol z prachu asi ešte CDčka AoE 2 a dočkáme sa HD verzie spolu s multiplayerom bežiacim pod STEMom.

Dátum vydania vyzerá byť na apríl a cena je 18,99€, čo by som povedal, že dosť za "starú hru" v novom obale. Ale budiž ... Age je Age :)

http://www.sector.sk/novinka/72972/age- ... lasene.htm
Napísať odpoveď