Age of empires 2
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
tiez mam problem s Internet game - ak chcem cez hamachi sparovat PC s XPckom a notebook s vistou tak:
- pokial vytvori server XP tak Vista hru vidi, ale ked sa pripaja tak vypise ze k zvolenej hre sa neda pripojit
- ak vytvori server Vista, tak XP hru vobec nevidi
Firewall, antivirus vypnute, vsetko odblokovane, tak ja neviem uz co mam robit. Hamachi som skusal rozne verzie.
Help pls
- pokial vytvori server XP tak Vista hru vidi, ale ked sa pripaja tak vypise ze k zvolenej hre sa neda pripojit
- ak vytvori server Vista, tak XP hru vobec nevidi
Firewall, antivirus vypnute, vsetko odblokovane, tak ja neviem uz co mam robit. Hamachi som skusal rozne verzie.
Help pls
Re: Age of empires 2
Viem že to je starý post ten nadomnou ale mám rovnaký problém
vedeli by ste mi pomôcť ?
Cawte chcel by som si zahrat Age of Empires 2 s kamaratom mam to zosietovane a v hre mi nic nenajde mohli by ste my poradik co treba spravit? Skusal som vyhladavanie cez hru ale nic nenaslo pocitace su zosietovane cez kabel a taktiez som skusal aj hamachi spoil som pocitace ale hra my neisla. Mam nainstalovane aj aktualizacie na hru. Na oby dvoch pc je Win 7 a inac hra ide v pohode.
Vopred dik.
Vopred dik.
-
Stankoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dostal som chut si to o5 zahrat,nezalozime nejaku siet na hamachi a po veceroch mozeme zahrat? AoE 2: Conquerors?Dajte vediet
ja sa hlasim ja si zahram
-
Stankoo
Light Expert
Nainstaloval som Age of Kings,ale nejde to spustit..nainstaloval som Conquerors,crackol ho do zlozky Age of Kings a vypisuje mi chybu,ze vozte CD do mechaniky..nejaky supermoderny PC nemam,zeby ta hra na nom nemala ist..
Mne to robilo tiez pokial si nainstaloval patche tak to moze byt tim skus ich neinstalovat alebo nainstaluj najnovsi pre Conquerors.
Malo by ti to ist skoro na kazdom pc ja si pametam ze som to hraval na pocitaci co mal 3GB hdd
Malo by ti to ist skoro na kazdom pc ja si pametam ze som to hraval na pocitaci co mal 3GB hdd
-
Stankoo
Light Expert
uz to ide,tak kto chce nech sa prihlasi do mojej siete,nazov: ssspsss heslo: village
Nazov smiesny,ale po 5 minutach ma prestalo bavit vymyslat nazy,ktore uz boli pouzite
Nazov smiesny,ale po 5 minutach ma prestalo bavit vymyslat nazy,ktore uz boli pouzite
-
KaptMichal
King
cauko, potreboval by som pomoc ohladne grafiky. Lebo neviem ako a co mam nastavit aby som mal spravne farby a nie nejake modre a cervene atd. tam kde nemaju byt. Som PC antitalent tak sa tu vyjadrujem ako debil ale skusal som menit rozlisenie monitora, zmenu na 16bit, takisto som skusal rozlisenia v hre ale nic mi nepomohlo.
PC ma nainstalovany win7... Dik vopred za pomoc.
PC ma nainstalovany win7... Dik vopred za pomoc.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
od zmeny zostavy a reinstall Winu mi blbne AoE2 + Conqerors. hru mi vzdy nahodne po istom case hrania vypne s tym windowsackym errorom (Send/Don't Send Error Report). okrem toho mi vacsinou hru vypne, ked sa chcem dostat do menu diplomacie alebo chatu (vid. screen 2). taky isty error mi hadze aj vtedy, ked chcem nacitat akukolvek ulozenu hru. nikdy to ale nie je 100%, niekedy sa mi nacitat hru podari, aj ked to potom po par minutach znova padne.
skusal som uz 100x reinstall, rozne verzie. na druhom pocitaci s takym istym OS (Windows XP 32 bit) mi to ide uplne bez problemov. ako som uz spominal, tie problemy nastali az po zmene zostavy a reinstallu windowsu. problem by som teda hladal v novej zostave a podozrievam najma dvojjadrovy procak Intel E7300 2.66GHz. Set Affinity v task manageri na 1 jadro nepomaha. nema niekto nejake info, ci to ma problemy s tym dvojjadrom a pripadne nejaky patch?
je to ale len domienka, kludne to moze byt sposobovane niecim inym, co sa tyka softverovej stranky .. ak niekto riesil podobny problem, podelte sa pls
skusal som to pustat v Safe mode a tam to ide bez problemov, takze to bude asi nejakym konfliktom s inym programom ..
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 1:06)
tak som sa po 2 dnoch googlenia konecne dopracoval k odpovedi.
je to sposobovane poslednymi verziami grafickych driverov ATI Catalyst. ak ma niekto tento problem, moze stiahnut starsiu verziu Catalystov (starsiu ako 9.4) alebo si vypnut Directdraw acceleration (Start - Run - dxdiag - zalozka Display).
http://forums.amd.com/game/messageview. ... did=119361
skusal som uz 100x reinstall, rozne verzie. na druhom pocitaci s takym istym OS (Windows XP 32 bit) mi to ide uplne bez problemov. ako som uz spominal, tie problemy nastali az po zmene zostavy a reinstallu windowsu. problem by som teda hladal v novej zostave a podozrievam najma dvojjadrovy procak Intel E7300 2.66GHz. Set Affinity v task manageri na 1 jadro nepomaha. nema niekto nejake info, ci to ma problemy s tym dvojjadrom a pripadne nejaky patch?
je to ale len domienka, kludne to moze byt sposobovane niecim inym, co sa tyka softverovej stranky .. ak niekto riesil podobny problem, podelte sa pls
skusal som to pustat v Safe mode a tam to ide bez problemov, takze to bude asi nejakym konfliktom s inym programom ..
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 1:06)
tak som sa po 2 dnoch googlenia konecne dopracoval k odpovedi.
je to sposobovane poslednymi verziami grafickych driverov ATI Catalyst. ak ma niekto tento problem, moze stiahnut starsiu verziu Catalystov (starsiu ako 9.4) alebo si vypnut Directdraw acceleration (Start - Run - dxdiag - zalozka Display).
http://forums.amd.com/game/messageview. ... did=119361
Páni,
myslím, že problémom s hraním AoE 2 Multiplayer odzvonilo. MS Games vytiahol z prachu asi ešte CDčka AoE 2 a dočkáme sa HD verzie spolu s multiplayerom bežiacim pod STEMom.
Dátum vydania vyzerá byť na apríl a cena je 18,99€, čo by som povedal, že dosť za "starú hru" v novom obale. Ale budiž ... Age je Age
http://www.sector.sk/novinka/72972/age- ... lasene.htm
myslím, že problémom s hraním AoE 2 Multiplayer odzvonilo. MS Games vytiahol z prachu asi ešte CDčka AoE 2 a dočkáme sa HD verzie spolu s multiplayerom bežiacim pod STEMom.
Dátum vydania vyzerá byť na apríl a cena je 18,99€, čo by som povedal, že dosť za "starú hru" v novom obale. Ale budiž ... Age je Age
http://www.sector.sk/novinka/72972/age- ... lasene.htm