aku značku notebooku ???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

No ja ti mozem doporucit notas Lenovo T61
Hram na tom crysis a pohode na medium deatailoch
vydrz pri doslova drteni toho booku 5+
Kvalitne osadený
padol mi asi z 2och metrov a nic sa mu nestalo akurat pukla nozicka ktora zakryva vetračik
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Si kus neprehnal tu vysku z akej ti udajne ten book spadol?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Nie mozno aj poddymenzoval lebo skryna ma 2,1 metra
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

a ty si DJ-XXX myslíš že ti niekto uverí? Ja ti ani neverím že máš ten notebook.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak to hej, ale za Lenovo, ktoré Ti spustí Crysis, si musel vysoliť aspoň 1500 € :) V takejto cenovej kategórii sa už nemusíme asi baviť o tom, či je notebook kvalitný...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Ten notas stal 55000 a je mojej mamy a je sluzobny a ak neveris nafotim ho
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Veď ja som nepísal, že Ti neverím...Ešte aj tých 1500 € bolo málo. Ako som písal, pri takejto cene je už každý notebook kvalitný :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Dj-XxX:A pridaj aj papierik s napisom "hojko.com" :D .

K teme:Hoci mozno nepatri k spicke ale mne sa najviac pozdava Asus.Kvalitna firma ktora robi skvele notebooky.Kazdeho co poznam tak Asus chvali...100 ludi 100 chuti...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dj-XxX napísal:Nie mozno aj poddymenzoval lebo skryna ma 2,1 metra
Len tak mimochodom ... Toshiba urcena do Tazkeho terenu zniesla pad zo 160cm ... Z 180cm jej prasklo LCD.
Takze mozes si tento text zapisat na tabulu nevydarenych odrbov (Ktorych je tu dost).
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Chcel by som sa spytat, co hovorite na ntb HP - COMPAQ nx6310 , lebo chcem kupit na pracu, nie na hry... Len nwm, ci sa mi oplati, predava ho za 250 €.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark NX napísal:Len tak mimochodom ... Toshiba urcena do Tazkeho terenu zniesla pad zo 160cm ... Z 180cm jej prasklo LCD.
Takze mozes si tento text zapisat na tabulu nevydarenych odrbov (Ktorych je tu dost).
Ledaze si pomylil nazov a ma Dell XFR :D

Test pri pade z troch stop, co je nejakych cca 90cm a nie 200cm, asi ma pomylene odhady. :roll:
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

plasmon napísal:Dj-XxX:A pridaj aj papierik s napisom "hojko.com" :D .

K teme:Hoci mozno nepatri k spicke ale mne sa najviac pozdava Asus.Kvalitna firma ktora robi skvele notebooky.Kazdeho co poznam tak Asus chvali...100 ludi 100 chuti...
A zase všetci moji známi čo majú Asus viac než rok si nechvália. Po čase drasticky klesne výdrž na baterku, a jeden kamoš zas mal problémy s mechanikou či s čím.
Asus robí kvalitné výrobky, ale nie notebooky.

Dj-XxX je decko čo si potrebuje dokazovať aký je king, preto píše polopravdy a nepravdy. Mohol by si ale uvedomiť že mu uveria len ľudia rovnako zaostalí ako je on.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Tak mam skusenosti s par NB a musim povedat ze spracovanim je jednoznacne najlepsi NB od Apple naozaj sa nechyta nic.

Ako kvalitne znacky vsak oznacim DELL a HP a aj Apple.

dodo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto je strasne diskutabilna tema, kedze ako dodo vravi, ze oznacuje za kvalitku Dell a HP....ja mozem povedat, ze otec ma Dell-ko, je pravda, ze to najlacnejsie, ale neoznacil by som to ak oza kvalitne, spracovanie sa mi zda celkom v pohode na danu cenu, najviac mi vadi kvalita mechaniky, ktora ma tendenciu sa zasekavat a vznika pri tom obrovsky problem, kedze sa CD neda vybrat, co to sposobuje neviem, ale da to zabrat kym to vypluvne CD......mechanika nieje vysuavacia, je to proste iba strbina.

Dalej, segra ma HPcko....po roku pouzivania baterka nevydrzi ani hodinu, po tak isto roku, sa pokakal ventilator a hucalo to ako raketa....cize fakt asi v tejto teme zalezi od daneho modelu, od cenovej kategorie a aj od konkretneho produktu, kedze obcas clovek natrafi na vadny vyrobok.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

To je samozrejme jasne ze zalezi na kuse aky trafis a hlavne za aku cenu ten NB kupis! To je dolezite... nemozes ocakavat od NB za 20000sk aby baterka vydrzala 5 rokov v 100% stave alebo aby boli plasty odolne tak ako pri drahsich NB. Dell som dal pre to lebo sa da naozaj dobre nakonfigurovat a ma zaruku na opravu do 24h co ti ponuka velmi malo vyrobcov... a ak mas NB ako pracovny nastroj tak bude bez neho mesiac...

dodo
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ešte by ma zaujímalo, ako je to s notebookmi IBM a Lenovo. Tieto 2 firmy dnes fungujú prakticky ako jedna, nie?

Nemusím sa pri týchto značkách obávať kúpiť aj "lacnejší" notebook okolo 700 - 800€? Baterka drží? :)
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KamzikPP »

Jednoznačne by som volil Toshibu.

Reagoval by som aj na tých ktorí píšu a rozdeľujú notebooky na hi-end, mid-end a low-end.

Ja som si kúpil ACER, obyčajný za 11tisíc korún ešte vtedy. A nemá žiadnu chybu. Žiadne vadné pixely, chladí ako má, grafická beží.

Zato toshibu, čo mám asi pol roka, za ktorú som dal 870€ už bola raz na reklamácii. Myslím, že je jedno aký notebook si kúpiš, ale treba mať aj šťastie aby si nechytil vadný kus, aby si ho nemusel po mesiaci používania posielať na reklamácie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Však jasné, všetko, čo sa môže pokaziť, sa aj pokazí. Viem, že aj keby som si kúpil Apple za 2000€, tak mi môže na 2. deň odísť. Ale je rozdiel dať niečo na reklamáciu raz a trápiť sa s notebookom, ktorý sa prehrieva, baterka nemá žiadnu výdrž a pod.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Cavte... Nechcem zakladat novu temu, mam IBM T40 a tam kde su tie 2 tlacitka na TrackPoint a medzinimi je este jedno tlacitko a nwm na co funguje...
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

vrtulnik napísal:Cavte... Nechcem zakladat novu temu, mam IBM T40 a tam kde su tie 2 tlacitka na TrackPoint a medzinimi je este jedno tlacitko a nwm na co funguje...
a v manualy to nieje???
Napísať odpoveď