aku značku notebooku ???
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
Len tak mimochodom ... Toshiba urcena do Tazkeho terenu zniesla pad zo 160cm ... Z 180cm jej prasklo LCD.Dj-XxX napísal:Nie mozno aj poddymenzoval lebo skryna ma 2,1 metra
Takze mozes si tento text zapisat na tabulu nevydarenych odrbov (Ktorych je tu dost).
Ledaze si pomylil nazov a ma Dell XFRShark NX napísal:Len tak mimochodom ... Toshiba urcena do Tazkeho terenu zniesla pad zo 160cm ... Z 180cm jej prasklo LCD.
Takze mozes si tento text zapisat na tabulu nevydarenych odrbov (Ktorych je tu dost).
Test pri pade z troch stop, co je nejakych cca 90cm a nie 200cm, asi ma pomylene odhady.
-
el_chupacabra
Medium Star
A zase všetci moji známi čo majú Asus viac než rok si nechvália. Po čase drasticky klesne výdrž na baterku, a jeden kamoš zas mal problémy s mechanikou či s čím.plasmon napísal:Dj-XxX:A pridaj aj papierik s napisom "hojko.com".
K teme:Hoci mozno nepatri k spicke ale mne sa najviac pozdava Asus.Kvalitna firma ktora robi skvele notebooky.Kazdeho co poznam tak Asus chvali...100 ludi 100 chuti...
Asus robí kvalitné výrobky, ale nie notebooky.
Dj-XxX je decko čo si potrebuje dokazovať aký je king, preto píše polopravdy a nepravdy. Mohol by si ale uvedomiť že mu uveria len ľudia rovnako zaostalí ako je on.
Toto je strasne diskutabilna tema, kedze ako dodo vravi, ze oznacuje za kvalitku Dell a HP....ja mozem povedat, ze otec ma Dell-ko, je pravda, ze to najlacnejsie, ale neoznacil by som to ak oza kvalitne, spracovanie sa mi zda celkom v pohode na danu cenu, najviac mi vadi kvalita mechaniky, ktora ma tendenciu sa zasekavat a vznika pri tom obrovsky problem, kedze sa CD neda vybrat, co to sposobuje neviem, ale da to zabrat kym to vypluvne CD......mechanika nieje vysuavacia, je to proste iba strbina.
Dalej, segra ma HPcko....po roku pouzivania baterka nevydrzi ani hodinu, po tak isto roku, sa pokakal ventilator a hucalo to ako raketa....cize fakt asi v tejto teme zalezi od daneho modelu, od cenovej kategorie a aj od konkretneho produktu, kedze obcas clovek natrafi na vadny vyrobok.
Dalej, segra ma HPcko....po roku pouzivania baterka nevydrzi ani hodinu, po tak isto roku, sa pokakal ventilator a hucalo to ako raketa....cize fakt asi v tejto teme zalezi od daneho modelu, od cenovej kategorie a aj od konkretneho produktu, kedze obcas clovek natrafi na vadny vyrobok.
To je samozrejme jasne ze zalezi na kuse aky trafis a hlavne za aku cenu ten NB kupis! To je dolezite... nemozes ocakavat od NB za 20000sk aby baterka vydrzala 5 rokov v 100% stave alebo aby boli plasty odolne tak ako pri drahsich NB. Dell som dal pre to lebo sa da naozaj dobre nakonfigurovat a ma zaruku na opravu do 24h co ti ponuka velmi malo vyrobcov... a ak mas NB ako pracovny nastroj tak bude bez neho mesiac...
dodo
dodo
-
KamzikPP
Medium Expert
Jednoznačne by som volil Toshibu.
Reagoval by som aj na tých ktorí píšu a rozdeľujú notebooky na hi-end, mid-end a low-end.
Ja som si kúpil ACER, obyčajný za 11tisíc korún ešte vtedy. A nemá žiadnu chybu. Žiadne vadné pixely, chladí ako má, grafická beží.
Zato toshibu, čo mám asi pol roka, za ktorú som dal 870€ už bola raz na reklamácii. Myslím, že je jedno aký notebook si kúpiš, ale treba mať aj šťastie aby si nechytil vadný kus, aby si ho nemusel po mesiaci používania posielať na reklamácie.
Reagoval by som aj na tých ktorí píšu a rozdeľujú notebooky na hi-end, mid-end a low-end.
Ja som si kúpil ACER, obyčajný za 11tisíc korún ešte vtedy. A nemá žiadnu chybu. Žiadne vadné pixely, chladí ako má, grafická beží.
Zato toshibu, čo mám asi pol roka, za ktorú som dal 870€ už bola raz na reklamácii. Myslím, že je jedno aký notebook si kúpiš, ale treba mať aj šťastie aby si nechytil vadný kus, aby si ho nemusel po mesiaci používania posielať na reklamácie.