La Liga:Primera Division

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

jason007x napísal::D ma pobavil teraz tvoj prispevok.... tak za prve stoperov mame minimalne 3 - Pepe, dosiel Raul Albiol z Valencie, to by si mohol vediet... a Ezequiel Garay, ktory bol minulu sezonu na hostovani v Santanderi, a navyse mozu hravat na mieste stopera aj Heinze a Miguel Torres..... ale este jedneho by aj tak trebalo...... a za druhe tie svoje retardovane prognozy v druhej casti tvojho prispevku si nechaj do krcmy ked pojdes na borovicku s asocialmi.....
ehm ... Rovnako pobavil mna tento tvoj prispevok. Dobre Pepe uznavam na Albiola som zabudol uznavam tiez potom koho si to hovoril Eze ... kto ??? Uz vidim ako te dokaze ubranit Barcelonsky tojlistok prip inych elitnych svetovych utocnikov. Heinze ??? Ako to nemyslis vazne ... tento chlapik nema v klube ako Real co robit je minimalne o triedu horsi ako je minimum co by tam mal uhrat - a to si pripustaju aj tvrdy fanusikovia Realu. Torres ??? Toho som nevidel na stoperovy hrat ani raz. Ako som dalej povedal ... vazne si myslis ze ked sa vedla seba postavi Kaka Ronaldo a Ribery bude to zazracne fungovat ??? Kazdy s tyhcto chlapikov je megahviezda ktora potrebuje na travniku svoj priestor a nemyslim si ze sa zazracne stihnu zohrat - pamatas si na Chelsea po prichode Abramovica ??? Ja ano ak ty nie skus si spomenut mozno pochopis kam mierim. Dalej ake krcmove uvahy ??? Ja viem sovje uvahy potvrdit faktami. Ak sisi nevsimol v Reale menia trenera aj ked sa im dari a nevyhraju vsetko - Capello. A myslis si ze ked sa Real nezohra [co je mozne ked sa nad tym logicky zamyslis nikde nie je pisane ze megahviezdy zazracne spolu spolupracuju] ze Pelegrini ostane na svojom mieste ??? Prepac ale podla mna ty si zaslepeny fanusik Realu ktory ked vidi koho vsetkeho to pan Perez nakupuje si mysli ze ma automaticky vsetko vyhrane.
A skus mi vyvratit jedno z toho co som tu povedal. Ale nie vetou "hovor to pri brovociek v krcme" ale futbalovy argumentami. Ak mas pisat dalsi prispevok kde ma budes zosmiesnovat tak to si prosim odpusti a hovor si taketo tvoje retardovane prognozy s kamaratmi v krcme pri borovicke.

A Muffi ak sisi nevsimol ten clanok sompostal vo svojom predchadzajucom prispevku.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

- eXo - napísal:ehm ... Rovnako pobavil mna tento tvoj prispevok. Dobre Pepe uznavam na Albiola som zabudol uznavam tiez potom koho si to hovoril Eze ... kto ??? Uz vidim ako te dokaze ubranit Barcelonsky tojlistok prip inych elitnych svetovych utocnikov. Heinze ??? Ako to nemyslis vazne ... tento chlapik nema v klube ako Real co robit je minimalne o triedu horsi ako je minimum co by tam mal uhrat - a to si pripustaju aj tvrdy fanusikovia Realu. Torres ??? Toho som nevidel na stoperovy hrat ani raz. Ako som dalej povedal ... vazne si myslis ze ked sa vedla seba postavi Kaka Ronaldo a Ribery bude to zazracne fungovat ??? Kazdy s tyhcto chlapikov je megahviezda ktora potrebuje na travniku svoj priestor a nemyslim si ze sa zazracne stihnu zohrat - pamatas si na Chelsea po prichode Abramovica ??? Ja ano ak ty nie skus si spomenut mozno pochopis kam mierim. Dalej ake krcmove uvahy ??? Ja viem sovje uvahy potvrdit faktami. Ak sisi nevsimol v Reale menia trenera aj ked sa im dari a nevyhraju vsetko - Capello. A myslis si ze ked sa Real nezohra [co je mozne ked sa nad tym logicky zamyslis nikde nie je pisane ze megahviezdy zazracne spolu spolupracuju] ze Pelegrini ostane na svojom mieste ??? Prepac ale podla mna ty si zaslepeny fanusik Realu ktory ked vidi koho vsetkeho to pan Perez nakupuje si mysli ze ma automaticky vsetko vyhrane.
A skus mi vyvratit jedno z toho co som tu povedal. Ale nie vetou "hovor to pri brovociek v krcme" ale futbalovy argumentami. Ak mas pisat dalsi prispevok kde ma budes zosmiesnovat tak to si prosim odpusti a hovor si taketo tvoje retardovane prognozy s kamaratmi v krcme pri borovicke.

A Muffi ak sisi nevsimol ten clanok sompostal vo svojom predchadzajucom prispevku.
:lol: ty si fakt lolko ... 1.tema: pisal si ze real nema okrem Pepeho ziadneho stopera, ja som napisal ze ma viac stoperov... a svoje subjektivne hodnotenia si strc vies kde.... ja som hovoril o pocte stoperov, nie o kvalitach ani nic pod..... a tvoje nazory ma ani nezaujimaju....

2.tema: Co sa tyka zohratosti, mozes si onanovat na svojich porovnavaniach, ziadne fakty si neuviedol, porovnavas Chelsea s Realom alebo Real za ery Galacticos s Realom sucasnym, ktory este neodohral s touto zostavou ani zapas... porovnavat mozes po minimalne 10 odohranych zapasoch, svoje prognozy - pre mna pi*oviny o odchode Kaka a Ronalda a prichode Ibrahimovica, Gerrarda a este nevim koho su hodne naozaj len krcmovej debaty v krcme 4.cenovej skupiny pri borovicke.

A navyse Pereza nezaujimaju vysledky, pochop ze futbalovy klub je akciova spolocnost a zivia ho peniaze. A Perezovi sa pocas ery Galacticos vratilo kazde investovane euro aj s urokmi. A Takisto tomu bude aj teraz.

A co sa tyka toho, ako to bude fungovat na ihrisku, nechajme az na samotny zaciatok sezony, ale ked chces si spekuluj... ale nebude to nic viac ako BLABLABLA........

Take zrhnutie tohto vsetkeho vlastne smerom k tebe je jednoduche a proste: NEPOROVNAVAJ NIECO CO ESTE NEBOLO. Nemam co viac k tomu dodat.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ja nic neporovnavam ja len hovorim ze to fungovat nebude [podla mna] a moj nazor mi nevezmes. A uvidime na zciatku sezony mas pravdu potom ti to pripomeniem to co som pisal aj doteraz. Velke hviezdy nezarucuju vysledok.

Ehm a k tomu ze futbal je akciova vec. Futbal tu ma byt hlavne pre potesenie ludi lenze vdaka ludom ako Arabsky sejkovia a pan Perez sa s toho stava nechutna sracka kde hraju hlavnu ulohu len peniaze .... a toto si nemyslim len ja, ale aj vacsina ludi ktory nefandia Realu.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:Ja nic neporovnavam ja len hovorim ze to fungovat nebude [podla mna] a moj nazor mi nevezmes. A uvidime na zciatku sezony mas pravdu potom ti to pripomeniem to co som pisal aj doteraz. Velke hviezdy nezarucuju vysledok.

Ehm a k tomu ze futbal je akciova vec. Futbal tu ma byt hlavne pre potesenie ludi lenze vdaka ludom ako Arabsky sejkovia a pan Perez sa s toho stava nechutna sracka kde hraju hlavnu ulohu len peniaze .... a toto si nemyslim len ja, ale aj vacsina ludi ktory nefandia Realu.
Ja ti ani tvoj nazor neberiem, len tvrdim ze to netreba zbytocne rozpytvavat, co este nebolo. No ved po zapasoch to bude ok, vtedy mozes rozoberat hru Realu a mozme sa o tom bavit.

... k vete: Velke hviezdy nezarucuju vysledok ----- MOZU / NEMUSIA ... uvidi sa na travniku....

No a futbal pre potesenie? to fungovalo mozno tak do roku 1970 (si myslis ked Pele pretupil v roku 1974 vtedy za rekordnu ciastku zo Santosu do Cosmosu ze to bolo co? Uz vtedy to bol prosty biznis), sport je tiez len biznis..... A btw ja tu opisujem ako to je, nie ako by som chcel aby to bolo, takze ta tvoja posledna veta sa zda byt bezpredmetna.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

O Villovy prichadzaju kazdy den informacie ze by mal/chce ist do Barcelony. Som zvedavy ci sa nakoniec ten prestup uskutocni http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... o-valencia.

//edit

Zda sa ze Villa uz definitivne prechadza do Barcy

http://sportky.topky.sk/c/32375/video-v ... och-hracov[/url]
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

aaaaaaaaaaaaaaaa :evil: :evil: :evil: najnovsie ohladom co sa tyka Riberyho tak je ponuka Sneijder + Robben + 17.5 miliona ...... toto ma uz hlboko uraza... nie ze mi odidu moji dvaja najvacsi oblubenci ale este obidvaja + doplatok za jedneho hraca :!: Dufam ze sa toto nezrealizuje, lebo dostanem mrtvicu..... A este aj za Fabregasa ponukaju 46 mil € :D uz len P.Čecha do branky, a Anelku do utoku, a pisem si umrtny list.......
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Čechom a Anelkom by si vykopali hrob, azda až takí sprostí nie sú. To s Robbenom + Sneijderom za Ribéryho je zvláštne, ale Real potrebuje dostať hráčov preč z kádra, majú tam 35 hráčov a na súpiske môže byť len 25, takže potrebujú zredukovať manšaft. A s tým Fabregasom do Realu? NEHROZÍ!
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Suhlasim tuto s kolgeom. Naco Cecha do brany ked Cassilas je na 100% lepsi brankar. Anelka do utoku ??? Ten by do Spanielskeho futbalu nezapadol a pri tej konkurencii by si ani nezahral mal sice dobru prvu polku sezony v Chelsea ale to je nic.
A inak co sa cudujes tomu ze ponukaju za Riberyho dvoch hracov presne ako bolo povedane maju o 10 hracov na supiske viac musia redukovat a ked chcu ziskat niekoho takeho ako Riberyho s takym postojom ako ma Bayern tak musia dat aj nieco ine ako su peniaze. Inak som zvedavy aku postavia zostavu .... to som vazne zvedavy ... A Fabregas neprestupiten ma dobry cztah k Arsenalu a ked by prestupil do Spanielska tak skor do Barcelony kedze je jej odchovancom.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No to s tym Cechom a Anelkom bolo myslene skor zo srandy, bo C.Ronaldo, Fabregas, Cech a Anelka su moji najneoblubenejsi hraci. A inak ten Fabregas neviem. Fiorentino Perez este pred prezidentskymi volbami povedal, ze ak sa stane prezidentom, jeho prvymi prioritami su C.Ronaldo a C.Fabregas.... tak hadam aspon od toho druheho upusti, resp. Arsenal ho nepusti.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

jason007x napísal:No to s tym Cechom a Anelkom bolo myslene skor zo srandy, bo C.Ronaldo, Fabregas, Cech a Anelka su moji najneoblubenejsi hraci. A inak ten Fabregas neviem. Fiorentino Perez este pred prezidentskymi volbami povedal, ze ak sa stane prezidentom, jeho prvymi prioritami su C.Ronaldo a C.Fabregas.... tak hadam aspon od toho druheho upusti, resp. Arsenal ho nepusti.
Mna zaujima ze kedy zcne ist po Messim neverim ze by Perez Company nechala Messiho na pokoji. Messi bude v takej situacii ako kedysi Figo.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Blbosť, Messi do Realu nepôjde za žiadnu cenu - jednak to nechce samotný Messi a ani Barcelona ho nechce pustiť. Je to príklad hráča, ktorý je loajálny ku svojmu klubu a do RM podľa mňa neprestúpi.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:Mna zaujima ze kedy zcne ist po Messim neverim ze by Perez Company nechala Messiho na pokoji. Messi bude v takej situacii ako kedysi Figo.
Nejako moc fantazíruješ..... na čom frčíš :?:
GerrardSk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa GerrardSk »

Ale nerieste tu Real aj tak ligu vyhra barca ako aj tento rok ,nepomoze ani ked kupia Jezisa Krista xD ze jason? xD
- eXo -
Light Professional
Light Professional

jason007x napísal:Nejako moc fantazíruješ..... na čom frčíš :?:
Praveze ani moce nie .... skor rozmyslam ako to bolo kedysi Figo hviezda Barcy dokonca kapitan .... a zrazu sa z nicoho nic ocitol v Reale .. preto si myslim ze ked sa Perez snazi skupit vsetko co sa da tak skusi aj Messiho. Nehovorim ze toto leto mozno buduce.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Skusit moze, ale ak by tam aj Messi prestupil by to od neho bol velky podraz vzhladom nato ze Barcelona vynalozila nemale finacie na jeho zdravotny stav este ked bol dieta (problemy s rastom atd). Takze za to kde momentalne je tak moze dakovat aj svojmu zamestnavatelovy.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

To je velka pravda a Messi sa nezda byt clovekom ktory by toto spravil. Ja som skor myslel to ze kedy Real zacne vabit aj jeho. To jelne taka myslienka netreba to rozoberat.
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ak by Real chcel vábiť Messiho tak by sa o tom aj tak nikdo okrem samotného Messiho nedozvie. Oni verejne takéto citlivé prestupy neriešia.. A myslím, že v najbližších rokoch ho potrebovať nebudú
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze real je moj najoblubenejsi tim, ale toto uz je vela... nechapem ako mozu chciet vysackovat z kadra tolko skvelych holandanov... akoze Huntelaar im od zimy vystrielal druhu priecku v tabulke a oni ho chcu poslat do prec? nevidim v tom logiku, raul uz je stary, nistelrooy zraneny...a o rok budu zasa kupovat dakeho utocnika k benzemovi lebo huntelaara poslali dokelu... rovnako ako robinha... ale nech si robia co chcu no... zasmejem sa ak nic o rok nevyhraju(proste trojka zidane,figo a raul je pre mna best co v reale bolo)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Nič proti holanďanom ale ten tým čo mal Real minulé roky pôsobil strašne priemerne, lebo aj niektorý hráči tam proste neboli extra trieda. A nie je ani dobré podla mňa ak je v klube toľko hráčov jednej národnosti. Páčili sa mi tam tak Robben (furt zranený) a Van der Vaart - ale on chudák má strašné problémy v osobnom živote, nechápem, že stále dokáže hrať futbal na takej úrovni a má za to aj môj obdiv.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

To ze HUntelaara posielaju prec je pre mna tiez nepochopitelna vec. Nistelrooy ze ide prec je podla mna dobre len pre neho lebo by ho uz nenaadzovali po tom zraneni co mal a Robben ze ide prec je tiez divne. Ako som uz pisal chcem vidiet 11ku v akej nastupia na buduci rok.
Napísať odpoveď