ehm ... Rovnako pobavil mna tento tvoj prispevok. Dobre Pepe uznavam na Albiola som zabudol uznavam tiez potom koho si to hovoril Eze ... kto ??? Uz vidim ako te dokaze ubranit Barcelonsky tojlistok prip inych elitnych svetovych utocnikov. Heinze ??? Ako to nemyslis vazne ... tento chlapik nema v klube ako Real co robit je minimalne o triedu horsi ako je minimum co by tam mal uhrat - a to si pripustaju aj tvrdy fanusikovia Realu. Torres ??? Toho som nevidel na stoperovy hrat ani raz. Ako som dalej povedal ... vazne si myslis ze ked sa vedla seba postavi Kaka Ronaldo a Ribery bude to zazracne fungovat ??? Kazdy s tyhcto chlapikov je megahviezda ktora potrebuje na travniku svoj priestor a nemyslim si ze sa zazracne stihnu zohrat - pamatas si na Chelsea po prichode Abramovica ??? Ja ano ak ty nie skus si spomenut mozno pochopis kam mierim. Dalej ake krcmove uvahy ??? Ja viem sovje uvahy potvrdit faktami. Ak sisi nevsimol v Reale menia trenera aj ked sa im dari a nevyhraju vsetko - Capello. A myslis si ze ked sa Real nezohra [co je mozne ked sa nad tym logicky zamyslis nikde nie je pisane ze megahviezdy zazracne spolu spolupracuju] ze Pelegrini ostane na svojom mieste ??? Prepac ale podla mna ty si zaslepeny fanusik Realu ktory ked vidi koho vsetkeho to pan Perez nakupuje si mysli ze ma automaticky vsetko vyhrane.jason007x napísal:ma pobavil teraz tvoj prispevok.... tak za prve stoperov mame minimalne 3 - Pepe, dosiel Raul Albiol z Valencie, to by si mohol vediet... a Ezequiel Garay, ktory bol minulu sezonu na hostovani v Santanderi, a navyse mozu hravat na mieste stopera aj Heinze a Miguel Torres..... ale este jedneho by aj tak trebalo...... a za druhe tie svoje retardovane prognozy v druhej casti tvojho prispevku si nechaj do krcmy ked pojdes na borovicku s asocialmi.....
A skus mi vyvratit jedno z toho co som tu povedal. Ale nie vetou "hovor to pri brovociek v krcme" ale futbalovy argumentami. Ak mas pisat dalsi prispevok kde ma budes zosmiesnovat tak to si prosim odpusti a hovor si taketo tvoje retardovane prognozy s kamaratmi v krcme pri borovicke.
A Muffi ak sisi nevsimol ten clanok sompostal vo svojom predchadzajucom prispevku.