Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Názov filmu???
Dovozcovi zeleniny zo Španielska do Francúzska, francúzski pestovatelia zeleniny bránili v dovoze a podpálili mu kamión, v ktorom mu zhorela manželka. On sa im potom pomstil a postupne ich zabíjal. V minulosti bol príslušník ETA. Išlo to v kinách v 80-tych rokoch a myslím, že potom aj v telke.
Kazde Vianoce chodi film na STV1, kde chalan alebo dievca, uz si nepamatam, spadne z kona ked je v lese na prechadzke a ocitne sa v stredovekej dobe....potom mu chcu ublizit ale prave v ten den je zatmenie slnka a on im povie ze to je koniec sveta tak ho pustia a myslia si ze ma neake extra schopnosti..je to film vacsinou pre deti, no neviem si spomenut na nazov. dik..
tusim nieco ako Yankee alebo Artus alebo cosi take...dik
cawte.
rad by som este raz pozrel film ktoreho ale nazov neviem.
V tom filme bol chlapik ktroý mal ženu alebo snubenicu ona bola tušim modna navrharka a išli raz aj z 2 kamaratmi na aute na výlet a havaroval do nich kamion a prežil iba on a ked sa zobudil z komy tak mal schopnost že ked sa pozrel na fotku alebo obrazok tak sa vedel presunut do toho času kedy bola ta fotka spravena a vedel vlastne zmenit situaciu a tým aj buducnost ... tak si zachranil snubenku aj z kamaratmi nenarazil do nich už ten kamoin ale buducnost sa zasa vyvijala inač a jeho žena ho už nechcela ... ak by ste niekdo vedel aky to je film neni to určite nič staré tak od 2004 hore si myslim ....
V tom filme bol chlapik ktroý mal ženu alebo snubenicu ona bola tušim modna navrharka a išli raz aj z 2 kamaratmi na aute na výlet a havaroval do nich kamion a prežil iba on a ked sa zobudil z komy tak mal schopnost že ked sa pozrel na fotku alebo obrazok tak sa vedel presunut do toho času kedy bola ta fotka spravena a vedel vlastne zmenit situaciu a tým aj buducnost ... tak si zachranil snubenku aj z kamaratmi nenarazil do nich už ten kamoin ale buducnost sa zasa vyvijala inač a jeho žena ho už nechcela ... ak by ste niekdo vedel aky to je film neni to určite nič staré tak od 2004 hore si myslim ....
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nieco sa mi mari, zeby to mohlo byt Butterfly Effect 2. Viedela som to sice, ale neviem si spomenut o com to presne bolo. A na CSFD moc toho obsahu neni.Sonic68 napísal:cawte.
//GothaR: ano, je to BE2
-
mirak2
Hardcore addict
nieco take o zatmeni je Yankee na dvore krala Artusa... http://www.csfd.cz/film/18062-yankee-na ... s-court-a/ ale nic s konom.Dewey napísal:Kazde Vianoce chodi film na STV1, kde chalan alebo dievca, uz si nepamatam, spadne z kona ked je v lese na prechadzke a ocitne sa v stredovekej dobe....potom mu chcu ublizit ale prave v ten den je zatmenie slnka a on im povie ze to je koniec sveta tak ho pustia a myslia si ze ma neake extra schopnosti..je to film vacsinou pre deti, no neviem si spomenut na nazov. dik..
Caute , rad by som sa dozvedel nazov nasledujuceho filmu , budem sa Vam ho snazit co najlepsie ako viem a ako si pametam ho opisat.
Film je o tom , ze je jeden parik (chalan a baba - ziadny chlapci z Čuketavnu) no proste lubia sa ale idu na rozdielnu skolu , alebo proste baba chodi na skolu ktora je daleko od toho chalana co lubi .
Ten po case ide za nou , lenze ide aj s jednou stripterkou (aspon sa mi zda) .
Po ceste ako tam idu sa ten chalan do tej stripterky zaluby + ked volal tej svojej povodnej babe myslel si , ze ho podviedla s inym , pretoze jej spolubyvajuca hovorila , ze tu vystraja a povedala niake muzske meno . Lenze to nebol muz ale pes -a iba sa s nim hrala - nie je zoofil .
Nakoniec ked dojdu na tu skolu , ten chalan jej vynada , povie aka je tucna a asi sa da do kopy s tou stripterkou .
Pomocka moze byt , ze sa mi zda , ze ten hlavny hrdina je Mike z Priatelov - ten co chodi co sa ozeni s Phoebe .
No neviem , ci to som to dobre napisal , predsa par rokov uz ubeholo odkedy som to videl naposledy.
Film je o tom , ze je jeden parik (chalan a baba - ziadny chlapci z Čuketavnu) no proste lubia sa ale idu na rozdielnu skolu , alebo proste baba chodi na skolu ktora je daleko od toho chalana co lubi .
Ten po case ide za nou , lenze ide aj s jednou stripterkou (aspon sa mi zda) .
Po ceste ako tam idu sa ten chalan do tej stripterky zaluby + ked volal tej svojej povodnej babe myslel si , ze ho podviedla s inym , pretoze jej spolubyvajuca hovorila , ze tu vystraja a povedala niake muzske meno . Lenze to nebol muz ale pes -a iba sa s nim hrala - nie je zoofil .
Nakoniec ked dojdu na tu skolu , ten chalan jej vynada , povie aka je tucna a asi sa da do kopy s tou stripterkou .
Pomocka moze byt , ze sa mi zda , ze ten hlavny hrdina je Mike z Priatelov - ten co chodi co sa ozeni s Phoebe .
No neviem , ci to som to dobre napisal , predsa par rokov uz ubeholo odkedy som to videl naposledy.
to Talian :
ten film sa vola Overnight Delivery - Nebezpečná zásielka
Dobry film...podobne ako Road Trip
JJ , diki mocmeffisto napísal:to Talian :
Chytila ma nostalgia
John Forbes Nash ml.Gepid napísal:Včera bol na markíze film o schyzofrenikovy. Okolo nejakej druher ráno. Aký to bol názov? Lepšie povedané, skôr ako sa volal ten človek (nie herec)
btw ten film > http://www.csfd.cz/film/4543
-
quancej
Expert
A Beutiful mind(Cista dusa): John Nash (hra ho Russel Crowe)Gepid napísal:Včera bol na markíze film o schyzofrenikovy. Okolo nejakej druher ráno. Aký to bol názov? Lepšie povedané, skôr ako sa volal ten človek (nie herec)
-
axxis
Addict
takze nieco obtiaznejsie
hladam konkretnu show Cirque du soleil, videl som ju uz davno a pamatam si z nej akrobatku, ktora vystupovala na cervenom zamatovom zavese, partiu gymnastov oblecenych ako zombie (robili hlavne ludske pyramidy) a hlavna spevacka bolo asi len 10-11 rocne dievca. nevie niekto, ktora ich show to bola?
edit:// vyriesene, bola to show Quidam
hladam konkretnu show Cirque du soleil, videl som ju uz davno a pamatam si z nej akrobatku, ktora vystupovala na cervenom zamatovom zavese, partiu gymnastov oblecenych ako zombie (robili hlavne ludske pyramidy) a hlavna spevacka bolo asi len 10-11 rocne dievca. nevie niekto, ktora ich show to bola?
edit:// vyriesene, bola to show Quidam
-
lekoklatik
VIP
Toto je myslim Kracajuca skalapippo napísal:1. The Rundown
treti je Dragon: The Bruce Lee Story
inak tu mas presny zoznam filmov - ktory herec (nazov filmu) bol pouzity na postavy zo SF
prvy je The Rundown
inak tu mas presny zoznam filmov - ktory herec (nazov filmu) bol pouzity na postavy zo SF
prvy je The Rundown