CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mna tento napad uz davnejsie napadol. Hraci ktori hraju kvalitne a su nam znami na servery by mohli dostat prava na svoj nick. Uz som sa vela krat stretol so zneuzivanim nicku nejakeho skillera. A este si aj cheaty zapne. No hruza.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

heee: Ubezpecujem ta, ze nik na tvojom nicku nehrava :) PsychoStats maju tendenciu dost bugovat a toto je najcastejsi bug, aj mne sa to vela razy stalo, ze mi PS zaratali polhodinovu session so skore 0:0, alebo som dal dva killy a vedla v tabulke HS som mal 15 HS z 2 killov :) Tak sa neboj :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

dragooo ty si prvy čo si napisal moj nick v CS tak ako sa píše : s troma e :P :P wuaaaaa milujem ta :D . A ked hovoriš tak ako hovoriš tak o.k.
Ale ten napad na ten nick a heslo...hmm to by bolo celkom fajn :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

matk0 napísal:... ale na rodinu je uz vela...
Pri tychto chudakoch sa mi zdviha zaludok aj adrenalin.
Na serveri hram ja, nie moja mama. Lamim ja, nie moj tatko.
Ciferniky by som takym individuam rozbijal o klavesnicu. :evil:
Takym by som daval BAN na tyzden. Ked sa to zopakuje, vyhrali by permanentku. Neznasam, ked si ludia bez pardonu pi*uju na rodinu, ktora v drvivej vacsine pripadov nema s dovodom nadavat NIC spolocne.
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

nemohlo by sa to ustanovit do pravidiel (ak nejake, niekde su) ze nadavanie na rodinu perm? v lepsom priade aj niekde vypisat co moze hrac vyfasovat za porusenie, aby vedeli co si mozu dovolit a aby aj admini v tom mali jasno? len taka poznamka banlist a yossa :) za wh je perm a nie 1day (myslim)
dakujem
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

matk0 napísal: len taka poznamka banlist a yossa :) za wh je perm a nie 1day (myslim)
dakujem
aj ja som len clovek :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

matk0. Pravidlá máš na uvítacej strane serveru. My máme poriadok v tom čo robíme. K YossOvi ako už sám napísal zmýliť sa môže každý.
Nie sme povinní vás informovať čo dostanete za porušenie pravidiel. Máte ich dodržiavať, nie porušovať. Keď sa ti nepáči, navštív nás keď sa páčiť bude.
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

Drago napísal:heee: Ubezpecujem ta, ze nik na tvojom nicku nehrava :) PsychoStats maju tendenciu dost bugovat a toto je najcastejsi bug, aj mne sa to vela razy stalo, ze mi PS zaratali polhodinovu session so skore 0:0, alebo som dal dva killy a vedla v tabulke HS som mal 15 HS z 2 killov :) Tak sa neboj :)
ale musis uznat ze nieco na tom kradnuti nickov bude dragoslav :) napr. s mojim nickom som si uz chytil troch menovcov :) 2 dostali ban, 1 fuckoff (2 s cheatmi, 1 dement) takze tak
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

mohol by som sa opýtať kto všetko sú z fóra admini v CS? aby som mal prehľad :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Steven666 napísal:mohol by som sa opýtať kto všetko sú z fóra admini v CS? aby som mal prehľad :)
http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html tam su vypisany na prve strane :)
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

lekoklatik napísal:matk0. Pravidlá máš na uvítacej strane serveru. My máme poriadok v tom čo robíme. K YossOvi ako už sám napísal zmýliť sa môže každý.
Nie sme povinní vás informovať čo dostanete za porušenie pravidiel. Máte ich dodržiavať, nie porušovať. Keď sa ti nepáči, navštív nás keď sa páčiť bude.
taky agrasivny nemusis byt na mna :) ja viem ze sa yosso zmylil a preto som ho na to iba upozornil :) je fajn, ze mate v tom poriadok, ale myslim ze by bolo menej banov (a tym aj menej prace pre adminov) ak by aj hraci v tom mali poriadok, a mozno by si tolko nenadavali, a bola by aj lepsia atmosfera, obcas to tam dost vrie ale mozno sa iba mylim.
no a teraz cakam, ze ma ides znovu sfuknut, pripadne niekto iny :/
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

matk0 napísal:je fajn, ze mate v tom poriadok, ale myslim ze by bolo menej banov (a tym aj menej prace pre adminov) ak by aj hraci v tom mali poriadok...
S tymto uplne suhlasim.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

si precitajte Netiketu - Pravidla slusneho spravania sa na internete :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

blazer napísal:si precitajte Netiketu - Pravidla slusneho spravania sa na internete :)
Len doplnim, ze to mozte najst aj tu na hojku: http://www.hojko.com/netiketa-povinne-c ... 29409.html :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kto sa nevie spravat, tak tu nema co hladat. Ak mate problem s ovladanim sa a so slovnou zasobou, tak to je potom vas problem.
Notodem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Notodem »

Cawte chcel som povedat ze podla mna mad dad nie je dobry admin pise debilini adminskim pismom dava sprste anketi ze yosso je gay ze ho ma 15 cm a take kktini
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Notodem, bolo to o polnoci keď už nie dlhšie, za to som neni dobrý admin že si robíme navzájom haluz zo seba dvaja? :D Ale dobrý som ti bol keď si chcel meniť mapky a podobne? Dobrý som ti bol keď si vtieral ako sa dalo? Keď ti tak vadia tie ankety a "blbosti" tak mi to napíš tam a ja prestanem, no očividne sa tak nestalo....Stačilo stlačiť len "U" tam dať @ a napísať, alebo poprípade na Plochu... :wink:

//lol že sorry, však si spomeň...Nebudem to riešiť, ani sa mi nechce...takže ber to tak že nič.... :smt081
Notodem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Notodem »

ok sry

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 12:42 )
ako som sa ti vtieral
diRTY
Novice
Novice

Príspevok od používateľa diRTY »

chcel by som doplnit k tým demám..niekedy sa možete aj zmýliť ako v prípade mňa :? takže vám tu upnem taku apply ktorá vám úplne uožní rozoznať cheatera používa sa hlavne v slovenských aj europskych ligách :) ale asi vám to upnem až po dovolenke :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dirty. ďakujeme. Máme svoje "metódy". Už neraz som spomínal Že nás neporovnávaj s "kvalitou" SVK "cs líg". Nikde sme nepísali že admin sa nemôže zmýliť. V tvojom prípade sme sa nezmýlili a už sme to tu rozoberali.

Toto je prvá sťažnosť čo na Mad Dad-a počujem. Popravde neberiem ju ako sťažnosť. Ako sa už sám vyjadril. Ak to niekomu vadí, nech mu to napíše na servery. Ak neuposlúchne, je fajn urobiť screenshot z rozhovoru.

K tým "heslám" na mená. Ako si to akože predstavujete :roll:
Žiaľ musíme sa zmieriť s tým že sme NS server kde nemá každý "práva" na svoje meno, kde je plno hlúpych ľudí ktorí sú tak zaostalí že si nevedia vymyslieť vlastné meno, poprípade len úboho závistliví. A nakoniec tu máme ľudí ktorí hru žiaľ berú tak vážne, že ich vytáča keď im klesne rank. Môžete si povedať že mne sa to hovorí jednoducho, pretože ja na meno "zámku" mám, no však smola. Ja som jeden z tých šťastlivcov. Zaobstarajte si steam, tam sa vám do "skillu" nik nebude montovať.

matk0 nevyletel som na teba. Ako ti už páni povedali keď sa nevedia správať, u nás hrať nebudú, nie že nemusia. A keď už chcú nadávať, tak nech nadávajú. Na takých tam máme cenzúru. Na obchádzanie cenzúry tam má cenzúra nás, adminov :) /nedávno som sa pripojil na jeden server kde cenzúra nebola a skutočne mi tam nebolo hej :/ /

A na záver môjho rozprávkového postu už len toľko, že ma nehorázne teší, ako server rastie. Keď nie kvalitou, aspoň kapacitne :-P /i keď s kvalitou na tom tiež nie sme najhoršie/
Zamknuté