Cenzura sa tak zachova, ale co bude lepsie, nebude nutne minutu "drzat klapacku", ked mam odobrany hlas (-voice Whored Mastros
Je to len napad.
Je na to plugin, stretol som sa s takym, ze si nick priradis na steamID, ale myslim, ze je aj verzia kde si regnes nick priamo cez hru a k nemu heslo, takze by to bolo aj na NS.lekoklatik napísal: K tým "heslám" na mená. Ako si to akože predstavujete![]()
Nejde o to, ze nenadavat. Ja tam nenadavam casto. Ak uz hej, je to obcasne, ventilacne a pindam na TeamFLASHe, bloky a ked mi daju raketu alebo cokolvek na mape 1hp po tom, co mi vyleti spoza chrbta spoluhrac a ja automaticky sekam.blazer napísal:Mastros ved mute je len prvy trest, ak hned po mute zas nadavas dava ti to slap, zapali ta to, alebo rovno slay. Jednoducho nenadavaj
RTV je vazne na demokraciu. Kym sa nenaplni RTV pocet hracov, kaslal by som na zmeny, nech si pindaju, kolko chcu. Zmeny map, ked sa hra nieco nehorazne male pri plnom serveri zastavam.Yos napísal:s tymto musim so vsetkym suhlasit s emaxom, nakolko to rtv stve aj mna. ako uz povedal emax, dust,inferno,nuke , by som na naky ten cas pozastavil a bol by som velmi, velmi zvedavy ci by to rtv vobec bolo a ake mapy by sa votovali. na serveri je plno inych hratelnych map, narozdiel od uz spominanych, ktore sa hraju aj 10x za den.
necakane zdelenie, ze si to jeden z mnohych uvedomilPsychoS napísal:Tu ma fruxo pravdu. Narusa sa pojem demokracia. Ale co je to v dnesnom svete demokracia? To je len bujny vymysel politologov. Aj tak vzdy niekto stoji na vrchu a vsetko to riadi. A to sme my admini. A obcania sa stazuju (myslim tym hracov) a aj tak nic nezmenia. A tak teda navrhujem ako admin aby sa zriadili aj pre nas nejake pravidla. Co mozme a co nie. Takto by sa moholo predist problemom.