Treba s muzmi jednat len v rukavickach?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Nicki »

triple napísal:si normálna?????aj čítaš čo píšeš? druhá polovička tvojho príspevku sa bije s prvou.. asi rozdvojená osobnosť
ale prd ..ak hodim kritiku,nemusi to hned znamenat zaujatost voci muzkemu pokoleniu

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 17:21 )
lollo napísal:netusim o co dotycnej islo :lol: btw si rozmyslala aj nad obsahovou strankou? lebo mne nejako usla pointa ze co si tym prispevkom chcela povedat
noo ze sa niektori diskuteri nedokazu povzniest a brat veci s urcitym nadhladom a humorom,naopak hned sa urazaju..preto,ci su muzi naozaj tak jesitni,ze nedokazu akceptovat negativne nahlady,ani v zivote nie je vsetko ruzove..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak ti poviem ze si obycajna zena, ktora ako vsetky zeny patri do kuchyne ci na penis a nie za pocitac. Povznes sa nad to :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Nicki napísal:ale prd ..ak hodim kritiku,nemusi to hned znamenat zaujatost voci muzkemu pokoleniu
prepac moja, ale ked si niekto pozrie tebou zalozene temy tak v 50% mozno aj viac pripadoch je predmetom "MUZ" v ponimani "ZLA"
neviem ako tebe ale mne pride ze si totalne zaujata feministicka truba ktora si chce v anonymite fora vybit svoju zlost nad nejakou vecou ktoru jej sposobil ten takzvany "MUZ ZLODUCH" a ked jej prispevok niekto vezme vazne a vazne odpovie tak tu zacnes tahat debiliny o tom ze "klidek sak je to len forum, berte to s nadhladom a humorom"
nebolo by naskodu vyjst z tej pivnice a otvorit oci
mi-chau napísal:Tak ti poviem ze si obycajna zena, ktora ako vsetky zeny patri do kuchyne ci na penis a nie za pocitac. Povznes sa nad to :wink:
QFT
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

vendo napísal:QFT
Vendo..uplne fuck co napisem..kazdy chlap vie najlepsie ci to suhlasi..podla toho ma aj primerane reakcie..,ze? :lol:

a zda sa ti blbje :D

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 17:43 )
mi-chau napísal:Tak ti poviem ze si obycajna zena, ktora ako vsetky zeny patri do kuchyne ci na penis a nie za pocitac. Povznes sa nad to :wink:
ano..a pripadne ak nesuhlasim "kultivovane" vyjadrim opacny nazor..;)
mi-chau
Darca
Darca

Nicki napísal:ano..a pripadne ak nesuhlasim "kultivovane" vyjadrim opacny nazor..;)
Mnohi ti ho vyjadrili kultivovane, ale nepomohlo.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

mi-chau napísal:Mnohi ti ho vyjadrili kultivovane, ale nepomohlo.
hm..este si mrkni co je to "kultivovane".. :lol: ..ktori mnohi??..mozes konkretne?..kultivovane ..neznamena trapne narazky a urazky..ale vyjadrit sa K TEME..normalne a bez zbytocnych emocii
mi-chau
Darca
Darca

SharkNX, bolek, Forest... len prva strana tejto diskusie, temy "zvieratka, Muzska "pycha" v centimetroch a metafyzika lasky" nejdem prehladavat.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Treba mužmi jednať v rukavičkách?

Áno, treba. :D Ale teraz vážne: treba, ale takisto ako so ženami, o nič viac, o nič menej. Lebo v prvom ohľade sme hlavne ľudia, až potom sa môžme deliť podľa pohlavia. A to, že sú muži a ženy rozdielny treba brať ako výhodu, inak by sme sa nepriťahovali. :wink: (Teraz som písal psychike)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

mi-chau napísal:SharkNX, bolek, Forest... len prva strana tejto diskusie, temy "zvieratka, Muzska "pycha" v centimetroch a metafyzika lasky" nejdem prehladavat.
suhlas..100% korektne reakcie..a este mi dopln-coze nepomohlo?..vidis tu nejaku novo zalozenu temu na sposob zvieratka??..alebo metafyzika lasky je fasizmus proti muzom?? :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Diagnoza menom Idiocia v priamom prenose :cookies:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

jj.gangy..mas recht..uplne ti sadne :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ze ta to bavi sa tu stale viac a viac hovadit a zhadzovat...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

pocuj, Nicky, aky Ty mas vlastne problem? si skareda, ziadny Ta nechcel a tak si zacala travit vela casu na feministky.com alebo co?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sorry za OT, lebo myslím, že táto téma aj tak nikam nevedie, ale nikdy ma nenapadlo, že existuje taká stránka feministky.com. :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nahodou feministky.com je najlepsi portal co sa humoru tyka na celom cesko-slovenskom internete, neviem co proti tomu mate :-) :-) ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Suhlasim s nordkappom...

inak na tuto dievcinu ma po zbeznom prebehnuti tem napada len jedno internet meme.

boobs or GTFO ;)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

heh ja fakt nechapem na co sem leziete??..ak je nejaka tema pod moju uroven,ani sa tam neukazem..btw..same hero reci na moju osobu...ved na nete sa toho nakeca,ze? :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jo to je pravda ... take forum znesie normlane viac ako papier a to uz je clovece co povedat ... svojsky sa prezentujes, tak si zvykaj aj na svojsky pristup k tvojim nazorom ...

predovsetkym zakladas temu pre ludi .. aby sa v nej diskutovalo .. nie preto aby si mohla vyplakavat ze si este nenasla vyhovujuci klacek ... :-) ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nicki napísal:heh ja fakt nechapem na co sem leziete??..ak je nejaka tema pod moju uroven,ani sa tam neukazem..btw..same hero reci na moju osobu...ved na nete sa toho nakeca,ze? :lol:
Nicki, to je na nete to najhoršie, človek nevidí človeka zoči voči a dovolí si viac. Najhoršie je, že cez pár príspevkov sa ťažko dokazuje, aký človek je. Každý robí chyby, napíše občas niečo, čo ho neskôr zamrzí, zmení názor alebo čo nie je o pár mesiacov pravda, lenže ľudia sa v tom radi hrabú, všetky príspevky ti nájdu, vytrhnú z kontextu a spravia z človeka mnohokrát totálneho debila. Skús sa cez to povzniesť, ak nič nemáš proti mužom, tak sa vyjadruj inak, lebo tvoje príspevky vyznievajú sem- tam divne a keď taká, aká si sa začala prezentovať nie si, useri časom na to prídu. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

naco sem lezieme? forum je verejne, tema je verejna, sme v demokratickej krajine(teda, s touto vladou neviem,neviem), mam pravo vyjadrovat svoj nazor... a moj nazor na tvoje otazky a temy som ti uz napisal...

a ked sme pritom - kto si TY, ze obmedzujes moj "pohyb"na fore, ze mi dobreze nezakazujes prispievat do tvojich tem len preto ze sa ti nepaci co pisem...

uvedom si laskavo, ze pokial budu na svete zeny ako TY, tak potom sa aj chlapi budu spravat k takym ako TY tak, ako sa spravaju(and vice versa of course)
Napísať odpoveď