La Liga:Primera Division
Ja by som chcel taktiez radsej Villu je mi sympatickejsi ako Zlatan ... a ktym komentom ze vyhra CL Arsenal prip. Real - Arsenal nema muzstvo na to aby vyhral takyto turnaj ... mozno o 3-4 roky ked ti mladici dozreju v jednom takom dolezitoom zapase ako semi/finale by ich tym ako Barca alebo ManU rozprasil ako nic. A Real .... k nemu som uz par krat povedal sovj nazor a to je ten ze velke hviezdy ktore naraz dotiahnes ti nezarucia uspech.
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj v Barce bude teraz dobre utocne rozostavenie, Barclenoske 4-3-3
bude obohatena o nove tvare
Ale som cital vcera :
http://osporte.sk/?id_cat=40&news=29427
tak ja uz neviem, kto budu nove posily Barcy??
Som z toho taky idiot ze uz ani neviem ako sa volam
bude obohatena o nove tvare
Ale som cital vcera :
http://osporte.sk/?id_cat=40&news=29427
tak ja uz neviem, kto budu nove posily Barcy??
Som z toho taky idiot ze uz ani neviem ako sa volam
Vyzerá to, že Valencia len tak ľahko Villu nepustí lebo stále robia somariny s cenou, dvíhajú si ju ako chcú. Skôr to teraz vyzerá na prestup Ibrahimoviča (45mil.) + opačným smerom Eto'o (35mil.) a na hosťovanie Alexander Hleb (7,5mil.) S Villom to ružovo nevidím, ak by prestúpil Zlatan, potom by v Barce boli štyria svetoví útočníci a to by im bolo prakticka naprd..
Aby Valencia na to natahovanie s cenou hraca nedoplatila. Buducu sezonu uz Villa nemusi byt tak dobry ako teraz a jeho hodnota moze rapidne klesnut. Naopak moze sa zlepsit ale viacej typujem tu druhu moznost, ze bude horsi.
Inak za toho Ibrahimovica sa mi zda dost vela zplatit a este predat Etaa a Hleba dat na hostovanie.
Na druhu stranu aby Inter nato nedoplatil tak ako minule s Madridom ked predali Ronalda za nejaku cenu plus hrac tusim Solari ktory tam nakoniec ani nejsiel.
Inak za toho Ibrahimovica sa mi zda dost vela zplatit a este predat Etaa a Hleba dat na hostovanie.
Na druhu stranu aby Inter nato nedoplatil tak ako minule s Madridom ked predali Ronalda za nejaku cenu plus hrac tusim Solari ktory tam nakoniec ani nejsiel.
tak ako som hovoril - všetko je uzavreté stačí etoov súhlas
http://www.fcbarcelona.cz/view.php?cisl ... 2009071803
inak- hleb na hosťovanie- aspoň na jeho post vytiahne Pep mladé talenty z Barcy Athletic takže Hlebova neprítomnosť mi vadiť ABSOLÚTNE nebude! etooa predať trebalo- zmluvu predlžiť nechcel a budúce leto by odišiel zadarmo a tak urobia výmenu s útočníkom, ktoré si ho Pep vysníval už dávno a čo sa týka témy Villa- Ibra je pre Barcu lepší- pri technických typoch hráčov musí mať Barca super hlavičkára /super hrota, ktorý to tam bude rozbíjať, dávať góly a zároveň vytvárať priestor pre Messiho s Henrym - navyše Zlatan by s aklimatizáciou nemal mať najmenšie problémy- útočníka s tak fenomenálnou technikou nepoznám
http://www.fcbarcelona.cz/view.php?cisl ... 2009071803
inak- hleb na hosťovanie- aspoň na jeho post vytiahne Pep mladé talenty z Barcy Athletic takže Hlebova neprítomnosť mi vadiť ABSOLÚTNE nebude! etooa predať trebalo- zmluvu predlžiť nechcel a budúce leto by odišiel zadarmo a tak urobia výmenu s útočníkom, ktoré si ho Pep vysníval už dávno a čo sa týka témy Villa- Ibra je pre Barcu lepší- pri technických typoch hráčov musí mať Barca super hlavičkára /super hrota, ktorý to tam bude rozbíjať, dávať góly a zároveň vytvárať priestor pre Messiho s Henrym - navyše Zlatan by s aklimatizáciou nemal mať najmenšie problémy- útočníka s tak fenomenálnou technikou nepoznám
Aký skromný je zrazu pán Ronaldo - ktovie, kto alebo čo ho donútilo k takému výroku 
-
IamMartinQo
Star
nič im nepomôže - ani Ronaldova "skromnosť"Innocence napísal:Aký skromný je zrazu pán Ronaldo - ktovie, kto alebo čo ho donútilo k takému výroku
Ronaldo jednym vyrokom nenapravi svoju reputaciu ... mal tolko velkohubyh vyhlaseni ze toto jedno nezavazi. U man bude Ronaldo vzdy nemysleny blbecek a gayInnocence napísal:Aký skromný je zrazu pán Ronaldo - ktovie, kto alebo čo ho donútilo k takému výroku
-
IamMartinQo
Star
Ale tak treba si zvyknúť, že dnes je každý ako Ronaldo spoločnosťou automaticky považovaný za gaya, to nezmeníš a lepšie je to neriešiť. Mimochodom, Samuel nám už začína štrajkovať, povedal, že do Interu Miláno prestúpi len v prípade, že z neho spravia najlepšie plateného hráča sveta.. OMG! Ako tak čítam, typická "skromnosť" v podaní Ibrahimovič a jeho manažéra.
asi tak, aj keď údajne je naozaj všetko dohodnuté, len treba už etoov súhlas- eXo - napísal:Dajte tomu 2-3 dni a uvidime ze ci s toho daco bude. Aj ked ja by som bol radsej keby prisiel Davidko .... predsa mi je len sympatickejsi ako Ibrahimovic a pozna aj La Ligu a styl akym sa tam hra.
-
IamMartinQo
Star
Čo Ty vieš či nie je taký dobrý, 90% ľudí, čo tu diskutujú (áno, vrátane mňa) si Davida Villu všimlo hlavne v reprezentačnom drese Španielska dajme tomu na EURO'08, Pohári Konfederácii'09 a podobne po boku Torresa, za sebou s podporou Fabregas-Xavi-Iniesta-Silva atď. zatiaľ čo Zlatan vypadáva so Švédskom v úvodných fázach šampionátov, nemá vedľa seba taký dobrý manšaft ako Villa a tak svoj potenciál naplno ukázať nemôže, jeden hráč zápas nespraví.
Čiže nerobme unáhlené zábery, uvidíme, čo spraví v Barcelone, ak Eto'o nebude štrajkovať - a ako tuším Stoffo10 písal, pre Barcu je Zlatan možno vhodnejší než Villa, pretože potrebuje niekoho, kto bude rozrážať priestor pre útleho Messiho + schopného hlavičkovať a zároveň s dobrou kopacou technikou, čo Ibrahimovič spĺňa ideálne..
Čiže nerobme unáhlené zábery, uvidíme, čo spraví v Barcelone, ak Eto'o nebude štrajkovať - a ako tuším Stoffo10 písal, pre Barcu je Zlatan možno vhodnejší než Villa, pretože potrebuje niekoho, kto bude rozrážať priestor pre útleho Messiho + schopného hlavičkovať a zároveň s dobrou kopacou technikou, čo Ibrahimovič spĺňa ideálne..
Innocence ale ja sledujem pravidelne kazdy tyzden La Ligu kedze fandim Barcelone a podla mna Villa v drese Valencie nezaostava o nic viac ako Ibrahimovic. To ze si napisal ze Villu si vsimlo vela ludi hlavne na Eure a ze to bolo preto lebo mal za sebou podporu dobrych hracov je hlupost. Vo Valencii ked bol Villa zraneny tak to islo dolu vodou on tiahne ten tym a podava uz dlho stabilne vykony.
Exo: Dobre, Ty si potom jeden z tých, čo sleduje pravidelne zápasy La Ligy, konkrétne Valencie, o ktorej sa teraz bavíme. Ale asi si ma nepochopil, vysvetľuješ tu, aká je Valencia bez Villu slabá - dobre, veď to som predsa nikde nespochybnil, nepovedal som, že Villa je slabý hráč - viem, že je to jeden z najlepších útočníkov na svete - narážal som skôr na to, ako mnohí zatracujú Ibrahimoviča - (že sa neadaptuje na španielsky štýl futbalu, že takého hráča Barce netreba, že Villa je omnoho lepší a tak) - a v tej súvislosti som povedal, že mnohí Zlatana nepoznajú, lebo pochybujem, že tu niekto sleduje pravidelne zápasy Internazionale a ako som aj vyššie písal, švédska repre nedosahuje také úspechy ako španielska a preto si Ibrahimoviča ľudia menej všímajú. IMHO sa do Barcelony hodí viac ako Villa, toho by som si prial skôr k Torresovi do Liverpoolu.