CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Myslím psychos že práve my admini vieme čo sa smie a čo nie. Pokiaľ nie, nemáme čo robiť na poste admina. Pravidlá máme aj my. Občasný prešľap sa žiaľ stane, nevyhneme sa tomu.PsychoS napísal:Tu ma fruxo pravdu. Narusa sa pojem demokracia. Ale co je to v dnesnom svete demokracia? To je len bujny vymysel politologov. Aj tak vzdy niekto stoji na vrchu a vsetko to riadi. A to sme my admini. A obcania sa stazuju (myslim tym hracov) a aj tak nic nezmenia. A tak teda navrhujem ako admin aby sa zriadili aj pre nas nejake pravidla. Co mozme a co nie. Takto by sa moholo predist problemom.
už nechcem niečo takéto na fóre čítať psychos
...
...dnes som hral na tomto servery po prvyyy krat
.. celkom slusny server
.. uroven by mohla byt vyssia
.. ale tak NS..
a pred tym ako pojde snow davajte aspon 4x indiu nech lamkam prejde na awp chut
a pred tym ako pojde snow davajte aspon 4x indiu nech lamkam prejde na awp chut
no na winter_assault musi byt na servery velmi vela hracov kedze tam je vela chodieb, je to super mapa tak ako klasicky assaultNadeo napísal:Vcera sa hralo par zaujimavych map, ako cs_winter_assault, awp_crazyjump a bola to fun, pri plnom serveri. Musim pochvalit Mad Dada a Yossa, ze ich nechali
-
e.g
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
okey Filipito k tebe : mal som strasne chut na cpl_mill a kedze sa hned vymenila tak som ju vratil s5 ak sa ti to nepaci okey ospravedlnujem sa ti..........a to tonek : to bola velka velka chyba to som nehccel napisat to cez admina vazne sa za to opravedlnujem moc moc a hambim sa , viem ze z tohoto sa nerobia zarty ale ano priznavam napisal som to a moc sa hambim . viackrat to nenapisem no bol som strasne vytoceny z realu a vybil som si to na hracovz ktoremu sa ospravedlnujem , PARDON
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:00 )
no napriklad vcera bol na servery hrac ktoreho nick si nepamatam ale viem ze tam hral prvykrat. ale tiez sa nezaobisiel bez nadavania na admina . myslel som ze mu dam ban ale na co ban nech si nadava banom sa nic nevyriesi (co ked ma dynamicku ) napoji sa zmeni nick a hra dalej.....viete toto si vy hraci nevsimate ....ale akonahle nieco spravi zle admin to uz sa idete stazovat......(admin je vam dobry ked nieco vy potrebujete ale ved sa zamyslite na tim cim my prechadzame ( je to velka zodpovednost) ) my vam vyjdeme v ustreti a na druhy den nas idete zabit za nieco co sa vam nepaci alebo co uznate : ( a admin si tu nadava podme na neho napisat staznost mozno budem HERO a stiahnu mu adminske prava.) co by si robil ty? hmm?
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:00 )
no napriklad vcera bol na servery hrac ktoreho nick si nepamatam ale viem ze tam hral prvykrat. ale tiez sa nezaobisiel bez nadavania na admina . myslel som ze mu dam ban ale na co ban nech si nadava banom sa nic nevyriesi (co ked ma dynamicku ) napoji sa zmeni nick a hra dalej.....viete toto si vy hraci nevsimate ....ale akonahle nieco spravi zle admin to uz sa idete stazovat......(admin je vam dobry ked nieco vy potrebujete ale ved sa zamyslite na tim cim my prechadzame ( je to velka zodpovednost) ) my vam vyjdeme v ustreti a na druhy den nas idete zabit za nieco co sa vam nepaci alebo co uznate : ( a admin si tu nadava podme na neho napisat staznost mozno budem HERO a stiahnu mu adminske prava.) co by si robil ty? hmm?
neni to okey , kedze mapa sa NEVYMENILA HNED ale po asi 20-tich minutach , admin si nema menit mapu podla toho naco ma chut...e.g napísal:mal som strasne chut na cpl_mill a kedze sa hned vymenila tak som ju vratil s5 ak sa ti to nepaci okey
/ a vcera co tam bol hrac h2 a ako si nanho nadaval, citujem , napisal si mu: Som starsi ako tvoj tatko , a kolkoze mas 16-nast? pekny pristup, len tak dalej
hojko by mal mat pristup do historie chatu, tak nam to tu moze skopirovat, ale iba ka sa mu bude chciet
, (ak by ten pristup nemal tak sory).
ale viem ze to tak bolo, a tazko by sa tvoj kamarat pytal vsetkych na tvoju adresu
, omg uznaj si to ze ti csko lezie do hlavy 
//a co sa staram do vasej komunikacie? ved si to pisal adminskym pismom (vacsinu z vasho rozhovoru)
ale viem ze to tak bolo, a tazko by sa tvoj kamarat pytal vsetkych na tvoju adresu
//a co sa staram do vasej komunikacie? ved si to pisal adminskym pismom (vacsinu z vasho rozhovoru)
Filipito, uz to nechaj tak, aj tak to k nicomu nevedie.
K RTV: Chcel by som, aby sa nastavil vacsi pocet ludi, ktori napisu RTV => novy vote. Blazer mi vcera spominal, ze je to nastavene na 60%, preto by sa to mohlo zvysit na 70-80%. Tiez je to niekedy iritujuce, ak si votnete mapu a vzapati uz davate RTV ...
K RTV: Chcel by som, aby sa nastavil vacsi pocet ludi, ktori napisu RTV => novy vote. Blazer mi vcera spominal, ze je to nastavene na 60%, preto by sa to mohlo zvysit na 70-80%. Tiez je to niekedy iritujuce, ak si votnete mapu a vzapati uz davate RTV ...
V tomto sa musim postavit za Filipitove argumenty.
e.g (e.max), naozaj si do chatu, nie adminskym na sklo, ale do chatu, napisal "som starsi jak tvoj tatko" alebo nieco VELMI podobne. To sa da este predychat, ale ked bolo pisane cosi o jeho detoch a vraj dost nechutne... to uz asi stoji za pozastavanie. Neviem, co to ale bolo.
h2 Tvoj kamos naozaj nie je a Tvoje "co ked to je moj kamos ?" povazujem za smiechuhodny splech.
Starame sa do toho, lebo si admin a mas nam ist prikladom.
Citanie si cudzich rozhovorov? Nebud maly. Sukromny rozhovor to nebol. Na to su PMky, icq, RPcky... nie verejny chat vlavo dole.
e.g (e.max), naozaj si do chatu, nie adminskym na sklo, ale do chatu, napisal "som starsi jak tvoj tatko" alebo nieco VELMI podobne. To sa da este predychat, ale ked bolo pisane cosi o jeho detoch a vraj dost nechutne... to uz asi stoji za pozastavanie. Neviem, co to ale bolo.
h2 Tvoj kamos naozaj nie je a Tvoje "co ked to je moj kamos ?" povazujem za smiechuhodny splech.
Starame sa do toho, lebo si admin a mas nam ist prikladom.
Citanie si cudzich rozhovorov? Nebud maly. Sukromny rozhovor to nebol. Na to su PMky, icq, RPcky... nie verejny chat vlavo dole.
-
e.g
Light Expert
okey rozerte ma tu .......aj vy nemate niekedy svoje dni a robite bordel na servery ........vazne prepacte ze som vtedy bol na csku ale ved kolko krat sa mam ospravedlnovat a vazne mastros od teba by som to najmenej cakal ze na mna budes kidat vazne diks
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:48 )
nic uz nepisem .
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:48 )
nic uz nepisem .
-
e.g
Light Expert
dakujem Drago fakt dakujem vidim ze normalnych ludi je malo ......a hovorim vazne poslednykrat PARDON a kto nechce toto pardon prijat tak to uz je jeho vec ..a dufam ze seriozny ludia ho prijmu.....tuto chybu uz nespravim
to Filipito: ja si myslim ze by sme mohli vychadzat spolu normalne a nie cestou hadok aspon ja by som to tak chcel .
to Filipito: ja si myslim ze by sme mohli vychadzat spolu normalne a nie cestou hadok aspon ja by som to tak chcel .