CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ked su dobry hraci tak as da zahrat aj de_dust2 s 4 vs 4 takze poctom ludi to nebude.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

PsychoS napísal:Tu ma fruxo pravdu. Narusa sa pojem demokracia. Ale co je to v dnesnom svete demokracia? To je len bujny vymysel politologov. Aj tak vzdy niekto stoji na vrchu a vsetko to riadi. A to sme my admini. A obcania sa stazuju (myslim tym hracov) a aj tak nic nezmenia. A tak teda navrhujem ako admin aby sa zriadili aj pre nas nejake pravidla. Co mozme a co nie. Takto by sa moholo predist problemom.
Myslím psychos že práve my admini vieme čo sa smie a čo nie. Pokiaľ nie, nemáme čo robiť na poste admina. Pravidlá máme aj my. Občasný prešľap sa žiaľ stane, nevyhneme sa tomu.
už nechcem niečo takéto na fóre čítať psychos
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Kde si mozme precitat Vase pravidla?

So PsychoSom plne suhlasim. Pisal som to milionkrat, ze Vase adminovanie by malo byt jednotne, pravidla prepracovanejsie a platne pre VSETKYCH. Bez vynimiek.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Vcera sa hralo par zaujimavych map, ako cs_winter_assault, awp_crazyjump a bola to fun, pri plnom serveri. Musim pochvalit Mad Dada a Yossa, ze ich nechali :)
Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa Badynko »

...dnes som hral na tomto servery po prvyyy krat :).. celkom slusny server :).. uroven by mohla byt vyssia :).. ale tak NS..

a pred tym ako pojde snow davajte aspon 4x indiu nech lamkam prejde na awp chut :D
Filipito
Darca
Darca

Nadeo napísal:Vcera sa hralo par zaujimavych map, ako cs_winter_assault, awp_crazyjump a bola to fun, pri plnom serveri. Musim pochvalit Mad Dada a Yossa, ze ich nechali :)
no na winter_assault musi byt na servery velmi vela hracov kedze tam je vela chodieb, je to super mapa tak ako klasicky assault :)
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

okey Filipito k tebe : mal som strasne chut na cpl_mill a kedze sa hned vymenila tak som ju vratil s5 ak sa ti to nepaci okey ospravedlnujem sa ti..........a to tonek : to bola velka velka chyba to som nehccel napisat to cez admina vazne sa za to opravedlnujem moc moc a hambim sa , viem ze z tohoto sa nerobia zarty ale ano priznavam napisal som to a moc sa hambim . viackrat to nenapisem no bol som strasne vytoceny z realu a vybil som si to na hracovz ktoremu sa ospravedlnujem , PARDON

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:00 )
no napriklad vcera bol na servery hrac ktoreho nick si nepamatam ale viem ze tam hral prvykrat. ale tiez sa nezaobisiel bez nadavania na admina . myslel som ze mu dam ban ale na co ban nech si nadava banom sa nic nevyriesi (co ked ma dynamicku ) napoji sa zmeni nick a hra dalej.....viete toto si vy hraci nevsimate ....ale akonahle nieco spravi zle admin to uz sa idete stazovat......(admin je vam dobry ked nieco vy potrebujete ale ved sa zamyslite na tim cim my prechadzame ( je to velka zodpovednost) ) my vam vyjdeme v ustreti a na druhy den nas idete zabit za nieco co sa vam nepaci alebo co uznate : ( a admin si tu nadava podme na neho napisat staznost mozno budem HERO a stiahnu mu adminske prava.) co by si robil ty? hmm?
Filipito
Darca
Darca

e.g napísal:mal som strasne chut na cpl_mill a kedze sa hned vymenila tak som ju vratil s5 ak sa ti to nepaci okey
neni to okey , kedze mapa sa NEVYMENILA HNED ale po asi 20-tich minutach , admin si nema menit mapu podla toho naco ma chut...

/ a vcera co tam bol hrac h2 a ako si nanho nadaval, citujem , napisal si mu: Som starsi ako tvoj tatko , a kolkoze mas 16-nast? pekny pristup, len tak dalej :wink:
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Filipito nic som take nehovoril nic vobec nic a vobec ani nevies ako to medzi nami je co ked to je moj kamos ? hmm? co ty sa ddo toho staras .... preco si citas cudzie rozhovory hmm? to by ma zaujimalo co ty si nejaky svaty otec co mi bude kazat ?
Filipito
Darca
Darca

hojko by mal mat pristup do historie chatu, tak nam to tu moze skopirovat, ale iba ka sa mu bude chciet :), (ak by ten pristup nemal tak sory).
ale viem ze to tak bolo, a tazko by sa tvoj kamarat pytal vsetkych na tvoju adresu :roll: , omg uznaj si to ze ti csko lezie do hlavy :)

//a co sa staram do vasej komunikacie? ved si to pisal adminskym pismom (vacsinu z vasho rozhovoru)
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hh Filipito sam si tu series do huby ........preboha mne lezie csko hlavou? a kto tu teraz seka hrdinu ? hmm? preco to tu rozoberas? lebo mne lezie cs hlavou ze?? preto ty si tu hadas na zivot a na smrt

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:37 )
uz som sa ti ospravednil o co ti teraz ide?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Filipito, uz to nechaj tak, aj tak to k nicomu nevedie.

K RTV: Chcel by som, aby sa nastavil vacsi pocet ludi, ktori napisu RTV => novy vote. Blazer mi vcera spominal, ze je to nastavene na 60%, preto by sa to mohlo zvysit na 70-80%. Tiez je to niekedy iritujuce, ak si votnete mapu a vzapati uz davate RTV ...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Trosku sa uvedom co pises ... Ked mas prava nie si boh stale si len hrac a takyto pristup nic neriesi...patrilo e q
Mastros
Light Professional
Light Professional

V tomto sa musim postavit za Filipitove argumenty.
e.g (e.max), naozaj si do chatu, nie adminskym na sklo, ale do chatu, napisal "som starsi jak tvoj tatko" alebo nieco VELMI podobne. To sa da este predychat, ale ked bolo pisane cosi o jeho detoch a vraj dost nechutne... to uz asi stoji za pozastavanie. Neviem, co to ale bolo.
h2 Tvoj kamos naozaj nie je a Tvoje "co ked to je moj kamos ?" povazujem za smiechuhodny splech.
Starame sa do toho, lebo si admin a mas nam ist prikladom.
Citanie si cudzich rozhovorov? Nebud maly. Sukromny rozhovor to nebol. Na to su PMky, icq, RPcky... nie verejny chat vlavo dole.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

okey rozerte ma tu .......aj vy nemate niekedy svoje dni a robite bordel na servery ........vazne prepacte ze som vtedy bol na csku ale ved kolko krat sa mam ospravedlnovat a vazne mastros od teba by som to najmenej cakal ze na mna budes kidat vazne diks

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 12:48 )
nic uz nepisem .
Mastros
Light Professional
Light Professional

Nemam proti Tebe nic, nekydam, neklamem, len pisem holu pravdu.
Mne je to fuk, hadaj sa s Filipitom, kolko chces, ked uznas svoj preslap, ale ja neznesiem krivdu ci nespravodlivost. :?
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

povedal som koncim nic uz nepisem .....pretoze Filipito mi tu hovori ake som decko okey decko konci
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja myslim, ze stacilo :)

Filipito, Mastros: Vy ste adminsku robotu nezazili, takze nemate pravo sudit ju. Ano, emax mozno spravil chybu, niektore vyroky si mohol odpustit, ale kydat nanho tolko sa mi zda ubohe ;)

morfeusko: no comment
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

dakujem Drago fakt dakujem vidim ze normalnych ludi je malo ......a hovorim vazne poslednykrat PARDON a kto nechce toto pardon prijat tak to uz je jeho vec ..a dufam ze seriozny ludia ho prijmu.....tuto chybu uz nespravim

to Filipito: ja si myslim ze by sme mohli vychadzat spolu normalne a nie cestou hadok aspon ja by som to tak chcel .
Filipito
Darca
Darca

ok dobre skoncime s tym , ja som len chcel aby sa to uz neopakovalo .
Drago : adminsku robotu som zazil a uznavam ze to nieje vobec jednoduche
Zamknuté