NAJlepsi FOTOmobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

prečítaš si recenziu na nete. inak to nejde
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

JJ samsungy su dobre ja sam mam omniu a s 5mpx som viac nez spokojny, 12mega to sa dalo cakat .Zachvilu tam daju aj viac lebo vsetko sa zmensuje tak preco nie. :)
Na buduci rok sa mozno obiavy 14,5 megapixel vsetko je mozne.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

A najlepšie je že na takomto obyčajnom marketingovom ťahu zarobia nádherné peniaze pretože im to každý puberťák spapá :) (15mega na tak malu optiku... celkom sranda, nie? :) )
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Dunlop > Moja reč...blbý puberťáci vyžobrú od rodičov love na fon s 15Mpx foťákom čo je dosť smiešne na telefón. Navyše Mpx niesu všetko aby to robilo pekné fotky, ale hlavne, že sa môžu chváliť, že majú taký a taký telefón :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Clean_Up napísal:Dunlop > Moja reč...blbý puberťáci vyžobrú od rodičov love na fon s 15Mpx foťákom čo je dosť smiešne na telefón. Navyše Mpx niesu všetko aby to robilo pekné fotky, ale hlavne, že sa môžu chváliť, že majú taký a taký telefón :D
no megapixely este nie su v mode. Teraz su cool telefony s dotykovym displayom. Staci mi pozriet na nove modely, co sa maju dostat na trh; ziadne normalne funkcie, ale hlavne ze to ma dotykovy display :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Keď mám povedať svoj názor, tak dotykový displej je super vec a riadny posun kupredu z pohľadu ovládateľnosti. Avšak nie dotykový displej nejakého LG z orangeu ktory je za 1€, ale nejaky kvalitnejší stroj s OS. Ale taktiež odsudzujem telefony čisto len s dotykáčom, aspon potvrdzovacie a smerové tlačidlá by mal mať.

Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že keď niekto chytil do ruky moju Xperiu, otočil ju tak hned zahlásil "len 3.2megapixla? čo nanom bolo potom také drahé?" :lol:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Tak to jo...To teraz letí :D Keď vidím tých podnikateľov a kadejakých manažérov ako vymenili N95 (8GB) za 5800 XpressMusic, tak sa im normálne divím a smejem :D Je to pre výrobcov telefónov zlatá baňa. Vyrobia telefón s dotykáčom, ledva tam dajú aké tak funkcie, ale predáva sa to ako teplé rožky, lebo je to teraz "kúúúl" :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Dunlop napísal:Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že keď niekto chytil do ruky moju Xperiu, otočil ju tak hned zahlásil "len 3.2megapixla? čo nanom bolo potom také drahé?" :lol:
presne toto sa mi stava s HTC diamond, blbi ludia...
cintuliak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cintuliak »

hosi mam vaznu dilemu chcem sa kupit mobil behom tohto tyzdna a chcem dve veci od mobilu telefonovat a fotit .........nic ine ma nezaujima ......a neviem sa rozhodnut medzi NOKIA 6220 classic a LG KU-990 ...zaujimalo by ma ktory z nich robi lepsie fotky to je premna hlavne kriterium kedze telefovat vedia obaja :D :D
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Do roku 2008 bol najlepsi fotomobil Nokia N82. Tusim ze je to aj najlepsi fotomobil co ma 5mpx fotoaparat. No a teraz asi Nokia N86 alebo SE Satio
matrix207
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matrix207 »

a co napisete na LG wiewty?..pred pol rokom som ho kupoval hlavne koli dotykovemu a fotaku...ono mi to nadsenie pre ten fotak vydrzalo asi tyzden a potom ma napadlo, ze mobil sa koli fotaku kupovat neoplati...aj 3,2 digitalny fotak robi krajsie foto ako ten samsung 800 ci co
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

3,2Mpix je dnes povazovane za akysi standard a nie za fotak. :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

3,2 MPx je štandard z pohľadu lamiek :D 3,2 je viac, než treba. dokiaľ nespravia poriadnu optiku, tak nech si svojich aj 20MPx strčia :lol: marketing dobrý, to je fakt, na ľudí to zaberá. rovnako ako veľký diplej, aj ked má rozlíšenie napr. 240x320...
som zvedavý, kedy niektorí z výrobcov uvedie mobil s optickým zoomom a celkovo dobre zvládnutým výrobkom :)
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

toto co tu poniektori pisete o fotakoch ze viac ako 3,2 Mpx v mobile je nahovno tak to neviem odkial ste nabrali ja mam na mobile 12 Mpx a je to obrovsky rozdiel medzi akym kolvek inym fotakom v mobile takze ak si niekto chce aspon aku taku kvalitnu fotku spravit a nechce zbytocne vsade vlacit zo sebou kopakt tak potom nevidim problem preco by mobil nemohol mat viacej ako 5Mpx
to len preto tak hovorite lebo ste este s viac ako 3,2Mpx nefotili? lol take rady zboznujem
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Fotil som s 8Mpix, 3,2Mpix aj s 5Mpix a momentalne mam na iPhone 2Mpix a na zachytenie hocjakej momentky mi to BOHATE staci. Nerozumiem preco by som mal mat v telefone xy Mpix, to uz si radsej fakt kupim digitalnu zrkadlovku ak sa tej fotke chcem poriadne venovat. Nie uplne presnym, ale podobnym pripadom su dnesne herne mysky. Maju neviemkolko tisic dpi a aj tak hraci/hracky nevyuzivaju viac ako 1600dpi, cest vynimkam, ktore to davaju na 3200dpi, ale to uz som OT.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Curuj napísal:3,2 MPx je štandard z pohľadu lamiek :D 3,2 je viac, než treba. dokiaľ nespravia poriadnu optiku, tak nech si svojich aj 20MPx strčia :lol: marketing dobrý, to je fakt, na ľudí to zaberá. rovnako ako veľký diplej, aj ked má rozlíšenie napr. 240x320...
som zvedavý, kedy niektorí z výrobcov uvedie mobil s optickým zoomom a celkovo dobre zvládnutým výrobkom :)
http://www.gsmarena.com/samsung_w880_am ... m-2948.php
bonno50
Star
Star

no ja ak nemam na mobile xenonovy blesk a dost Mpx tak ani nekupujem pretoze ja dost vela fotim hlavne s kamaratmi na nejakej alko akcii a podobne cize momentky zo zivota (za vecer aj 200Foto) mam aj kompakt a zrkadlovku ktoru som dostal nedavno a musim sa priznat ze snou este fotit neviem ale proste na nocne akcie su fotomobily ako stvorene
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

bonno50 napísal:no ja ak nemam na mobile xenonovy blesk a dost Mpx tak ani nekupujem pretoze ja dost vela fotim hlavne s kamaratmi na nejakej alko akcii a podobne cize momentky zo zivota (za vecer aj 200Foto) mam aj kompakt a zrkadlovku ktoru som dostal nedavno a musim sa priznat ze snou este fotit neviem ale proste na nocne akcie su fotomobily ako stvorene
Dovolim si odporovat. Mam kamarata, fotograf. Nosi fotak skoro vsade aj na taketo "alko akcie" ako si to nazval. Ak s tym vies narabat a mas trocha kreativity az potom su tie fotky dobre. Sice sa stanu nehody ako obliaty fotak pivom, ale stale ide. :) Proste neverim, ze integrovany fotak do telefonu plne nahradi telo so sklom za taku istu cenu, jednoducho neverim.
bonno50
Star
Star

bol tvoj kamarat uz stym fotakom na vyplach zaludka? alebo na zachytke? asi ak by som fotil profi tak urcite nie s Fonom a Zrkadloku rozbit nechcem
poviem ti nieco moj kamarat ma najaky Samsung nieviem co to za cudo potom dvaja maju Iphone a stale sa taka prihoda ze na diske sa chceli foti s nejakymi babami tak nejak im to stymi ich fotakmi neslo nielenze tam nebolo nic vidiet ale ktomu este taky sum s nocnym fotenim ze ta fotka vyzerala jak keby som fotil bakterie cez mikroskop ktore sa paria tak mi to pripominalo a kde som naklusal ja zapol blesk pekene som ich odfotil a celkom pekene foto bolo na svete :D :D :D asi tolko k tym fotakom a vies kolko takych pripadov bolo kde sa fatk dobry fotomobil hodil?
Napísať odpoveď