Digi TV ZADARMO

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Kefas
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kefas »

No lebo si ho musis pridat do prijimaca... (bohuzial nemozem viac poradit, lebo nikto tu nepisete podrobne info a tak neviem poradit...)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ja osobne nepoznam cloveka co by fishing and hunting nemal..... mne to slape v pohode.. mam 6 linkovy konvertor 6 prijimacov 6 TV a na kazdom to mam..... mam prijimac FERGUSON...

aky mas prijimac? mozno by to celo reinstal FW na novsiu verziu...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

mam digi nelgalne a prijimac mam openbox x-800...skuste poradit ako to nastavit..tieto udaje by mali patrit H&F TV>11785 H 28000
Kefas
Expert
Expert

Malo by to byt vseobecne pre vsetky openboxy:

Jak přidat nový program (nebo transpondér)do seznamu..
:arrow: Na dálkovém ovladači stiskneme menu pak vybereme instalace pak hledá se služba dále ze seznamu satelitů vybrat astra 1D,3A/ku 23,5 stisknout žluté tlačítko Transpondér objeví se seznam transpondérů(TP) vybere se ten (ze seznamu) označ ho ok (bude modrý) a pak zase žluté tl.prohledat a přístroj bude hledat nové kanály na tomto transpondéru.
Nově nalezené programy budou na konci seznamu.

Vrátím se o 3 kroky nazpět ,pokud tam není v seznamu tp ten co potřebujeme ,tak jej musíme přidat ručně a to takto

:arrow: Na dálkovém ovladači stiskneme menu pak vybereme instalace pak hledá se služba dále ze seznamu satelitů vyber astra 1D,3A/ku 23,5 pak stiskni žluté tlačítko transpondér a pak zelené přidat tam se napíše frekvence (příklad-- 11,876 polarizaci H a v položce sr tohle 3.209) pak označíme uložit ,najdeme si ten Tp v seznamu kde jsme ho právě uložily a označíme ok a pak žluté prohledat ...

Snad se mi to povedlo popsat hodně detailně,že jse v tom dá vyznat
Pro znalé uživatele je to samozřejmě hračka ,ale pamatujme na nové uživatele ;)

Návod nie je moj... Zdroj:

Kód: Vybrať všetko

http://www.openboxforum.cz/
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

super diki funguje to ..potesil si ma...dik :)
splatters
Novice
Novice

prijimac Illusion Sat M3 Conax

Príspevok od používateľa splatters »

Caute, prosim vas je nejaka moznost upgradeovat tento prijimac, aby som nemusel stale zadavat nove kody pri zakodovani?diky moc
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

splatters: Aky prijmac??? Ak mas nejaky OpenBox a je pripojeny na net, tak je tam moznost automatickeho updatu kodov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v predmete ma nazov prijimaca ;)
splatters
Novice
Novice

Príspevok od používateľa splatters »

hej hej je to prijimac Illusion Sat M3 Conax , cize predpokladam, ze musim ten box pripojit na net(som myslel, ze upgrade postaci a ono to uz samo vyhlada kody cez sat. signal :))
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mam jednu otazku, ktora sa uplne netyka Digi TV zadarmo, ale myslim, ze riesenie moze byt rovnake pre platiacich aj neplatiacich.
Vec je taka, ze mame standardny balik programov a tam je aj Discovery CE, co je Discovery Channel s ceskym dabingom. Problemom pre mna su uputavky komplet v madarcine, kde nerozumiem ani pol slova a teda vobec netusim co ma kedy ist :) Neda sa to niekde nastavit tak, aby boli tieto uputavky v anglictine, alebo aby bol aspon cely kanal v anglictine?
PS: receiver mame nejaky Humax.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja osobne si viem ovladacom zmenit jazyk kanala...madarsky/rumunsky na niektorych kanaloch na anglicky...hraj sa s ovladacom, len tolko ti viem poradit
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No to viem, pri niektorych kanaloch to ide zmenit na uz spominanu Madarcinu alebo Rumuncinu, pri Discovery nie :(
Len som dufal, ze na to bude nejaky specialny postup, lebo v tom Discovery CE su madarske aj titulky, cize by to chcelo najst iny kanal alebo co. Na stranke digi tv nic podrobnejsie nemaju a asi sa to teda ani nebude dat zmenit :?
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Dobry napad GothaR. Aj mna stve ta vsade pritomna madarcina pocas reklam, pokial to nie su slovenske programi a okrem CT1 a CT2. Dokonca National Geo. je iba v ANG a Madarcine, no nastastie su sk titulki. Ak sa mi podari nieco najst ohladom tohoto, napisem sem.
mrkubo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa mrkubo »

mam to funguje na 100% vsetky kanaly...sem tam treba zadat nejake kody a vsetko v pohode ide dalej ;)
Kefas
Expert
Expert

GothaR napísal:No to viem, pri niektorych kanaloch to ide zmenit na uz spominanu Madarcinu alebo Rumuncinu, pri Discovery nie :(
Len som dufal, ze na to bude nejaky specialny postup, lebo v tom Discovery CE su madarske aj titulky, cize by to chcelo najst iny kanal alebo co. Na stranke digi tv nic podrobnejsie nemaju a asi sa to teda ani nebude dat zmenit :?
No proste madari patria k najpocetnejsim predplatitelom DIGI TV, tak maju aj vlastne discovery... jedina moznost je si naladit nejake ine discovery a reklamy pozerat tam :D
Albunda
Novice
Novice

Digi TV a rodinny dom

Príspevok od používateľa Albunda »

Cawte vsetci. potreboval by som dobru radu. Vsetci riesia pripojenie jedneho TV ale co v rodinnom dome. Chcem pozerat aj v obyvacke aj v kuchyni a povezme aj inde spalna a pod. Ako to mozem prepojit. Som tiez na lazoch 23 km od BA, kde snad ide len telefonna linka (chvala bohu aj s DSL) a inac len satelit. Platim si za Digi hoci som na hranici pozeratelnosti kvality signalu niekde okolo 80% Kocky obrazu mam na dennom rezime a stale to vypadava. (Co na to pomoze?? Vacsia parabola?) Cital som niekde, ze T-COM a Magio ma nejaku srandu co prepoji viac zariadeni po elektrickej sieti. v ramci domacnosti a na kazdej viee pozerat nieco ine. Je nieco take aj pre Humax, alebo Openbox a pod. Nerad by som zakablovaval cely dom hore dole. Ked sme pri tom doma som si urobil WiFi zonu pre internet vie sa niektore z tychto TVSAT zarideni co spominate pripojit k internetu cez Wifi pre update kodov?? Najde sa tu pripadne niekto kto by si chcel urobit fusku a nasiel by mi riesenie pre rodinny dom najlepsie bezdrotovo alebo cez el. siet?? Radsej zaplatim takemuto cloveku ako tym darebakov v Digi. Jaj a to som nespominal, ze mi uz jeden box asi dva mesiace menili lebo sa uplne posral ale ten novy ma len jeden EuroScart konector, takze prepojenie s DVD a TV nehrozi no proste bordel... Prosim ozvite sa mi niekto seriozne, peniaze nesu spoblem dolezita je spokojnost, dostatok programov a pomer cena vykon :o))

Taktiez ma zaujima DVBT kto sa v tom vyzna. Mam na to prijimac aj v notebooku aj v PC, ale nic nechytam...
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Lenze Magio je IPTV. Proste telefonnna zasuvka = router = sietovy kabel alebo adaptery cez 230V rozvody = IP STB. Tie adaptery vlastne sluzia na ethernet siet cez 230V rozvody.

Pozri:
http://www.tntrade.sk/siet-siet-aktivne ... _c286.html

Ale teoreticky... kamos ma tiez satelit a nejaky super STB ma k tomu a ten STB umoznuje streamovat vysielanie aj do LAN siete....
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

GothaR napísal:Mam jednu otazku, ktora sa uplne netyka Digi TV zadarmo, ale myslim, ze riesenie moze byt rovnake pre platiacich aj neplatiacich.
Vec je taka, ze mame standardny balik programov a tam je aj Discovery CE, co je Discovery Channel s ceskym dabingom. Problemom pre mna su uputavky komplet v madarcine, kde nerozumiem ani pol slova a teda vobec netusim co ma kedy ist :) Neda sa to niekde nastavit tak, aby boli tieto uputavky v anglictine, alebo aby bol aspon cely kanal v anglictine?
PS: receiver mame nejaky Humax.
nie neda sa to povodne to chodilo v eng zo zaciatku ale nastupom na madarsky trh sa digi rozhodlo zmenit jazykovu mutaciu na madarcinu (najpocetnejsi trh) digi ako jediny z poskytovatelov na sk/cz trhu poskytuje discovery v madarskej mutacii cize nic s tym nespravis..
FEFE
Expert
Expert

Príspevok od používateľa FEFE »

Ahoj, prosim Vas tak aky primac je na toto odblokovanie digi tv najlepsi ? A potreboval by som to na 2 TV
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

FEFE napísal:Ahoj, prosim Vas tak aky primac je na toto odblokovanie digi tv najlepsi ? A potreboval by som to na 2 TV
http://www.tvsatnitra.sk/online-satelit ... m?vmcchk=1
Zamknuté