Treba s muzmi jednat len v rukavickach?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Maki napísal: uvedom si laskavo, ze pokial budu na svete zeny ako TY, tak potom sa aj chlapi budu spravat k takym ako TY tak, ako sa spravaju(and vice versa of course)
Amen, lepsie to uz ani nemohlo byt napisane :aasmile1:
Nicki napísal:jj.gangy..mas recht..uplne ti sadne :lol:
Fuuuuuh, to v skolke ucia takto kruto odfajcievat ludi, vsak? Tam som naposledy pocul podobny typ reakcie...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

Maki napísal:naco sem lezieme? forum je verejne, tema je verejna, sme v demokratickej krajine(teda, s touto vladou neviem,neviem), mam pravo vyjadrovat svoj nazor... a moj nazor na tvoje otazky a temy som ti uz napisal...

a ked sme pritom - kto si TY, ze obmedzujes moj "pohyb"na fore, ze mi dobreze nezakazujes prispievat do tvojich tem len preto ze sa ti nepaci co pisem...

uvedom si laskavo, ze pokial budu na svete zeny ako TY, tak potom sa aj chlapi budu spravat k takym ako TY tak, ako sa spravaju(and vice versa of course)
nie je to nahodou naopak,ze tebe sa nepaci co pisem,a ake zakladam temy?!?.. :lol: ..Vezmi si to logicky..

zatial si len pisal tvoje chore nezmysli ohladom mojej osoby,ziadny konstruktivna reakcia k teme..Ostatne nekomentujem-zvasty nic viac..ale fajn ze si si dal namahu :lol: ..
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

O co ti vlastne ide?
Nicki napísal:nie je to nahodou naopak,ze tebe sa nepaci co pisem,a ake zakladam temy?!?.. :lol: ..Vezmi si to logicky..
A mam pocit ze tie tvoje zaspamovane, nic nehovoriace temy sa nepacia nikomu. ;)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A aké odpovede by si chcela, keď na fóre je drvivá väčšina chlapov a opačné pohlavie je tu zastúpené v počte 5 a pol. :D

A nemyslíš ten (lepšie povedané tá), kto tu nevie diskutovať, adekvátne reagovať si ty? Ostatní len reagujú na teba. Tak skús nad tým porozmýšľať, lebo inak to bude takto ďalej len pokračovať.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to neboli chore nezmysly moja mila... tu ide skor o to, ze k tvojim temam sa nic konstruktivne napisat neda, lebo uz z prveho prispevku(od teba) nic konstruktivne nevychadza...tak iba reagujem svojimi "chorymi nezmyslami" na tie tvoje nezmysly... poloz raz otazku normalne a nie stylom "ach ja chudera, preco mi chlapi tak ublizuju, ved som inteligentna a oni su len zvery.." :roll: :roll:

potom mozno bude aj nejaka konstruktivna debata...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

strasne trapne to vyzera, ked davas tych smejucich sa smajlov
pozrite sa, ako mam strasne na salame... attention whore
tits or gtfo, alebo chod do kuchyne a sprav mi sendwich
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nema to zmysel ja len citam prispevky a pre istotu nereagujem...autor temy si ozaj riesi nejake komplexy cela diskusia vyznieva ze chlapi su hovada :) Prepac ale co ti kto urobil? ze pises na jednej strane totalne hovadiny a potom suhlasis s nazormi? si schizofrenicka? A este jedna vec prosim ta mozes povedat kolko mas rokov?lebo tvoj menatalny vek ju bud velmi vysoko ze ta nikto nechape alebo velmi nizko ale priklnam sa k tej druhej moznosti. :P :smt009 :chapes: :woa:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

lollo napísal:nema to zmysel ja len citam prispevky a pre istotu nereagujem...autor temy si ozaj riesi nejake komplexy cela diskusia vyznieva ze chlapi su hovada :) Prepac ale co ti kto urobil? ze pises na jednej strane totalne hovadiny a potom suhlasis s nazormi? si schizofrenicka? A este jedna vec prosim ta mozes povedat kolko mas rokov?lebo tvoj menatalny vek ju bud velmi vysoko ze ta nikto nechape alebo velmi nizko ale priklnam sa k tej druhej moznosti. :P :smt009 :chapes: :woa:
O autorovi temu nemas ani sajnu ;)..takze je od veci,sa vobec vyjadrovat.

Btw..schizofrenicka?-ak zadam temu,neznamena to ze sa s nou musim 100% stotoznovat haloooo a skakat na kazdeho,kto s nou nesuhlasi.Ucelom diskusie/aspon ja si myslim/nie je pohadat sa do krvi,resp.si zadubane presadzovat svoj nazor.ktory ani nazorom nie je,pretoze kazda tema,ako som uz x krat napisala,je otvorena otazka,aby ste sa kazdy vyjadrili.prip.dospeli ku kompromisu

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 13:31 )
i-cube napísal:strasne trapne to vyzera, ked davas tych smejucich sa smajlov
pozrite sa, ako mam strasne na salame... attention whore
tits or gtfo, alebo chod do kuchyne a sprav mi sendwich
hm zase ma niekto hrdinske reci.. :lol: ..alias vskutku inteligentna reakcia..

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 13:34 )
Royalflush napísal:O co ti vlastne ide?
A mam pocit ze tie tvoje zaspamovane, nic nehovoriace temy sa nepacia nikomu. ;)
v pohode..ani mne sa nepaci vela veci,a teraz co?;)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

lebo tie tvoje reakcie vobec, ale vobec nie su na urovni pokecu
dajte jej niekto basu na 100 dni :<
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

i-cube napísal:lebo tie tvoje reakcie vobec, ale vobec nie su na urovni pokecu
dajte jej niekto basu na 100 dni :<
budes sa cudovat,ale nie su..zatial nepouzivam vulgarizmi,nikoho si nedovolujem,zosmiesnovat, posudzovat ci odsudzovat-nevyjadrujem sa k jeho osobnemu zivotu-a to z uplne jednoducheho dovodu-pretoze nikoho z vas nepoznam osobne.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nicki napísal:nikoho z vas nepoznam osobne.
Chvalabohu :naturehot:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

k6 napísal:Chvalabohu :naturehot:
napodobne :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Nicki napísal:napodobne :D
Silny odj*b. :chapes:
Potom nezabudni ukazat kamaratkam aka si na hojkovi husta. :new05:
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

cislo tvojich prispevkov sa razne zvysuje, no ich kvalita stale stoji na nule...je nam jasne, ze sa chces vybudovat na osobu fora, ktorej nazory su vazene a pre mnoho ludi inspirativne...skoda ze si sa vybrala zlou cestou...v jednosmerke je zakaz otacania...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

OdinHel napísal:cislo tvojich prispevkov sa razne zvysuje, no ich kvalita stale stoji na nule...je nam jasne, ze sa chces vybudovat na osobu fora, ktorej nazory su vazene a pre mnoho ludi inspirativne...skoda ze si sa vybrala zlou cestou...v jednosmerke je zakaz otacania...
dik moc za prednasku...aj nam je jasne,ze trpis mylnymi dedukciami.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nicki napísal:dik moc za prednasku...aj nam je jasne,ze trpis mylnymi dedukciami.
milna dedukcia je akurat to, ze si dospela k zaveru, ze Ty mas pravdu zatial co vsetci ti zli a hlupi foristi sa postavili nepravom proti Tebe.
btw. ked uz trollis uplne cele forum mohla by si aspon naznakom pripustit, ze monzno aj nemas pravdu a Tvoje temy/prispevky su vazne stupidne

edit://
ludia, teraz ma napadlo, ze sme nalsi partnerku Qertymu! dve dokonale bytosti na jednom fore, neni boha aby sa dokopy nedali. Qwerty kde si? Mas konecne sancu aj Ty, je tu Tebe rovna
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

O takomto case si robi nocnu horsku etapu Tour de France. Musime vyckat.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

axXis napísal:milna dedukcia je akurat to, ze si dospela k zaveru, ze Ty mas pravdu zatial co vsetci ti zli a hlupi foristi sa postavili nepravom proti Tebe.
btw. ked uz trollis uplne cele forum mohla by si aspon naznakom pripustit, ze monzno aj nemas pravdu a Tvoje temy/prispevky su vazne stupidne

ludia, teraz ma napadlo, ze sme nalsi partnerku Qertymu! dve dokonale bytosti na jednom fore, neni boha aby sa dokopy nedali. Qwerty kde si? Mas konecne sancu aj Ty, je tu Tebe rovna
pravda je vzdy relativna zalezitost,teda vzdy je tu moznost,ze sa mozem sakra mylit -po druhe..a co sa tyka mojich stupidnych prispevkov,precitaj si najprv svoje..howk
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

čo majú posledné strany spoločné s témou "Treba s muzmi jednat len v rukavickach?"? Snažte sa neútočiť jeden na druhého, ak nemáte čo k téme tak sa nevyjadrujte. Kto má potrebu komunikácie s Nicki, nech si vypýta jej icq alebo mobil

//edit: a nie, nepociťujem potrebu byť autoritou na internete, ale som zelený a mám povinnosť usmerňovať diskusiu :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

axXis napísal:milna dedukcia je akurat to, ze si dospela k zaveru, ze Ty mas pravdu zatial co vsetci ti zli a hlupi foristi sa postavili nepravom proti Tebe.

trochu sa bojim aby to nebola jedna moja znama, ale ta by pisala daleko feministickejsie, hnusnejsie prispevky a odebovala by vas rad za radom kazdeho, aj mna, ale ja by som si to s nou vybavil po svojom kde by skrotla. . . Fakt, napadlo ma to ze to je ona, ale isto to nie je ona.....
AAAAA ja sa rad zoznamim, . . . :D
Napísať odpoveď