Casillas sa mu približuje, ale lepší určite nie je aj keď je to môj oblúbený bránkár.
Najlepsia futbalova 11
Lampard mozno nie ale Robinho je a okrem ineho su celkovo urcite lepsi ako tvoj spominany Aquilani.Talian napísal:Ono Lampard , Robinho určite nie su typický podhrotový hráči , Rooney tam občas jráva ale tiež je to skôr útočník
Inak to rozostavenie ktore si ty napisal tak s nim hrava aj Benitez a na toho podhorotoveho vyuziva Gerrarda a myslim si ze na tomto poste je najlepsi na svete.
Inter vychadzal najma zo zabezpecenej obrany a stavim sa s tebou ze ak by sme hladali pocet striel na branu Madridu a branu Interu, tak Madrid by s prehladom vyhral. Inymi slovami Cesar nemal co chytat a ked mal tak len splnil to co sa od neho ocakavalo. Nicim svetobornym alebo vinimocnym na mna nezaposoobil. Naopak Casillas a jeho vykon proti Barcelone, najma v prvom zapase bol neuveritelny.Talian napísal:César ked si sledoval aspon Ligu Majstrov , musel si si vsimut jeho kvality , ze je fakt vyborny . Pre mna je Buffon precenovany . Taky Casillas je fakt skvelý , lenže v tejto sezóne sa nevyhol chybám a gólom , ktoré by trebárs César chytil .
K Buffonovi sa vyjadrovat nejdem, toho som uz dlho nevidel chytat.
Ked sa bavime o ortodoxnych pravych kridlach ano. Ale kedze si mozme dat do svojej 11 hocijakych hracov tak urcite pre muzstvo mi bude prinosnejsi Messi alebo Ronaldo.Talian napísal:Inak ja za najlepsie pravé krídla považujem Lennona z Tottenhamu , Jesusa Navasa zo Sevilly , Joaquina a Pabla Hernandeza - obaja Valencia
Každý má právo na názor.. Buffon ti nevyhrá zápas?Talian napísal:Ono je precenovany v tom , ze pol roka nechytal , ale aj tak dostane cenu za najlepsieho golmana .
To ze nerobi chyby je celkom pravda , lenze ani zapas ti nevyhra .
Taky Cesar , Casillas , Given su pre mna lepsi .
Talian, no mne je jasne ze tvoj oblubeny mancaft bude asi AS Rim, ale tato tema neni najoblubenejsia jedenstka ale najlepsia jedenastka.
Takze trocha objektivity nezaskodi kedze sam priznavas ze napr na post Aquilaniho by bol vhodny jak Gerrard tak Kaka a myslim si ze na tomto poste by ho predcilo kopec inych hracov ktory tam ani nehravaju a ktorych som uz vyzsie spominal.
Celkovo z tvojej jedenastky suhlasim len so stoperskou dvojicou, mozno aj lavim obrancom a utocnikom, inak zaloha a brankar sa daju ovela lepsie postavit.
Takze trocha objektivity nezaskodi kedze sam priznavas ze napr na post Aquilaniho by bol vhodny jak Gerrard tak Kaka a myslim si ze na tomto poste by ho predcilo kopec inych hracov ktory tam ani nehravaju a ktorych som uz vyzsie spominal.
Celkovo z tvojej jedenastky suhlasim len so stoperskou dvojicou, mozno aj lavim obrancom a utocnikom, inak zaloha a brankar sa daju ovela lepsie postavit.
Ono si myslím , že tá moja jedenástka by trebárs porazila mužstvo s Gerrardom a Lampardom v strede - viz. Anglická repre a jej skvelé úspechy na medzinárodnej scéne .kali520 napísal:Talian, no mne je jasne ze tvoj oblubeny mancaft bude asi AS Rim, ale tato tema neni najoblubenejsia jedenstka ale najlepsia jedenastka.
Ano, momentalne su skvlele vid http://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-sv ... skupina-6/Talian napísal:Ono si myslím , že tá moja jedenástka by trebárs porazila mužstvo s Gerrardom a Lampardom v strede - viz. Anglická repre a jej skvelé úspechy na medzinárodnej scéne .
Rozhodne lepsie ako napr Talianske fiasko s De Rossim a Aquilanim na pohari konfederacie, druhy menovany dokonca ani nehral, takze stale nechapem jeho zaradenie do top jedenastky.
Ja by som určite uprednostnil do top 11 zálohu s Lampardom a Gerrardom. Obaja sú extra triedy v strede poľa a vedia hrať aj smerom dopredu
Zo Serie A som fanúšik AS, ale odtiaľ by mi do top 11 pasoval len F. Totti pred pár rôčikmi
Bol to geniálny hráč. De Rossi a Aquilani sú taký ten nadpriemer, na Lamparda s Gerrardom sa nechytajú.
Ono keby som to mal fakt postavit podla mien a podla toho , ze mi je jedno ze by to vobec nefungovalo , ale nech su tam tí čo sú považovaný za najlepších tak asi takto .
-------------------------------------Buffon-------------------------------------------
Alves---------------Ferdinad-------------------Terry--------------------------Evra
--------------------------------Xavi-----Lampard-----------------------------------
Messi-------------------------------Gerrard------------------------------CRonaldo
-----------------------------------Ibrahimovics-------------------------------------
-------------------------------------Buffon-------------------------------------------
Alves---------------Ferdinad-------------------Terry--------------------------Evra
--------------------------------Xavi-----Lampard-----------------------------------
Messi-------------------------------Gerrard------------------------------CRonaldo
-----------------------------------Ibrahimovics-------------------------------------
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Parada, vidim ale jedinu malu velmi malu chybicku, Lampard urcite nie je stavany na defenzivneho zaloznika, kopaciu techniku ma excelentnu, ale on branit nevie, ten Xavi je super, ale namiesto Lamparda by som dal takeho Yayu Toreho, Xabiho Alonsa, Gatussa, Gravesena
a este vela vela mien profesionalneho futbalu
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa: