IamMartinQo napísal:Ja nehovorim, ze Etoo som videl hrat jeden zapas, ale on ma taku genialitu v malickostiach, LM rok 2006 aky gol z uhlu dal Almuniovi no??
Ja som na predošlej strane napísal:Ten má IMHO najlepšie roky za sebou, oveľa lepšie hral za Ronaldinhovej éry, teraz je čas prenechať miesto Ibrahimovičovi a sám Pep chce mať v tíme radšej Zlatana, dôvody som spomínal v predošlých príspevkoch.
IamMartinQo napísal:Ja nehovorim, ze Etoo som videl hrat jeden zapas, ale on ma taku genialitu v malickostiach, LM rok 2006 aky gol z uhlu dal Almuniovi no??
To bol podľa Teba gól z uhla ten Eto'ov? Dostal spoza šestnástky krásne načasovanú prihrávku, ktorú tuším ešte niekto lízol, loptu si spracoval ešte pred päťkou a strieľal z cca 3 metrov zoči-voči brankárovi, čo sa uhlom vôbec nazvať nedá! Porovnaj si to s Belettiho gólom a uvidíš, čo je to uhol. Pozri si dajme tomu toto video. Howgh.
No, Alexander Hleb by sa teda mohol vrátiť do Arsenalu, ale skôr to vidím na hosťovanie v nejakom slabšom tíme v Európe. jeho nedávne vyhlásenie celkom jednoznačné: "Pokud většinu času sedíte na lavičce, tak vyhrávání titulů vám přinese málo radosti, zatímco dostat se mezi poslední osmičku v Lize mistrů s Arsenalem bylo nezapomenutelné. Lituji svého odchodu z Londýna, ale bohužel s tím už nejde nic udělat. Wenger byl pro mě jako otec. Považuji ho za jednoho z nejlepších manažerů na světě. Pro takového šéfa chcete na hřišti zemřít. Arsene dokázal vytvořit fantastický tým se skvělou atmosférou. Nepochybuji, že kdyby Arsenal měl stejný rozpočet jako Barcelona, tak by Gunners byli mezi třemi nejlepšími týmy na planetě."
Veľmi pekný článok takisto GUARDIOLA O PLÁNECH NA NOVOU SEZÓNU I O JEDNOTLIVÝCH HRÁČÍCH - páčila sa mi nádherná myšlienka: Já si nemyslím, že Real podepsal ty nejlepší hráče, protože jak řekl Vadano, o Messiho a Iniestu zájem nemají. Je vidno, že z Barcelony sa stáva rodina a takýmito výrokmi sa len utužuje. Takisto zaujímavé hodnotenie hráčov, ale tak čo budem obkecávať, prečítajte si článok.
Innocence napísal:No, Alexander Hleb by sa teda mohol vrátiť do Arsenalu, ale skôr to vidím na hosťovanie v nejakom slabšom tíme v Európe. jeho nedávne vyhlásenie celkom jednoznačné: "Pokud většinu času sedíte na lavičce, tak vyhrávání titulů vám přinese málo radosti, zatímco dostat se mezi poslední osmičku v Lize mistrů s Arsenalem bylo nezapomenutelné. Lituji svého odchodu z Londýna, ale bohužel s tím už nejde nic udělat. Wenger byl pro mě jako otec. Považuji ho za jednoho z nejlepších manažerů na světě. Pro takového šéfa chcete na hřišti zemřít. Arsene dokázal vytvořit fantastický tým se skvělou atmosférou. Nepochybuji, že kdyby Arsenal měl stejný rozpočet jako Barcelona, tak by Gunners byli mezi třemi nejlepšími týmy na planetě."
Veľmi pekný článok takisto GUARDIOLA O PLÁNECH NA NOVOU SEZÓNU I O JEDNOTLIVÝCH HRÁČÍCH - páčila sa mi nádherná myšlienka: Já si nemyslím, že Real podepsal ty nejlepší hráče, protože jak řekl Vadano, o Messiho a Iniestu zájem nemají. Je vidno, že z Barcelony sa stáva rodina a takýmito výrokmi sa len utužuje. Takisto zaujímavé hodnotenie hráčov, ale tak čo budem obkecávať, prečítajte si článok.
aj Barca dokáže vytvoriť skvelý tím s úžasnou atmosférou viď minulá sezóna a Barca nemá o nič väčší rozpočet od Arsenalu len rozdiel je v tom, že Arsenal investoval do nového štadióna a má o čosi slabšie sponzorské zmluvy ako Barca , ale inak sú na stejno to by si musel Hleb zistiť fakty až potom kecať takéto sračky do médií, ale chlapec má komplexy z toho, že vo finále LM ho dal Pepek na tribúnu a teraz sa vyhráža talenty ako Jefren či Gai Asulin sú dvakrát lepší ako Hleb nech si len ide!
tak uvidíme- prvý priateľský real nič moc
p.s. Zlatan I. sa zranil v príprave! pravdepodobne si zlomil ruku a tak je jeho odchod do Barcelony značne ohrozený! pána a to už bolo všetko dohodnuté- aj Sammy sa vraj už dohodol s interom a zajtra sa malo všetko podpísať ma PORAZÍ!
Priateľský Realu s tým Dublinom či čo za prd to bolo, no slabota. Ronaldo v prvom polčase tuctovým hráčom, akurát ho tam pekne stihli nakopnúť (chválim!) a išiel dole. Viac sa mi páčil Benzema, mal pár šancí, dal gól.. Ale tak priateľské zápasy sú zavádzajúce, počkám si na začiatok sezóny a tak zhodnotím.
Stoffo10 napísal:... a Barca nemá o nič väčší rozpočet od Arsenalu len rozdiel je v tom, že Arsenal investoval do nového štadióna a má o čosi slabšie sponzorské zmluvy ako Barca , ale inak sú na stejno to by si musel Hleb zistiť fakty až potom kecať takéto sračky do médií, ale chlapec má komplexy z toho, že vo finále LM ho dal Pepek na tribúnu a teraz sa vyhráža talenty ako Jefren či Gai Asulin sú dvakrát lepší ako Hleb nech si len ide!
Prosím ťa, kde chodíš na takéto drísty? Daj mi nejakú stránku s takýmito žartami, chcem sa viac pobaviť .
Muffi napísal:Prosím ťa, kde chodíš na takéto drísty? Daj mi nejakú stránku s takýmito žartami, chcem sa viac pobaviť .
to, že Arsenal má menej peňazí na prestupy,platy ..... je všeobecne známe a je to kvôli zadlženosti za emirates stadium mnohokrát to verejne oznámili funkcionári arsenalu ja to teraz nemienim hľadať a Barca má najlepšie sponzorské zmluvy zo všetkých veľkoklubov - už len manu majú asi lepšie sa mi zdá- Nike platí ročne 40 mil. eur Barce , ďalších 65 mil.eur od spoločnosti Mediapro za tv práva atď daj si office stránky máš predsa ruky nie?
No, máme tu pár zaujímavých noviniek či už to ohľadom Eto'a alebo iných hráčov. Samuel Eto'o údajne povedal v rozhovore so športovým riaditeľom Internazionale: "Šéfe, jsem nadšený z příchodu do Interu a jsem přesvědčen, že můžeme přivést Ligu mistrů zpět do Milána. Nechci bonusy spojené s góly, které vstřelím. Skórovat je moje práce a za to už jsem placen. Bonusy spojené s týmovým úspěchem, jako Liga mistrů, to je ta správná cesta. A s tímto týmem můžeme vyhrát vše."
Neskôr však vyšla správa o komplikácii prestupu, Eto'o vraj zas niečo štrajkuje a pod. Vraj mu Barcelona odmietla zaplatiť požadované odstupné, preto v Interi žiada vyšší plat, to je riadny dement. Ďalším problémom je nezáujem Mourinha o Alexandra Hleba, tak teda zrejme cena Eto'a ešte narastie, s čím Barca celkom nebude súhlasiť. Všetko sa to pekne motá, uvidíme, ako to dopadne, fakt som zvedavý.
Ďalšou zaujímavou správou je, že by Barca chcela kúpiť ešte jedného kvalitného midfieldera a do úvahy pripadá Fabregas (Arsenal), Mascherano (Liverpool) a zrejme najpravdepodobnejší Poulsen (Juventus), Fabregas ešte podpísal v Arsenale a zrejme tam ešte pár rokov ostane a Mascherano sa tiež vyjadril, že v L'Poole je šťastný.
- eXo - napísal:Fabregas - zbytocnost len by narusil zohranu dvojicu Xavi-Iniesta
Mascherano - preco nie ... vhodna nahrada Yayu Toureho ktory sice nie je zly ale Javier je lepsi
Poulsen - taky nahradnik Toureho keby bol zraneny a ked radsej by som bol keby zaskakoval Sergio Busquets,
Ale ak ste si niekto vsimol, ze Iniesta v poslednych casoch ku koncu sezony, hral kridelneho zaloznika, ale aj utocnika, Xavi je stredny zaloznik, cize s Iniestom on v strede vela nenahra, lebo iniesta je podlamna kridelnik, kdez to Cesc je tip stredoveho hraca, aspon podla mna, a urcite by sa v Barce nestratil, barce teraz treba zhanat nove posily lebo Real pokupil hracikov....
Stoffo správne poznamenal minule, Fabregas do Barcelony príde vtedy, keď Xavi ukončí kariéru, je to ich odchovanec, má Barcu v srdci, je teda viac než pravdepodobné, že sa tam niekedy vráti - a vhodnejšia príležitosť ako odchod Xaviho sa už asi nenájde. S tým Iniestom - podľa mňa jeden z najlepších hráčov sveta, pre mňa n.3 po Messim a Torresovi, robí veľké množstvo práce, je rýchly a šikovný..
Ano nik nemoze povedat ze by si nerobil svoju pracu, este asi pred 3-4 rokmi som o nom vobec nepocul, cize jeto staro-nova posila Barcy, ktora ma neuveritelnu techniku
- eXo - napísal:Fabregas - zbytocnost len by narusil zohranu dvojicu Xavi-Iniesta
Mascherano - preco nie ... vhodna nahrada Yayu Toureho ktory sice nie je zly ale Javier je lepsi
Poulsen - taky nahradnik Toureho keby bol zraneny a ked radsej by som bol keby zaskakoval Sergio Busquets,
Fabregas- príde keď bude Xavi končiť
Mascherano- ako Yaya nie je lepší určite, ale má vraj prísť! Mascheranov agent vyhlásil, že Javier i jeho žena sa v Anglicku cítia strašne a prestup do Barcelony by všetko vyriešil a Guardiola chce ešte 1 záložníka, takže sa začína nová sága ala Mascherano.
Dnes by sa už konečne mali uzavrieť ťahanice okolo Eto'a a Ibrahimoviča. Dúfajme, že Samko odíde, podľa zahraničných médií sa včera Eto'ov agent a vedenie Interu dohodlo na platových podmienkach, neviem, čo teraz bráni prestupu. Každú chvíľu očakávam definitívne spečatenie prestupu. Edit: Hehe, tak so Stoffom sme odoslali príspevok v rovnaký čas, ak je to už teda spečatené, gratulujem Barcelone k zisku výraznej posily!