CS 1.6 Server hojko.com
Mozem ja za to, ze verim v to lepsie v ludoch? 
Chcel by som sa pochvalit, ze som dostal uplne nelogicky kick asi pred 10 minutami. fy_snow, rozohraval som sa s AWPckom, moc mi neslo a to sa e.maxovi nepaci, ze nie som skill ako on, tak mi da kick. Bol by som rad, keby ste neboli zbrkli a premyslali, kym budete trestat poniektori. Pytal som sa na dovod. Vraj laming. Co je laming? Nie nahodou TA, TK, ignoracia bomby aj pri 100hp a uplne nelogicke chovanie hraca, ktore sa da oznacit ako vylozene pokusanie sa o zbytocne natahovanie hry na de_, as_, cs_ ci a_ alebo poniektorych fy_ mapach, kam snow urcite nepatri?
Chcel by som sa pochvalit, ze som dostal uplne nelogicky kick asi pred 10 minutami. fy_snow, rozohraval som sa s AWPckom, moc mi neslo a to sa e.maxovi nepaci, ze nie som skill ako on, tak mi da kick. Bol by som rad, keby ste neboli zbrkli a premyslali, kym budete trestat poniektori. Pytal som sa na dovod. Vraj laming. Co je laming? Nie nahodou TA, TK, ignoracia bomby aj pri 100hp a uplne nelogicke chovanie hraca, ktore sa da oznacit ako vylozene pokusanie sa o zbytocne natahovanie hry na de_, as_, cs_ ci a_ alebo poniektorych fy_ mapach, kam snow urcite nepatri?
Aj ked som na publicu v dany moment nebol, asi viem v com je problem
Nas Mastros, aj ked mu neslo, urcite bral AWP kazde kolo a nepustil k nemu nikoho ineho
emax si s nim chcel zahrat asi tiez, ale nemal moznost, ked si ho stale bral a dal ti kick. Neviem, mozno sa mylim
ale Mastros toto robieva casto (no offence Jano
)
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to jumpstyle: na danu IP uz bola druha sanca dana, je mi luto, ale u nas si nezahras, pokym nebudes mat inu IP, potom ta privitame
to mastros: si robis prdel, ze niekto ti chcel zobrat awp, a ty si do neho zacal strielat
, ked sa ti nedari radsej to zabal, kick bol opravneny
to psychos: nerobi to len tebe, robi to kazdemu, najlepsie ked som sa prihlasoval pod adminom, tak mi vypisalo, ze mam ban, a dokonca aj na aky nick (ten si uz nepamatam), ale vypisalo to uplne odlisnu IP ako mam ja, takze chyba bude niekde na serveri, v niecom, ale nemam ani potuchy v com (mozno banlist, ale o tom pochybujem)
PS: Dragomir chybas nam, pridi nas pozret na server
to mastros: si robis prdel, ze niekto ti chcel zobrat awp, a ty si do neho zacal strielat
to psychos: nerobi to len tebe, robi to kazdemu, najlepsie ked som sa prihlasoval pod adminom, tak mi vypisalo, ze mam ban, a dokonca aj na aky nick (ten si uz nepamatam), ale vypisalo to uplne odlisnu IP ako mam ja, takze chyba bude niekde na serveri, v niecom, ale nemam ani potuchy v com (mozno banlist, ale o tom pochybujem)
PS: Dragomir chybas nam, pridi nas pozret na server
Ved vravim, ze bol opravneny, ospravedlnil som sa a e.max je charakter, ze to chape.PepoJr. napísal:to mastros: si robis prdel, ze niekto ti chcel zobrat awp, a ty si do neho zacal strielat, ked sa ti nedari radsej to zabal, kick bol opravneny
![]()
Zabalit to?
Keby sme v zivote zabalili vsio, co nam nejde na prvy pokus, nemame takmer nic.
BAN na "nikoho" sem/tam aj mne vypise, no nie casto. Naposledy to bolo na omfg, co som sem aj skopcil. Na kicky som si zvykol. Vzdy vykopne aj tristvrte dalsich hracov, napali ma to, ale nie nadlho. Najviac vtedy, ked mam uplne skvele skore a zrazu ma kickne do CSka ci uplne vypne. Za zmienku stoja urcite aj lagy, ktore sa v poslednych dnoch zoparkrat vyskytli...
-
Mad Dad
Medium Star
Jano ty ranker
! Nekradni, nepatrí sa to...
Pepo, dragoslav tam chodí, keby sleduješ situáciu a nehladíš na seba tak si ho všimneš...minule ma okúzlili svojím zahraničným jazykom
(aj keď mu to moc nejde ale snaží sa
)
Psychos...mne to robí tiež...minule som dostal 5x po sebe ban keď som sa pripájal...ale na 6ty krát ma napojilo
V každom prípade, keď je tu dobrá duša čo pomôže kolkovy s tým AMX nastavením v config nech mu napíše čo tam treba porobiť...pretože ja si to už nepametám
Ak už tak niekto spravil, tak sa ospravedlňujem za nadbytočnú vetu:)
Pepo, dragoslav tam chodí, keby sleduješ situáciu a nehladíš na seba tak si ho všimneš...minule ma okúzlili svojím zahraničným jazykom
Psychos...mne to robí tiež...minule som dostal 5x po sebe ban keď som sa pripájal...ale na 6ty krát ma napojilo
V každom prípade, keď je tu dobrá duša čo pomôže kolkovy s tým AMX nastavením v config nech mu napíše čo tam treba porobiť...pretože ja si to už nepametám
Tento navrch je dobry , to by som bol rad,keby ste ma tam pustili,bol by som vam vdacny,a hojko tento server som nasiel nahodne a cital som vseliake komentare na tento server,pocul som ze je tu prijemna komunita ludi a dobre sa tu hraje a ked je nejaky cheater tak dlho nevydrzi na tomto serveri ,takze by som si chcel vyskusat svami vsetkymi zahrat cs,tak prosim vas aspon nie na vzdy,ale kym sa neobjavy ten hrac,ktory dostal ban ?????Mastros napísal:A neda sa skusit stastie?
Nasledovne - dat unBAN na tu IPcku. Ked sa u nas JOKI zjavi, znova sa zaBANuje a tym sa navzdy pochova sanca jumpstyleovej dlhodobej hry na nasom serveri.
-
milan dead
Light Expert
Nick: .s.s.s.s.s.s.
Podozrenie na AB
Zhodli sme sa na tom vsetci pocas hrania....
//Demo som 'zabalilo' znova, skuste teraz.
Ked nie tak tu je link na stiahnutie.
http://www.edisk.cz/stahni/04630/sss.rar_1.12MB.html
Podozrenie na AB
Zhodli sme sa na tom vsetci pocas hrania....
//Demo som 'zabalilo' znova, skuste teraz.
Ked nie tak tu je link na stiahnutie.
http://www.edisk.cz/stahni/04630/sss.rar_1.12MB.html
- Prílohy
-
- sss.rar
- (1.12 MiB) 21 stiahnutí