La Liga:Primera Division

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Viem ze hviezdy nezarucia vysledok ale aj napriek tomu si myslim ze Madrid tuto sezonu nieco vyhra bud LM alebo primeru division.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Vigor napísal:Snad nechces sudit podla pripravnych zapasov, pokial viem aj Barcelona iba remizovala.
1) Tottenham a Itihad to je dosť veľký rozdiel navyše Tottenham v domácom prostredí (wembley)
2) zostava Barcy proti Spurs: Jorquera-Montoya,Cáseres,Fontás,Abidal-Touré,Sánchez,Gudjohnsen-Gai,Pedro,Bojan-

v 2.polčase táto zostava: Pinto-Dalmau, Henrique,Muniesa,Espasandín-Keita,Rueda,Dos Santos-Jefren,Rochina,Oriol.

s touto béčkovou zostavou uhrala Barca remízu s njasilnejšou zostavou spurs v ich prostredí a miestami to bolo podobné bago ako vo finále s manu :D :D

naopak Al-ahly tím na úrovni Itihadu toho Barca porazila 4:1 a s tou istou mládežníckou zostavou- real hral v plnom- ktovie možno tá najsilnejšia zostava barcy bude slabšia ako tá mládežnícka :D :D :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nehral Real zas v plnom ale vytiahol najvacsie tromfy - Ronaldo, Benzema.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Je trapné sa tu posmievať s niakymi trapnými zápasmi , ktoré slúžia aj tak iba na to , aby z týchto zápasov načapali sponozori čo najviac peňazí - to je kvalitná reklama .

Ak sa to stane v súťažnom t.j Liga , pohár , európsky pohár - Lm , El , tak potom tu vyťahujte niečo , ako Barca hrala z Bé mužstvom a hrala lepšie ako Tottenham s najsilnejšou zostavou .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No .. podľa mňa Realu klepnú zas zuby naprázdno. :? Škoda, že v primere nie je viac týmov, ktorý by sa mohli popasovať s Barcou o titul a mať reálne šance okrem Realu :roll:
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:No .. podľa mňa Realu klepnú zas zuby naprázdno. :? Škoda, že v primere nie je viac týmov, ktorý by sa mohli popasovať s Barcou o titul a mať reálne šance okrem Realu :roll:
ja osobne tipujem atlético na 2.miesto a ich káder by napr. v serii-a bojoval o titul ale barca je barca a niekedy real no. :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Nie druhy bude opat Real - potom tam bude 3-6 miesto kde sa bude byt Atletico Valencia Villareal a Seviila rovnako ako minuly rok.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Atletico je dost nevyspitatelny tým , dokážu vyhrať nad hocikým , ale aj nad hocikým aj prehrať . Rovnako tak ako Valencia , ktorú bude zaujímavé sledovať , či sa jej podarí udržať hráčov . Majú kvalitnú posilu na laveho beka Mathieho(sorry neviem , ako sa píše) , ktory im isto pomoze a je schopný zahrat aj na stoperovi , co pri odchode Albiola sa zíde .
Stoffo10
Light Star
Light Star

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

60 000 divákokv v šialenstve privítalo Ibru- škoda, že nezasiahne do prípravy pre zlomený prst na ľavej ruke :(
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nevadí, som zvedavý na jeho debut - ako bude hrať, či splní očakávania atď., lebo keď si spomeniem napríklad na Ševčenka v Chelsea, príde mi do plaču, môj najobľúebenejší hráč, mám jeho dres a takto sa mu pokazila kariéra..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Innocence napísal:Nevadí, som zvedavý na jeho debut - ako bude hrať, či splní očakávania atď., lebo keď si spomeniem napríklad na Ševčenka v Chelsea, príde mi do plaču, môj najobľúebenejší hráč, mám jeho dres a takto sa mu pokazila kariéra..
Veru, vysolili za neho 30 mil. € a nebolo to bohviečo :? Ťažko sa adaptovať z talianskej (kde podával parádne výkony) na anglickú ligu, tak som zvedavý, ako si Ibrahiovič zvykne na španielsku.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2009072809

Radim precitat celkom som sa pobavil.
Innocence
VIP
VIP

Hej, akurát som to včera čítal, to teda musel byť riadny dement, prísť do kotla barcelonských fans v drese Realu, ale tak dostal chlapec, čo si zaslúžil. Takýmto "fanúšikom" by som zakázal vstup na štadión..
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... a-riberyho

Bayern sa Riberyho len tak lahko nevzda, podobne ako Valencia Villu :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Heinze uz je definitivne v Marseille.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

PRe nho urcite dobra volba, lebo teraz real posiluje, Heinze sa mi pacil ked bol v The Reds :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

DObra volba hlavne pre Real. Heinzeho neriesim lebo mi je vrcholne nesympaticky a okrem toho to co predvadzal v Reale by som zvladol myslim aj ja keby som mal kondicku ako on.
Innocence
VIP
VIP

Tak toto sa dalo očakávať, už len čakám, kedy vypukne väčší boom a Real vypoklonkuje všetkých Holanďanov. Celkom ma potešilo víťazstvo Juventusu nad Realom na tom Peace Cupe, síce je to viacmenej charitatívny turnaj, ale rád pozerám na prehry Realu.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Innocence napísal:Tak toto sa dalo očakávať, už len čakám, kedy vypukne väčší boom a Real vypoklonkuje všetkých Holanďanov. Celkom ma potešilo víťazstvo Juventusu nad Realom na tom Peace Cupe, síce je to viacmenej charitatívny turnaj, ale rád pozerám na prehry Realu.
prehra s juve, v zápase s Quitom pískot na bernabeu- čo sa tam od minulej sezóny vlastne zmenilo ?? :D :D :D sú to neskutoční trapáci :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Stoffo10 napísal:prehra s juve, v zápase s Quitom pískot na bernabeu- čo sa tam od minulej sezóny vlastne zmenilo ?? :D :D :D sú to neskutoční trapáci :D
hustý chalan... respect
Napísať odpoveď