La Liga:Primera Division
1) Tottenham a Itihad to je dosť veľký rozdiel navyše Tottenham v domácom prostredí (wembley)Vigor napísal:Snad nechces sudit podla pripravnych zapasov, pokial viem aj Barcelona iba remizovala.
2) zostava Barcy proti Spurs: Jorquera-Montoya,Cáseres,Fontás,Abidal-Touré,Sánchez,Gudjohnsen-Gai,Pedro,Bojan-
v 2.polčase táto zostava: Pinto-Dalmau, Henrique,Muniesa,Espasandín-Keita,Rueda,Dos Santos-Jefren,Rochina,Oriol.
s touto béčkovou zostavou uhrala Barca remízu s njasilnejšou zostavou spurs v ich prostredí a miestami to bolo podobné bago ako vo finále s manu
naopak Al-ahly tím na úrovni Itihadu toho Barca porazila 4:1 a s tou istou mládežníckou zostavou- real hral v plnom- ktovie možno tá najsilnejšia zostava barcy bude slabšia ako tá mládežnícka
Je trapné sa tu posmievať s niakymi trapnými zápasmi , ktoré slúžia aj tak iba na to , aby z týchto zápasov načapali sponozori čo najviac peňazí - to je kvalitná reklama .
Ak sa to stane v súťažnom t.j Liga , pohár , európsky pohár - Lm , El , tak potom tu vyťahujte niečo , ako Barca hrala z Bé mužstvom a hrala lepšie ako Tottenham s najsilnejšou zostavou .
Ak sa to stane v súťažnom t.j Liga , pohár , európsky pohár - Lm , El , tak potom tu vyťahujte niečo , ako Barca hrala z Bé mužstvom a hrala lepšie ako Tottenham s najsilnejšou zostavou .
ja osobne tipujem atlético na 2.miesto a ich káder by napr. v serii-a bojoval o titul ale barca je barca a niekedy real no.Muffi napísal:No .. podľa mňa Realu klepnú zas zuby naprázdno.Škoda, že v primere nie je viac týmov, ktorý by sa mohli popasovať s Barcou o titul a mať reálne šance okrem Realu
Atletico je dost nevyspitatelny tým , dokážu vyhrať nad hocikým , ale aj nad hocikým aj prehrať . Rovnako tak ako Valencia , ktorú bude zaujímavé sledovať , či sa jej podarí udržať hráčov . Majú kvalitnú posilu na laveho beka Mathieho(sorry neviem , ako sa píše) , ktory im isto pomoze a je schopný zahrat aj na stoperovi , co pri odchode Albiola sa zíde .
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
60 000 divákokv v šialenstve privítalo Ibru- škoda, že nezasiahne do prípravy pre zlomený prst na ľavej ruke
60 000 divákokv v šialenstve privítalo Ibru- škoda, že nezasiahne do prípravy pre zlomený prst na ľavej ruke
Veru, vysolili za neho 30 mil. € a nebolo to bohviečoInnocence napísal:Nevadí, som zvedavý na jeho debut - ako bude hrať, či splní očakávania atď., lebo keď si spomeniem napríklad na Ševčenka v Chelsea, príde mi do plaču, môj najobľúebenejší hráč, mám jeho dres a takto sa mu pokazila kariéra..
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... a-riberyho
Bayern sa Riberyho len tak lahko nevzda, podobne ako Valencia Villu
Bayern sa Riberyho len tak lahko nevzda, podobne ako Valencia Villu
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
prehra s juve, v zápase s Quitom pískot na bernabeu- čo sa tam od minulej sezóny vlastne zmenilo ??Innocence napísal:Tak toto sa dalo očakávať, už len čakám, kedy vypukne väčší boom a Real vypoklonkuje všetkých Holanďanov. Celkom ma potešilo víťazstvo Juventusu nad Realom na tom Peace Cupe, síce je to viacmenej charitatívny turnaj, ale rád pozerám na prehry Realu.