s týmto nemožem súhlasiť..že má niekto 2metre neznamená že je nemehlo..ja mám 193cm určite niesom nemotorný,práve naopak..určite sú aj takí ľudia ale ja hrám basket a venujem sa trochu parkouru lebo ma to baví...určite to mám ťažšie napr udržať rovnováhu...keď sa na ruky postavý 175cm chlapec a 193 cm je to trochu rozdiel ale všetko sa dá...niesu všetci mumáci...
Opak napísal:s týmto nemožem súhlasiť..že má niekto 2metre neznamená že je nemehlo..ja mám 193cm určite niesom nemotorný,práve naopak..určite sú aj takí ľudia ale ja hrám basket a venujem sa trochu parkouru lebo ma to baví...určite to mám ťažšie napr udržať rovnováhu...keď sa na ruky postavý 175cm chlapec a 193 cm je to trochu rozdiel ale všetko sa dá...niesu všetci mumáci...
ved jasne nie vsetci vysoki su genglavi , ale vacsinou je to tak , ale neznamena to ze aj maly nemozu byt genglavi
...myslim si,ze naozaj zeny,ktore su prilis vysoke(videla som jednu 2m)..mozu mat problem najst si partnera,ale aj tak kolko parov vo svete existuje takych ,ze zena je o dost vyssia ako muz..a nezalezi na tom,ale na ich laske...a nemyslim si,ze od toho zalezi financne ohodnotenie,ved kolko miliardarov ma len tak tak 1.5m?
ja meriam 185 co je na babu trosku moc ale zije sa s tym super.....povedla by som ze to ma same vyhody az na tych chalanov.....ja neviem ci si to nahovaram ale ono je asi fakt pravda ze vysoky chalani maju radsej mensie baby lebo co som sa s tym stretla tak to bolo vzdy tak........tak pozdravujem setky baby ktore maju podobne trable
begbeee napísal:BTW: viete že najvyšší ľudia žijú v Holandsku? Akože globálne štatisticky sú holanďania najvyšším národom, podobne ako Gruzínci sú dlhoveký.
Počula som to aj ja, priemerná výška skoro 180 cm či ako a Slováci sú tuším 7.
193 cm a ziaden problem v krajine v ktorej zijem to ma aspon vyhodu, vidim nad vacsinu ludi kedze francuzi su znami aj tym ze su to pomerne nizky ludia