ten odkaz je nefunkcny teda stranku zobrazi ale vypise ze stranka neexistuje..bolek napísal:Celkom zaujímavé
no a k teme: ja meriam 184 a zatial som spokojny ale myslim ze to asi nieje konecna vyska..
ten odkaz je nefunkcny teda stranku zobrazi ale vypise ze stranka neexistuje..bolek napísal:Celkom zaujímavé
Jao Ming 4ever. Ja mám niečo okolo 180cm, pri mojom veku 15 rokov celkom dosť by som povedal, ešte rastiem (síce už pomalšie ako niekedy, teraz dám za rok už len max. 2cm) a predpokladám, že tých 190cm dám. Čo sa výšky týka, nepociťujem nejaké mínusy, práveže mi to dosť pomáha pri športe (futbal, volejbal, basketbal). Nemám dôvod sťažovať sa no. Čo sa rodičov týka, mama ma niečo okolo 1,60m a otec niečo tesne pod 1,80, neviem teda po kom som taký vysoký, ale prerástol som ich už oboch.begbeee napísal:Však majú toho vysokého basketbalistu, ten im navýši priemer
Za to máš taký avatar?piton napísal:no ja mam cca 197 a pomaly mi to uz trosku zacina vaditvzdy ked stojim s inymi ludmi, tak tam vyzeram ako past na oko
a o fotkach ani nehovorim...
Male, ale sikovne
No ja sa tiez citim dost trapne, ked stojim vedla 160 cm dievciny...Talian napísal:Ono maju mensi ludia v dost vela veciach oproti vysokym vyhodu .
Ja som stred , okolo 180 cm , ale musim povedat , ze ked je niekto odomna fakt ze o dost vyssi , a postavi sa vedla mna napriklad, tak sa citim dost trapne .