Vysokí vs. nízki ľudia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Akú máte výšku?

do 160 cm
2
1%
160-170 cm
19
8%
170-180 cm
74
31%
180-190 cm
98
42%
190-200 cm
43
18%

Celkom hlasov: 236

Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ten odkaz je nefunkcny teda stranku zobrazi ale vypise ze stranka neexistuje..
no a k teme: ja meriam 184 a zatial som spokojny ale myslim ze to asi nieje konecna vyska..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ide, zaujímavé, iba som to prebehol, ale ten rast od staroveku do súčasnosti zrejme súvisel so zdravším spôsbom života (lepšia strava atď.).
BTW ja mám okolo 185 cm, presne neviem :P
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

begbeee napísal:Však majú toho vysokého basketbalistu, ten im navýši priemer :D
Jao Ming 4ever. Ja mám niečo okolo 180cm, pri mojom veku 15 rokov celkom dosť by som povedal, ešte rastiem (síce už pomalšie ako niekedy, teraz dám za rok už len max. 2cm) a predpokladám, že tých 190cm dám. Čo sa výšky týka, nepociťujem nejaké mínusy, práveže mi to dosť pomáha pri športe (futbal, volejbal, basketbal). Nemám dôvod sťažovať sa no. Čo sa rodičov týka, mama ma niečo okolo 1,60m a otec niečo tesne pod 1,80, neviem teda po kom som taký vysoký, ale prerástol som ich už oboch.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

no ja mam cca 197 a pomaly mi to uz trosku zacina vadit :) vzdy ked stojim s inymi ludmi, tak tam vyzeram ako past na oko :) a o fotkach ani nehovorim...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

piton napísal:no ja mam cca 197 a pomaly mi to uz trosku zacina vadit :) vzdy ked stojim s inymi ludmi, tak tam vyzeram ako past na oko :) a o fotkach ani nehovorim...
Za to máš taký avatar? :D
//: No ten tiež vyzerá byť riadne hovädo (nič v zlom) :)
piton
King
King

nechapem, sry :oops: co to ma s mojim avatarom... ten je z jednej hry
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja mám 200 cm. Mínusy samozrejme pociťujem najmä v tom, že si musím dávať pozor na zárubne a pod. a ešte to trošku blbo vyzerá, pokiaľ je partnerka o 30 cm nižšia (i keď poznám basketbalistku, čo má 190 cm, tá by sa ku mne hodila :P ). Ale na druhej strane mám veľmi dobré predpoklady pre basketbal, ktorému sa aj venujem. A je ľahké ma v dave rozpoznať :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

mam malicko nad 180 . .mozno 181cm a chcem jednoznacne viac minimalne 185-190... proste ej to vyhoda... aspon v mojich ociach...
chcem byt vysoky statny chlap:D zatial som priemerny statny chlap... ziadne neschopne tintitko:D
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

182cm a mozno uz aj viac :) aspon takych 190cm by som chcel :D

Nizky vs vysoky? hmm no asi tí mensi(myslim takych odost nizsich) sa necitia dobre medzi vysokymi,nemozem hovorit za nich.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja mám 174cm a som spokojná. Nevidím žiadne výhody alebo nevýhody mojej výšky, som spokojná. A som rada, že nie som maličká a drobná, lebo z mojich skúsenosti malé drobné ženy musia viac kričať, aby si ich všimli :) Väčšinou sú to baby, ktoré majú zo svojej výšky skrytý komplex, ktorý kompenzujú práve tým, že sú na ľudí "tvrdé" a snažia sa pôsobiť prísnym dojmom a budovať si tak umelú autoritu. Ale to jej samozrejme len moja skúsenosť, určite to nezovšeobecňujem na všetky ženy.
Ale zase na druhej strane, mám kamošku, ktorá je maličká a kupuje si tenisky v detskom oddelení a ušetrí tak kopu peňazí.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

183 ... plne vyhovuje.. viac nepotrebujem.. pride mi to ako normalna vyska..

btw brainiac nerobia nejake taketo testy? viem, hladaju rozdiely medzi chudym a tlstym..ale myslim, ze robili nekedy aj vysoky a nizky :) ked uz to autorke nepomoze aspon sa zabavi
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

mam 173 cm a som maximalne spokojny...v kolektive som byval vzdy jeden z najnizsich. v skole okrem telesnej som to bral skor ako vyhodu(aj tam sa nasli situacie kde moja vyska a obratnost bola lepsia ako doping :D )... lahsie sa odpisovalo, vacsi ma chranili :)
v dospelackom zivote si z toho tiez nerobim tazku hlavu, zmestim sa vsade, na intraku usetrim na jedle :lol: aj ked o tom sa da polemizovat, nemusim si zhanat osobneho krajcira a riesit podobne problemy. nemenil by som :)

dobreho malo urastie, ale zlo sa drzi pri zemi :D
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

192 cm úplne mi to vyhovuje nechcel by som viac ani menej
:)
// najhoršie bolo keď som s kamarátom išiel na poľskom Fiate :lol:
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Tiež mám 192 cm a stačí :lol: Viac už nechcem ani omylom, už teraz si hovorím že je to veľa...trieskať si takmer všade hlavu je fakt veľmi príjemné :lol: hlavne v električkách :oops: a to už ani nehovorím keď sa treba do auta doslova naskladať...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Zabudol som spomenúť ešte tú poslednú dosť veľkú nevýhodu. Ako písal jozi3, tak pri sadaní do auta musím ísť najprv jednou nohou priamo pod volant a až potom druhou. A pri vysadaní to vyzerá, ako keby som sa dostával z Rally voza - chytenie sa rámu auta a následné vyskladanie sa z auta :) Sestra mi hovorí, že to vyzerá dosť humorne, hlavne keď vysadám z môjho Fiatu Uno...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

Nooo, ako čítam, tak sú tu samí velikáni... :D haha, teraz vám tu asi skazím priemer so svojimi 160 cm... som mrňavá, komplexy nemám, však keď príroda nenadelila, v prípade potreby doladíme opätkami... :) (chlápätká, vy túto radu neskúšajte!!!)

ja si nesťažujem, aspoň nemám problém s uložením môjho ja... všade sa zmestím, veľa miesta nezaberiem... hm, so mnou je ale ľahká manipulácia... :D

ale tak samozrejme, pár centimetrov navyše by som prijala... mám strach, že ma raz sekne v krku, keď si vás, pánov na vysokej nohe, budem premeriavať... :lol:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ja mam 170 a pravdepodobne uz viac ani nebudem mat, uz som sa zmieril z roznymi prezyvkami od mojich rovesnikov ktory maju 180-185cm, sice nie som s vyskou spokojny, chcelo by to takych 10cm navyse, ale uz som si zvykol, este som sa nestretol v zivote so situaciou kde by bola moja vyska vyhodou, mozno to znie ako keby som mal z toho komplexy (priznam sa iba take malicke) ale ako sa hovori
Male, ale sikovne
:D

paradoxom je, ze som volakedy byval brankarom na futbale :lol:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ono maju mensi ludia v dost vela veciach oproti vysokym vyhodu .

Ja som stred , okolo 180 cm , ale musim povedat , ze ked je niekto odomna fakt ze o dost vyssi , a postavi sa vedla mna napriklad, tak sa citim dost trapne .
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

weronyka napísal:hm, so mnou je ale ľahká manipulácia... :D
:smt046
ja mám tiež 192cm a nepociťujem žiadne nevýhody..naopak som rád že som taký vysoký..
piton
King
King

Talian napísal:Ono maju mensi ludia v dost vela veciach oproti vysokym vyhodu .

Ja som stred , okolo 180 cm , ale musim povedat , ze ked je niekto odomna fakt ze o dost vyssi , a postavi sa vedla mna napriklad, tak sa citim dost trapne .
No ja sa tiez citim dost trapne, ked stojim vedla 160 cm dievciny... :)
Napísať odpoveď