CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
e.g
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

nech sa paci
Prílohy
demo.zip
(638.17 KiB) 21 stiahnutí
JYSK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa JYSK »

e.g napísal:nech sa paci
take karaaatke :shock: ??? to co si robil jezisi...
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

hehe ale je tam videt AB a SH
JYSK
Novice
Novice

No este ze tak, som myslel ze to bude take odveci ale je to goood. Dakujem. ;)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

JYSK, nechapem teraz vobec tvoju demenciu, uz davno mas ban odomna za cheating, ale kedze mas dynamicku IP tak hravas pod inym nickom. Prosim vysvetli mi, preco sem vobec pises a prezradzas sa?
Mas pocit vitaztva, z toho, ze si hral na serveri???

a prosim po cesky neskusaj pisat :!:
JYSK
Novice
Novice

Nie nemam pocit vitaza ale popri tom ako chaetujem na serveroch - nie vzdy - tak zistim kto cheatuje a hra sa na bossa, ale hravam aj pod nickom kde necheatujem.

A e.g - ja som z normalne rodiny :D :D :D. Co narobis, obcas si musim zacitovat a zaujimave je ako dlho niekedy trva kym na to pridete, ak vobec pridete.... ;) A tento krat som dal SH aby som si pozrel svoje demo :D
Archon
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

JYSK

Príspevok od používateľa Archon »

Sry ale ked sa to nechces naucit hrat tak to nehraj prosim, hlavne nie s cheatmi a na hojkovi! Typicky priklad dozivotnej lamy...
A ak chces demo daj si s botmi, do konzoly napis record "nazov nahravky" a neotravuj normalnych hracov.
JYSK
Novice
Novice

Re: JYSK

Archon napísal:Sry ale ked sa to nechces naucit hrat tak to nehraj prosim, hlavne nie s cheatmi a na hojkovi! Typicky priklad dozivotnej lamy...
A ak chces demo daj si s botmi, do konzoly napis record "nazov nahravky" a neotravuj normalnych hracov.
Ja to viem hrat ale proste niekedy dostanem nervy zo startkillu alebo ked si admin robi co chce a nedodrzuje pravidla...a nehovori mi ze kazdy admin ich dodrziava..
Fiky
Darca
Darca

Re: JYSK

Príspevok od používateľa Fiky »

JYSK napísal:Ja to viem hrat ale proste niekedy dostanem nervy zo startkillu alebo ked si admin robi co chce a nedodrzuje pravidla...a nehovori mi ze kazdy admin ich dodrziava..
A ostatní hráči nemajú nervy z toho že tam nejaké decko behá zo SH a AB ? :wink:

Ty niečo vrav o dodržiavaní pravidiel :lol:
jumpstyle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jumpstyle »

hojko napísal:jumpstyle: Moje vyjadrenie mas na predoslej strane hore.

milan dead: http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html
Hojko no to vyjedreni som si precital a odpisal som na to hned na tej strane posledna je moja odpoved na tvoje vyjadrenie asi si si to nevsimol a mohol by som dostat sancu ??? aspon dokial sa neobjavy ten hrac JOKI hmm??
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Jysky tebe by som taku facku vylepil ze by si sa z nej dogrdzal najprv, a potom by si to pochopil ze si chudak a ked to proste s Cstrike nevies, tak to ani s cheatmi neskusas.

Sopľa.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

JYSK ty si kus idiotského debila... sprosté decko
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ale pani, trochu zdrvorilosti :), on nam chce len pomoct, pretoze ked zapne cheaty on vidi, kto ich ma tiez, a upozorni nas na to,
JYSK je moj vzor, ked budem raz admin tak si stiahnem cheaty, aby som lepsie videl, kto ich ma :wink: (dufam, ze tam je citit ironiu)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Tak chcel by som sa aj ja vyjadrtiť k tejto téme.... To čo JYSK hovorí je totálna pi* ale nie tak úplne. Pokiaľ majú admini viac rozumu tak najlepší spôsob ako odhaliť (Napr .WH) je stiahnúť cheat a spectovať. Áno viem, že máte +-whcko aj vy vo specte ale sám dobre viem, že nie vždy to stačí na jasné odhalenie a usvedčenie... Ale k ostatnému, že cheatovať na serveri sa neprikláňam. Keď už veľmi chceš čítovať JYSK tak daj internet a refresh a najdi ruský server a tam čítuj do zbláznenia. :D :D :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

JYSK napísal:Takze takto...doteraz som cheatoval a stale sem nepridali demo ale BAN som uz dostal ako asi vsetci dobre viete... takze poprosim abyste ho sem urychlene upli.. dakujem s pozdravom JYSK**
a staci na striebornom podnose alebo musi byt zlaty?
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Zas chatar nick I'm fun
Prílohy
fun.rar
(465.56 KiB) 19 stiahnutí
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

takze Mad s hracom idemE'/nejdemE' aka PAIN alias P tiez znamy pod menom Sylvia hrajuci niekedy s nickom RAERHATJEHH alebo Raekwon a inokedy Ocko sa trapit uz nemusis dal som mu od brata fuckoff... s tvojim povolenim... a ked sa tam objavi znova dam mu bez mihnutia oka dalsi... alebo 10...
pre Psychosa: niekto tvrdil ze to je volaky Saw... nic mi to nehovori ale ak tebe ano tak to ries
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Novy cheater:
Nick: omfg ??? !!!
Cas: 18:33
Prehresok:wh
Demo v prilohe :)
Vsimnite si najme to ako vo flashi striela, potom cez stenu na rohu schodoch a tak ako dal Nadea cez tu dosku na balkone, to myslim staci na banan i ked som IP nestihol...ako nahle zacali vypisovat wh wh tak sa odpojil...
BTW preco clovek nemoze tocit demo viac ako 2-3kola? Hned to vyhadzuje von :(
Prílohy
omfg.zip
(2.11 MiB) 23 stiahnutí
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

dOoM^ napísal:takze Mad s hracom idemE'/nejdemE' aka PAIN alias P tiez znamy pod menom Sylvia hrajuci niekedy s nickom RAERHATJEHH alebo Raekwon a inokedy Ocko sa trapit uz nemusis dal som mu od brata fuckoff... s tvojim povolenim... a ked sa tam objavi znova dam mu bez mihnutia oka dalsi... alebo 10...
pre Psychosa: niekto tvrdil ze to je volaky Saw... nic mi to nehovori ale ak tebe ano tak to ries
doom, poviem ti takto, nedal som mu fckoff pretože nechcem resp. nepotrebujem počúvať zase výron od niekoho za to že mu to ničí súbori...tolko k tomu, že si mu dal ty z bratoveho nicku, to je pekné, pretože si vynaliezavý:) a na zodpovednosť iného niečo dávať je podla mňa hujovina, pretože dotyčný čo to vykoná bude mať z toho zle nie ten na koho zodpovednosť to je:)

/Juicy ten cheater omfg je stále ten istý s dynamikou... proste dojde dostane BAN za pár min je naspäť alebo serie na to a dojde inokedy, keď dostane Fuckoff, preinštaluje CS a má zas možnosť dojsť... :smt098 (pre nehoˇ)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

To nie je jeho prvy vystup s WH. omfg mal uz WH, dostal aj BAN a na jednu z mojich IPciek. Davajte mu Foff, hajzlovi. Takto tam zachvilu ani ja hrat nebudem.
Zamknuté