Neviem povedať ako iné, možno sa mi to len zdá, ale je to tam inak usporiadané, proste niečo mi tam nesedí. Je niekde na Facebooku nejaký changelog, proste čo nové robia?audiotrack napísal:v akom zmysle iné? Ja som žiadnu zmenu nespozoroval
-
lekoklatik
VIP
prejdes mysou cez kolonku Priatelia a kliknes na Vsetci priatelia, tu je zoznam priatelov, ale aj tych, ktory este nepotvrdili priatelstvo (Friend Request Pending) , ale neviem, ci toto prave hladashojko napísal:Kamarat mi spominal, ze niekde na FB je aj zoznam ludi, ktorych som ziadal o priatelstvo, ale si ma napriklad nepovolili alebo este neboli online. Vie niekto kde to najdem??? Hladal som a bezvysledne.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na spodu hlavnej stránky to máš, že " Upraviť nastavenia ". Nie v hlavných nastaveniachskypej napísal:ludia ako sa da znova obnovit aby som videl status kamarata, ktoreho som si dal "Skryť" .. hladal som to v nastaveniach ale neviem to tam najst .. ehm ..
-
hornblower
Light Professional
Ramcek
Zdravim ,
Som novy na facebooku a hore mam tento ramcek.K ncomu to nesluzi iba to posuva text zbytocne dole.Povodne tam boli tri veci (pridanie kamaratov) - toto mi zmizlo ostali iba tie dva.Uz som si vyplnil profil a vlozil aj fotku a stale to tam je.
Okrem toho mi pri zaregistrovani pouzivatelskeho mena (username) pyta cislo mobilu.Ludom co boli zaregistrovany skor nic take netrebalo...
Dik za radu.
Som novy na facebooku a hore mam tento ramcek.K ncomu to nesluzi iba to posuva text zbytocne dole.Povodne tam boli tri veci (pridanie kamaratov) - toto mi zmizlo ostali iba tie dva.Uz som si vyplnil profil a vlozil aj fotku a stale to tam je.
Okrem toho mi pri zaregistrovani pouzivatelskeho mena (username) pyta cislo mobilu.Ludom co boli zaregistrovany skor nic take netrebalo...
Dik za radu.
-
audiotrack
VIP
-
hornblower
Light Professional
-
Shark NX
Addict
Zda sa mi ze toto ukazuje kazdemu novemu Uzivatelovi ... Do 2tyzdnov by to malo zmiznut.
A telefonne cislo pyta pre Autorizaciu uzivatela. Ked ho zadas tak ti odoslu autorizacnu SMS ktorej kod zadas do Systemu a on zrusi Captcha ochranne systemy a povolovacie Notifikacie.
Je to ochrana pred SPAMBotmi
A telefonne cislo pyta pre Autorizaciu uzivatela. Ked ho zadas tak ti odoslu autorizacnu SMS ktorej kod zadas do Systemu a on zrusi Captcha ochranne systemy a povolovacie Notifikacie.
Je to ochrana pred SPAMBotmi
-
hornblower
Light Professional
-
Old Dirty Bastard
Guru
Facebook je stále vo vývoji, veci sa menia.. s tým telefónnym číslom v pohode, dostaneš SMS, kde bude kód, zadáš ho tam a nebudeš musieť prepisovať hlúpu CAPTCHU vždy pri komentároch a pod. To hore, ako Shark NX povedal, čoskoro zmizne.hornblower napísal:lenze ludom co boli skor regnuty ked si chceli zaregistrovat mena tak telefonne cislo nepytalo...
Edit: Tak ODB ma predbehol ^^
Nema niekto problem s Facebookom? Nezobrazuje mi informacie od uzivatelov (statusy, nove fotky) na uvodnej stranke. Mam tam len moznost zvolit si status, vlavo menu ako su fotky, videa a podobne, vpravo zase koho si pridat dopriatelov, nove fotky, skupiny, ale hlavnu strednu cast mi neukazuje. Pouzivam FireFox 3.0.12 s AdBlock Plus a GreaseMonkey pluginom pre blokovanie kvizu na FB. Ked dam refresh, tak mi to nacita, ale hned to aj zmizne. Ak vypnem AdBlock a aj GreaseMonkey, tak to nacita v pohode. Kde moze byt problem, ked to az do predvcera ci vcera fungovalo?