Stretko
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
prapacte pani ale ja zajtra nepridem.. mam vybavenu robotu ktora do dnes nebola a uz zajtra musim ist makat ak by som nesiel tak by zohnali niekoho ineho a teraz sa praca dost tazko zhana takze sa tesim ze som nejaku zohnal.. aj ked mi bude luto ze som neni s vami.. no nic neva mozno na buduce.. a majte sa pekne prajem prijemnu zabavu 
Snad nabudude teda.Suffel napísal:prapacte pani ale ja zajtra nepridem.. mam vybavenu robotu ktora do dnes nebola a uz zajtra musim ist makat ak by som nesiel tak by zohnali niekoho ineho a teraz sa praca dost tazko zhana takze sa tesim ze som nejaku zohnal.. aj ked mi bude luto ze som neni s vami.. no nic neva mozno na buduce.. a majte sa pekne prajem prijemnu zabavu
Pozeral som predpoved, a kukal som z okna, zatial to vyzera na sakra dobry vecer. Zistil som ze jedno dve pifka si dat mozem, lebo tie lieky nie su az take tazke.
Tesim sa na vecer, chalani, dufam ze mate dobry fotak na mobile alebo normalny fotak, nech mame daku pamiatku.
Cheers
-
Gepid
Medium Professional
Zdrvicko! Som doma 
Kokos, sedim vo vlaku a zrazu nápis, meškanie: 10min
:D
Ubehlo 10 min. vlak sa rozbehol, a išli sme
BTW: Nechce mi to teraz scanovat
BTW2: Čakám o 2:00 príspevky od kiba+sharka, že akurát došli
BTW3: Aaž teraz som pochopil ten vtip o apačoch
Som nepočul začiatok 
BTW4: Ledva som stihol elektricku
Išla 20:24, ale nemohol som nájsť východ!
:D
Kokos, sedim vo vlaku a zrazu nápis, meškanie: 10min
Ubehlo 10 min. vlak sa rozbehol, a išli sme
BTW: Nechce mi to teraz scanovat
BTW2: Čakám o 2:00 príspevky od kiba+sharka, že akurát došli
BTW3: Aaž teraz som pochopil ten vtip o apačoch
BTW4: Ledva som stihol elektricku
-
reno23
Guru wannabe
len ja som ťa nestihol, dosiel som trosku neskorbolek napísal:...aj keď sme sa správali ako nadržané bláznivé pubertiačkyAle super bolo, hodnotím to viac ako pozitívne, páni, ste skvelí. Len škoda, že to bolo na tých ZP, inak by sme boli aj dlhšie.
-
Fabo
Hardcore addict
Jak poznam sharka tak tam bude do zatvaraciek 
btw druhe kolo KE predbezny navrh 17ho augusta, vynadrite sa. Tentokrat vezmem kludne na plecia organizaciu ja, len sa vyjadrite miestni k lokalu konania. Mne vyhovovala K2, ak by nebolo pekne mozeme ist napr. do Sypky. Ale prijimam aj ine navrhy, tych par pouzitelnych podnikov ktore by som navrhol ja stihli zrusit.
btw druhe kolo KE predbezny navrh 17ho augusta, vynadrite sa. Tentokrat vezmem kludne na plecia organizaciu ja, len sa vyjadrite miestni k lokalu konania. Mne vyhovovala K2, ak by nebolo pekne mozeme ist napr. do Sypky. Ale prijimam aj ine navrhy, tych par pouzitelnych podnikov ktore by som navrhol ja stihli zrusit.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe