Myslím, že ona sa vtedy tiež necíti vedľa teba najpríjemnejšiepiton napísal:No ja sa tiez citim dost trapne, ked stojim vedla 160 cm dievciny...
Vysokí vs. nízki ľudia
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Meriam asi 180 cm (keď sa vyrovnám, tak o trošku viac) a som so svojou výškou spokojný.... Nie je dôležitá výška.... dôležitá je hmotnosť a jej rozdelenie na postave.... Z hľadiska vecí, ktoré ma zaujímajú (bojové umenia, konflikty a veci s tým spojené) je veľká výška skôr nevýhodou.... Pretože vysoký človek má väčšinou falošné sebavedomie, ktoré sa nezakladá na pravde a reálnych možnostiach a pri konflikte s máličko skúseným súperom sa mu to nevyplatí.... Vyšší ľudia sú v boji väčšinou trochu neobratnejší ako ich nižší superi.... Čím je človek vyšší, tým má vyššie ťažisko.... To znamená, že sú menej stabilní a je jednoduchšie ich zraziť na zem.... Najhorší možný scenár je aspoň podľa mňa boj s 160 cm vysokým chlapíkom, ktorý váži cca 120 kg.... Takého človeka je obrovský problém nejako zraziť k zemi, pretože má postavu asi ako kmeň 400 ročného stromu.....