presne takbegbeee napísal:Znak je tuším na chrbte a striedavo robíš kruhy ľavou a pravou rukou..
A granát je to isté ako bomba.
Akože odtiaľ potiaľ, ja som za bezpečnosť...Skákanie v pohode ale len tam kde je hlboká voda a nehrozí nijaké riziko.N@pster napísal:davnejsie ked sme chodili na rybnik sa kupat tak sme skakali zo stromov to bolo to praveodporucam skusit
Samozrejme bezpecnost je prvorada neskacem do vody ked neviem co ma moze cakat pod hladinou niekde inde ako u nas na rybniku by som si to nedovolil lebo tu to uz dobre poznambegbeee napísal:Akože odtiaľ potiaľ, ja som za bezpečnosť...Skákanie v pohode ale len tam kde je hlboká voda a nehrozí nijaké riziko.
Veď koľko detí sa utopilo len toto leto už... myslím, že na Slovensku už tri. Posledný keď skákali do nejakého lomu...
ani mna nebavi plavat. plavam viem. ked skocim tak viem doplavat k brehu a potom zase skocitlekoklatik napísal:V sobotu sme boli na strehovej. Cvičili sme aquabelly či ako sa to píšePekný nástup z kraju bazéna jeden za druhým do vody, a tam už naše trio
Inak skáčem čo ma jednoducho napadne. Saltá, rybky, hlavičky, pupkáče a ja neviem čo ešte všetko. Proste radostne sa šľahnúť do vody. Plávanie ma nebaví a tak plávam pod vodou.