Plavanie/skakanie do vody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

begbeee napísal:Znak je tuším na chrbte a striedavo robíš kruhy ľavou a pravou rukou..
presne tak :)

A granát je to isté ako bomba.
WolfFeral
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa WolfFeral »

ja tiez mam rad plavanie ... a skakanie...to je best :DD
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

davnejsie ked sme chodili na rybnik sa kupat tak sme skakali zo stromov to bolo to prave :D odporucam skusit :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

N@pster napísal:davnejsie ked sme chodili na rybnik sa kupat tak sme skakali zo stromov to bolo to prave :D odporucam skusit :D
Akože odtiaľ potiaľ, ja som za bezpečnosť...Skákanie v pohode ale len tam kde je hlboká voda a nehrozí nijaké riziko.
Veď koľko detí sa utopilo len toto leto už... myslím, že na Slovensku už tri. Posledný keď skákali do nejakého lomu...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

V sobotu sme boli na strehovej. Cvičili sme aquabelly či ako sa to píše :D Pekný nástup z kraju bazéna jeden za druhým do vody, a tam už naše trio :D Inak skáčem čo ma jednoducho napadne. Saltá, rybky, hlavičky, pupkáče a ja neviem čo ešte všetko. Proste radostne sa šľahnúť do vody. Plávanie ma nebaví a tak plávam pod vodou.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

begbeee napísal:Akože odtiaľ potiaľ, ja som za bezpečnosť...Skákanie v pohode ale len tam kde je hlboká voda a nehrozí nijaké riziko.
Veď koľko detí sa utopilo len toto leto už... myslím, že na Slovensku už tri. Posledný keď skákali do nejakého lomu...
Samozrejme bezpecnost je prvorada neskacem do vody ked neviem co ma moze cakat pod hladinou niekde inde ako u nas na rybniku by som si to nedovolil lebo tu to uz dobre poznam
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

my sme väčšinou skákali z plavčíkovej chatky. Je na vyvýšenom mieste a vysoká asi 2,5 metra. Do vody sme teda skákali asi z 3,5 metrovej výšky a tam už menej vydarený skok je pekne cítiť.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Skáčete do vody aj z väčšej výšky? Ja som kedysi skákal z piešťanskéhých mostov, a bolo to fajn. Teraz ma to už ale moc neláka..
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

lekoklatik napísal:V sobotu sme boli na strehovej. Cvičili sme aquabelly či ako sa to píše :D Pekný nástup z kraju bazéna jeden za druhým do vody, a tam už naše trio :D Inak skáčem čo ma jednoducho napadne. Saltá, rybky, hlavičky, pupkáče a ja neviem čo ešte všetko. Proste radostne sa šľahnúť do vody. Plávanie ma nebaví a tak plávam pod vodou.
ani mna nebavi plavat. plavam viem. ked skocim tak viem doplavat k brehu a potom zase skocit :lol: to mi staci
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

inak ked uz kecate o tom co robite v bazene.. tak ja zvyknem robit take ze sa chytim rukami brehu, nohami sa zapriem o kraj bazenu a rychlo sa potom odrazim.. paradna vlna.. raz sa jedna teta zacala topit :D:D
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Hmm, plávať ma moc nebaví.... Ale tie lekoklatik-ove aquabelly môže byť sranda, len to by muselo ísť vyše ľudí :D
Ja ked tak skôr potápanie 8)
2 ChallengerQo: To je celkom fun, ešte skús jednu vec :D Ked si vo vode, vylož si na kraj bazéna nohy :D Len potom sa musíš rukami rozháňať aby si sa udržal na hladine :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ja som zazil raz jeden incident. Boli sme na bagrovisku, takze do vody sa dalo jedine skokom s utesu. A ja som rad skakal. Az do doby nez neprisli traja mladici na aute. A ten jeden hned prvy. Vybehol s auta ze ide skocit. A aj skocil. Debil vobec sa nepozrel ako daleko je utes od vody. A tak teda hodil sipku do strku. On to prezil akurat bol tak krvavy ako keby ho kosacka presla. No a odvtedy uz neskacem do vody. Mam taky troska strach. Ale to ze neskacem neznamena ze uz nikdy neskocim.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Plávanie najmä prsíčka, ale zvládnem aj kraula, znak, mačičku, korytnačku a iné zvieracie derivácie, čo sme si vymysleli ako deti. :)
Skákanie milujem, bomba je klasika, spomínaná točená múmia, ak nie je vysoký breh, tak aj šípku, niekedy z toho vznikne pupkáč. :D A učila som sa aj salto, ale vždy som skončila na chrbte a dobre to štípalo. :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

taka pikoska.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

skacem ...skoro stale :-D mna to nehorazne bavi..je to take ako keby som leteeel :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

joejoe napísal:..je to take ako keby som leteeel :lol:
Však letíš, nie? :D Chvíľu :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ked skacem tak co ma napadne - salto dopredu, dozadu, rybicky, bomby, vlnu.. :D

ale mam s rybickou zlu skusenost ked som sa skoro zlomil.... au moje krize... vtedy mi asi vyskocila platnicka

inak plavanie mam radsej - hlavne prsia a znak, obcas kraul(kedze je slaba kondicka :D)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ako vlnu nechapem ja len poznam sipka rybicka bomba a tulen co je taka somarina
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vlna - nevedel som ako to nazvat - ide o to ze skocis s rozpazenymi rukami, nohy pokecene dozadu a snazis sa dopadnut co najvacsou plochou na vodu tak, aby si poslal vlnu na nejake baby...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Makiho metódu poznajú asi len tí odvážnejší :)
Nemám však rád keď niekto neustále špliecha na kamarátky. Pretože sa s nimi poväčšine zdržiavam aj ja...
Príde mi to stupídne :|
Napísať odpoveď