F.A. Premier league
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj NIKTO nema sancu Emirates Cup vyhra ARSENAL
http://www.gunners.cz/index.php?option= ... mid=100067
bude tazke rozhodovat
Rangers, Atletico ani Paris ST. Germain nemaju sancu
MOJE NAJOBLUBENEJSIE O ANDREKJOVI VIDEL SOM HO ASI UZ 20x
http://www.gunners.cz/index.php?option= ... mid=100067
bude tazke rozhodovat
Rangers, Atletico ani Paris ST. Germain nemaju sancu
MOJE NAJOBLUBENEJSIE O ANDREKJOVI VIDEL SOM HO ASI UZ 20x
-
IamMartinQo
Star
-
IamMartinQo
Star
Bože chlape , to je teda fakt problemPePo.Q64 napísal:mám vážny problém asi lebo som fanúšik Liverpoolu aj ManUtd. a to sú najväčší rivali ale tak čo už mám rád anglický klub. futbal
Poznam ludi , ktory maju oblubene kluby Arsenal s Tottenhamom , ci AS Rim s Laziom .
Nie je na tom nic , aj ked je to trochu vtipne , a vacina fanusikov - 90% to nepochopí .
-
IamMartinQo
Star
THE GUNNERS 3:0 Rangers
Highlights
Krasne chlapci Jack dal dva goly a ukazal ze patri do zakladu
THE GUNNERS
Highlights
Krasne chlapci Jack dal dva goly a ukazal ze patri do zakladu
Kód: Vybrať všetko
http://www.gunners.cz/Si nerob srandu s tým gunners.cz keď už máme aj gunners.sk 
Čo sa zápasu týka, proste paráda, v prvom polčase sme Rangers k ničomu nepustili (teda okrem toho, keď si dal Silvestre takmer vlastný gól) a v druhom už hral Rangers na dlhé nakopávané lopty, dostával sa síce do dobrých šancí, no gól nedal. V parádnej forme hral Wilshere, ktorý sa s obrancami hral, dovoľoval si veci ako starý 35r. mazák, proste paráda. Už len v takomto veľkom štýle začať sezónu a ide sa na titul!

Čo sa zápasu týka, proste paráda, v prvom polčase sme Rangers k ničomu nepustili (teda okrem toho, keď si dal Silvestre takmer vlastný gól) a v druhom už hral Rangers na dlhé nakopávané lopty, dostával sa síce do dobrých šancí, no gól nedal. V parádnej forme hral Wilshere, ktorý sa s obrancami hral, dovoľoval si veci ako starý 35r. mazák, proste paráda. Už len v takomto veľkom štýle začať sezónu a ide sa na titul!
Bezurazky ale Toure ma pravdu. Arsenal mal velmi dobreho vodcu a to v podoébe Gallasa, lenze ten povedal nieco co sa Wengerovi nepacilo a co podla mna tiez bola pravda (mozno si spominate na incident ked kritizoval hracov najma drzost mladych atd) a nakoniec mu kapitansku pasku zobral. Gallas od vtedy posobi dojom "serem nato odvediem si svoju robotu a nic neriesim"Innocence napísal:Mimochodom, ako práve čítam, tak z Kola Tourého sa vykľul riadny hajzel, rýpe do svojho bývalého klubu, toto mu len tak neprejde. Kolo Touré: V tíme Arsenalu chýba prirodzený vodca. odteraz ho nemám rád.
Celkvo ak ma byt tym spravnym vodcom Fabregass, tak sa nic ine neda len s Kolom suhlasit.
Ale no, Hughes tam trenoval este pred prichodom arabov.IamMartinQo napísal:.Keby vydrbany Arabi nekupili terajsi ManArab - opat slovo od Innocenca tak by to bol obycajny klub ako napr Blackburn......A takisto pochybujem ze by tam trenoval Mark Hughes
Co sa tyka obrany Arsenalu ktora tu bola rozoberana. Jedina mozna alternativa mi pride Gallas, Song. Ked jeden z nich vypadne bude mat Arsenal velke problemi. Vazne to chce nejakeho poriadneho obrancu..
-
IamMartinQo
Star
Ebouemu to včera nešlo veľmi s tou podporou útoku teda, ale tak, mne je jedno, kto bude hrať v obrane, len nech nehrá Mikael Silvestre, veď aj včera dosť nemotorne trafil loptu a skoro oblo z toho vlastný gól.
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 7:47 )
Ak by teda Villa prestúpil do Liverpoolu, nebol by som proti
Villa jasne povedal, že nechce ísť zo Španielska- že buď Valencia alebo Barcelona a tí novinári sú idioti - Villa stokrát povie : Ostávam vo Valencii a tí budú špekulovať do zbláznenia.Innocence napísal:Ebouemu to včera nešlo veľmi s tou podporou útoku teda, ale tak, mne je jedno, kto bude hrať v obrane, len nech nehrá Mikael Silvestre, veď aj včera dosť nemotorne trafil loptu a skoro oblo z toho vlastný gól.
Pre Goonerov som sa trošku posnažil a napísal článok, nech sa páči: http://gunners.sk/2009/08/03/do-toho-arsenal/ (aj zdrbať ma môžte zaňho) 
No, s tým Villom je to dosť zamotané, ale keď si predstavím tandem Villa-Torres, to by už bola iná liga. Ale myslím, že Valencia si ho ešte nechá, čo sa im nemusí vyplatiť, Barcelona kúpila Ibrahimoviča, teraz im IMHO Villu netreba, dúfam len, že neskončí v Reale. Btw. Senderos ide do Evertonu *YAHOO*
No, s tým Villom je to dosť zamotané, ale keď si predstavím tandem Villa-Torres, to by už bola iná liga. Ale myslím, že Valencia si ho ešte nechá, čo sa im nemusí vyplatiť, Barcelona kúpila Ibrahimoviča, teraz im IMHO Villu netreba, dúfam len, že neskončí v Reale. Btw. Senderos ide do Evertonu *YAHOO*
-
IamMartinQo
Star