F.A. Premier league

O športe...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Santa Cruz hral v Blackburne, ak aspoň trochu sleduješ EPL, tak si si ho musel všimnúť...
A som veľmi zvedavý, či bude v základe City hrávať Tévez...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ja som velmi zvedavy ako to postavia. Osobne by som to tipol asi takto - myslim teraz len cisto utok.

Robinho--------------------Tevez

------------Adebayor-------------
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Pocul som , ze City budu preferovat 4-4-2 s Robinhom na lavom kridle a s Tevezom a Adebayorom v utoku .
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Och, Tevéz s Arabayorom v útoku, no paráda! A ja som sa bál, že budú mať fakt silný útok. :)

Inak Gooneri, Sport1 - 17.15 - Arsenal vs. Rangers (Emirates Cup) - Povinne sledovať a fandiť! :D
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

jj NIKTO nema sancu Emirates Cup vyhra ARSENAL :twisted:
http://www.gunners.cz/index.php?option= ... mid=100067 :D
bude tazke rozhodovat :)
Rangers, Atletico ani Paris ST. Germain nemaju sancu :)

MOJE NAJOBLUBENEJSIE O ANDREKJOVI VIDEL SOM HO ASI UZ 20x :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

No zrejme to vyhra Arsenal, dobru fazonu ma momentalne aj Rangers, ktore predvadza velmi sympaticke vykony.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj ok dik skrat :)
Innocence
VIP
VIP

Prekrásne, 2-0 po prvom polčase po dvoch rýchlych góloch - prvý dal Wilshere po peknej akcii a následne najlepšou orientáciou pred bránou súpera a druhý Eduardo po peknom vysunutí a následne strelou ľavačkou a gólom od tyče. Len tak ďalej, chlapci.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ano kukam aj ja som zvedavy kto sa este presadi, rad by som bol este minimalne dvaja :oops:
PePo.Q64
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PePo.Q64 »

mám vážny problém asi lebo som fanúšik Liverpoolu aj ManUtd. a to sú najväčší rivali ale tak čo už mám rád anglický klub. futbal
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

PePo.Q64 napísal:mám vážny problém asi lebo som fanúšik Liverpoolu aj ManUtd. a to sú najväčší rivali ale tak čo už mám rád anglický klub. futbal
Bože chlape , to je teda fakt problem :roll: :lol:

Poznam ludi , ktory maju oblubene kluby Arsenal s Tottenhamom , ci AS Rim s Laziom .

Nie je na tom nic , aj ked je to trochu vtipne , a vacina fanusikov - 90% to nepochopí .
PePo.Q64
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PePo.Q64 »

to áno ale proste vieš história klubov, ich štýl, mená na súpiske, tréneri proste mne ten futbal lahodí oku... a keď je derby sa radujem z každého gólu
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

THE GUNNERS 3:0 Rangers

Highlights

Krasne chlapci Jack dal dva goly a ukazal ze patri do zakladu :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.gunners.cz/
THE GUNNERS
Innocence
VIP
VIP

Si nerob srandu s tým gunners.cz keď už máme aj gunners.sk :)

Čo sa zápasu týka, proste paráda, v prvom polčase sme Rangers k ničomu nepustili (teda okrem toho, keď si dal Silvestre takmer vlastný gól) a v druhom už hral Rangers na dlhé nakopávané lopty, dostával sa síce do dobrých šancí, no gól nedal. V parádnej forme hral Wilshere, ktorý sa s obrancami hral, dovoľoval si veci ako starý 35r. mazák, proste paráda. Už len v takomto veľkom štýle začať sezónu a ide sa na titul!

;)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Innocence napísal:Mimochodom, ako práve čítam, tak z Kola Tourého sa vykľul riadny hajzel, rýpe do svojho bývalého klubu, toto mu len tak neprejde. Kolo Touré: V tíme Arsenalu chýba prirodzený vodca. odteraz ho nemám rád.
Bezurazky ale Toure ma pravdu. Arsenal mal velmi dobreho vodcu a to v podoébe Gallasa, lenze ten povedal nieco co sa Wengerovi nepacilo a co podla mna tiez bola pravda (mozno si spominate na incident ked kritizoval hracov najma drzost mladych atd) a nakoniec mu kapitansku pasku zobral. Gallas od vtedy posobi dojom "serem nato odvediem si svoju robotu a nic neriesim"

Celkvo ak ma byt tym spravnym vodcom Fabregass, tak sa nic ine neda len s Kolom suhlasit.
IamMartinQo napísal:.Keby vydrbany Arabi nekupili terajsi ManArab - opat slovo od Innocenca tak by to bol obycajny klub ako napr Blackburn......A takisto pochybujem ze by tam trenoval Mark Hughes
Ale no, Hughes tam trenoval este pred prichodom arabov.

Co sa tyka obrany Arsenalu ktora tu bola rozoberana. Jedina mozna alternativa mi pride Gallas, Song. Ked jeden z nich vypadne bude mat Arsenal velke problemi. Vazne to chce nejakeho poriadneho obrancu..
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Song je nahraditelny na svojom poste.......A Song ma v poslednom case ine starosti, ma podporovat utok, kedze vacsinou v min. sezone hral na poste zaloznika, tak isto ako aj Eboue :)
Innocence
VIP
VIP

Ebouemu to včera nešlo veľmi s tou podporou útoku teda, ale tak, mne je jedno, kto bude hrať v obrane, len nech nehrá Mikael Silvestre, veď aj včera dosť nemotorne trafil loptu a skoro oblo z toho vlastný gól.

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 7:47 )
Ak by teda Villa prestúpil do Liverpoolu, nebol by som proti :)
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:Ebouemu to včera nešlo veľmi s tou podporou útoku teda, ale tak, mne je jedno, kto bude hrať v obrane, len nech nehrá Mikael Silvestre, veď aj včera dosť nemotorne trafil loptu a skoro oblo z toho vlastný gól.

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 7:47 )
Ak by teda Villa prestúpil do Liverpoolu, nebol by som proti :)
Villa jasne povedal, že nechce ísť zo Španielska- že buď Valencia alebo Barcelona a tí novinári sú idioti - Villa stokrát povie : Ostávam vo Valencii a tí budú špekulovať do zbláznenia.
Innocence
VIP
VIP

Pre Goonerov som sa trošku posnažil a napísal článok, nech sa páči: http://gunners.sk/2009/08/03/do-toho-arsenal/ (aj zdrbať ma môžte zaňho) :D

No, s tým Villom je to dosť zamotané, ale keď si predstavím tandem Villa-Torres, to by už bola iná liga. Ale myslím, že Valencia si ho ešte nechá, čo sa im nemusí vyplatiť, Barcelona kúpila Ibrahimoviča, teraz im IMHO Villu netreba, dúfam len, že neskončí v Reale. Btw. Senderos ide do Evertonu *YAHOO*
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

V to dufam aj ja....Ale zas vo Valencii Villanema buducnost, viem tento klub taha uz niekolko rokov, a fanusikovia bi sa asi zblaznili keby odisiel.....
Napísať odpoveď